Atlantic Worldmaster Chronograph Valjoux 7750 foarte rar, nr. 71. Editie Limitata nu mido, rado, tissot, doxa, iwc, longines, certina

CEAS BARBATESC ATLANTIC Inscris de alin1gsm
1 eur
Share on facebook Tweet this Salveaza pe mail Recomanda

Vand Atlantic Worldmaster Chronograph Valjoux 7750 foarte rar, nr. 71. Editie Limitata, 120 buc in toata lumea.

Momentan nu mai este disponibil la vanzare intrucat nu se mai fabrica fiind un model "manufactured and individually"

După cum sugerează și numele, atributul este "șef", un calibru de încredere - ETA Valjoux 7750 dezvoltat în anii treizeci, prin implicarea Atlantic, mișcarea Valjoux si-a pus amprenta asupra epocii de cronografe automate.

Mecanismul de mai sus se găsește într-o carcasă din oțel inoxidabil 316L finisata pana la cele mai amanuntite detalii, care masoara 44 mm in diametru. Complicatiile de pe cadran sunt înfrumusețate cu finisajul Cotes de Geneve, acestea fiind vizibile printr-un geam safir cristal cu anti-reflexii case-back.

Highlight-urile ceasului Atlantic Worldmaster Valjoux Cronograph constau si in aceea ca cele doua contoare cronograf de la orele 6 si 12, contoarul secundar de la ora 9 cat si chenarul unde sunt indicate ziua si data sunt din argint.

O caracteristica speciala a ecranului este săgeata de culoare roșie, care se află la capătul secundarului cronograf.

Completarea desing-ului de succes al fetei ceasului o dau logo-ul brand-ului și numele modelului.

Ceasul este accesorizat cu o curea din piele de o calitate extrem de superioara, care se termină cu o incuietoare fluture tip deployant avand gravat logo-ul Atlantic.

Capacul din spate are geam cristal-safir si este infiletat pentru a avea posibilitatea unei rezistente la apa de 10 atm (100m).

Ceasul este în conditii de stare si functionare perfecte, ca și nou, uzat doar de câteva ori!

Vine cu cutie din lemn natural gravata Atlantic, pernita piele, documente, factura, curea de piele originala, manual de utilizare, brosura individuala cu nr. de fabricatie (71/120).

Nu insistati cu oferte derizorii, accept schimburi cu ceasuri evaluate corect, doar automatice. Pentru mai multe detalii si poze ma puteti contacta telefonic sau prin forum. Va multumesc.

Data anunt: 03 iulie 2014 Vizualizari: 1307

alin1gsm

Anunturi: 214
Anunturi marcate ca vandute: 214
Membru din: 05-2013
Recomanda daca ai cumparat de la el:

Inca nu exista comentarii.


Adauga comentariul tau: