Atlantic Worldmaster 21 de rubine Swiss Made Original Impecabil

CEAS BARBATESC ATLANTIC Inscris de Eric (Iași)
320 lei
Share on facebook Tweet this Salveaza pe mail Recomanda

Vând Ceas de mâna Atlantic Worldmaster 21 rubine,waterproof,incabloc,antimagnetic mecanism Unitas 6300N SWISS MADE original!
Ceasul este suta la suta original toate piesele sunt originale de fabrica cadran marcat "T Swiss Made T" totul ca de fabrica! Cheița marcată "a"!
Serie:3304234
Este curatat, uns,verificat,reglat!
Mecanism mecanic elvețian original impecabil neumblat in el! Nu rămâne un urma și nici nu o ia înainte extrem de precis!
Ceasul arată foarte bine conform vârstei funcționează ireprosabil ca și unul nou!
Curea noua piele!
Pentru cunoscători!
Ceasul arată mai bine in realitatea decât in poze!
Trimit și in țara prin Fan Courier!
Preț 320 RON !

Data anunt: 26 februarie 2017 Vizualizari: 369

Eric

Anunturi: 4
Anunturi marcate ca vandute: 4
Membru din: 02-2017
Recomanda daca ai cumparat de la el:

Comentarii:

Ionel Istrate - 15 martie 2017
Raporteaza Daca nu s-a umblat in el, unde sunt suruburile de prindere pe carcasa si de ce inelul arata asa cum arata?! Evident ca intrebarea este retorica.
Ceas - 19 martie 2017
Raporteaza Când găsești mecanism de asta care are șuruburi de prindere sa ma anunți și pe mine! Si inelul ăla e din plastic normal ca se uzeaza in timp plus ca nu are nici o treaba cu mecanismul! Normal ca a fost umblat pentru revizie la ceasornicar dar nu a fost umblat in sensul acela de a schimba piese sau ceva de genu'! Oricum s-a vândut!
voicu - 23 aprilie 2017
Raporteaza ORICUM ESTE TEAPA MAI SUNT CEL PUTIN INCA TREI CEASURI CU ACEEASI SERIE/ HOTILOR mimtiti ca sunt 100% ,,originale,,
Ceas - 23 aprilie 2017
Raporteaza Nu fiecare ceas in parte are o serie proprie sunt mai multe ceasuri atlantic care au serii la fel asta nu însemna ca nu e original! Nu știu cum îți permiți sa spui ca este teapa și ca sunt hot dacă esti neștiutor în domeniu! Și in al doilea rând neoriginal era dacă avea serie ca de exemplu 61476 care se găsește pe capacele de la chturi de atlantic! Oricum s-a vândut de mult! Bafta!


Adauga comentariul tau: