atlantic seamoon chronograph cu eta251.471

CEAS BARBATESC ATLANTIC Inscris de nicu (Bucuresti)
500lei
Share on facebook Tweet this Salveaza pe mail Recomanda

Functioneaza impecabil, ceas veritabil si nu unul dintre gunoaiele infecte cocalaresti ce sunt cumparate de toti taranusii imbecili ce le poarta mandri, dupa ce au platit 100-200euro pe ceva ce li s-a spus ca- "replica 1:1" - in traducere directa - gunoi chinezesc de 12$ :))
Siturile care afisaza la cautare "omega" si falsurile, au administratori pasibili de puscarie pentru infractiunea de favorizarea infractorului, tainuire si complicitate la vanzarea de produse FALSE/contrafacute.

Pretul actual de catalog al ceasului, este de peste 700$. Ceasul este 100% original, daca e cazul mergem la autentificator autorizat (nu la nea jean din colt care schimba baterii la replici si a vazut ceasuri in poze, insa n-are nici setul complet de desfacut capace :)) )

Data anunt: 09 iulie 2016 Actualizat: 18 decembrie 2016 Vizualizari: 1469

nicu

Anunturi: 278
Anunturi marcate ca vandute: 161
Membru din: 01-2010
Recomanda daca ai cumparat de la el:

Comentarii:

Wadder - 25 iulie 2016
Raporteaza Urâte vorbe, urâtă prezentare. Ar trebui să te întinzi doar cât îți este curtea. Curte în care ar trebui să te uiți pt ca vinzi numai prostii (chinezării în limbajul tău) la supra pret. Lasă jignirile la adresa cumpărătorilor, fiecare face ce crede de cuviință, nu au nevoie de aprobările sau comentariile tale fără noima. Ca si exemplu, ai niste mecanisme de 40 de lei pe care ceri și chibrit și lumânări. Urât!
Tataye - 16 noiembrie 2016
Raporteaza El pierde pe prostia lui ...cred ca tanarul, in realitate este un pipernicit ce se ascunde in spatele unui monitor...aruncand replici imprumutate probabil... de la o persona ce a detinut viza de flotant in localitatea Jilava.
Tataye - 16 noiembrie 2016
Raporteaza Il cheama si NICU are nume predestinat:))


Adauga comentariul tau:






Recomandari
Alte ceasuri de la nicu
Bulova
300lei