ceas Certina Argonaut 280 automatic aproape NOS, mecanism in house 17-351 cu 27 de rubine, brățara originală

CEAS DAMA CERTINA Inscris de Ceasornicar
0250
Share on facebook Tweet this Salveaza pe mail Recomanda

....... ceas Certina Argonaut 280 ........ mecanism Certina 17-351 ....... Certina ........ roata minutar ......... .

Certina Kurth Freres SA ........ Grana, ....... ceasuri ........ tîrguri de ceasuri ....... bijuterii ......... premiul „International Diamonds Awards” ........ premiul „Golden Rose”. ......... General Watch Co., ........ ASUAG, ......... Edox ...... Technos. .......SSIH și ASUAG, ........ Mido ....... Tissot ....... .

Ceasul provine din colecția personală și este se află într-o stare tehnică și estetică excelentă, aproape NOS. Revizia a fost făcută recent la Atelierul de Ceasornicărie Adrian Sîrbu. Piesa se vinde cu tot cu brățara originală, iar transportul cade în sarcina cumpărătorului. Alte accesorii pentru ceasuri găsiți la secțiunile „pernițe” și „cutii”.

Atenție: feriți ceasul de lovituri sau șocuri mecanice puternice. Deși are un mecanism solid cu amortizoare la balansier, este totuși doar un ceas ! Feriți ceasul de apă și atmosfere umede, acide. Chiar dacă are garnituri de etanșare, în timp acestea slăbesc cîte puțin. Evitați apropierea de cîmpuri (electro)magnetice intense. Spirala balansierului este sensibilă, putînd rămîne cu un slab magnetism care îi perturbă funcționarea. Periodic, la 3-4-5 ani, e bine să-i faceți o nouă revizie la ceasornicar. Chiar și cel mai bun ulei se degradează în timpul unei funcționări mecanice îndelungate.

Data anunt: 30 aprilie 2014 Actualizat: 29 octombrie 2014 Vizualizari: 2126

Ceasornicar

Anunturi: 1380
Anunturi marcate ca vandute: 897
Membru din: 10-2012
Recomanda daca ai cumparat de la el:

Comentarii:

sorin - 02 iulie 2014
Raporteaza Va ofer un laptop Asus S6F la schimb 0745262634.
owner - 02 iulie 2014
Raporteaza Iertati-ma dar sint nevoit sa declin oferta dumneavoastra, dealtminteri generoasa. Ma pricep la ceasuri, calculatoarele sint, pentru mine, doar un instrument :) Pur si simplu n-as avea ce face cu el, am deja unul... Va multumesc insa si, daca va decideti asupra ceasului, dati-mi un telefon sa stabilim detaliile livrarii. Va asigur ca acesta merita fiecare banut. Puteti vedea mai multe fotografii ale acestei piese pe site-ul meu personal.


Adauga comentariul tau:






Recomandari
Alte ceasuri de la Ceasornicar
Roamer
850 lei
Zaria
400 lei
Wostok
805 lei
NINO
405 lei