Ceas de buzunar Fusee, argint 925, 57mm diametru, anul 1896

CEAS BARBATESC CEAS DE BUZUNAR Inscris de andreylungu (Bucuresti)
220 EURO FIX !
Share on facebook Tweet this Salveaza pe mail Recomanda

Fusee din argint 925, diametru 57mm, grosime 22mm (urias si greu).

Carcasa: din argint englezesc de 925, este marcata Birmingham, 1896, 0.925 sterling silver si are seria 275793, la fel ca mecanismul ! Este in stare aproape perfecta(prezinta foarte putine semne de purtare), balamalele sunt bune si toate capacele se inchid cum trebuie. Nu sunt zgarieturi sau urme de reparatii. Poarta de asemenea initialele producatorului W.E. de la William Ehrhardt Watch Manufacturer of Time Works, Bar Street, Birmingham si Hatton Garden, London

Mecanismul:numarul 275793 este foarte curat, recent servisat si curatat !!! functioneaza perfect, are un ticait puternic si pastreaza bine timpul. Include si capacul antipraf original !

Cadranul: alb cu cifre romane foarte mari este de asemenea perfect, fara pete, ciupituri sau alte defecte,

Geamul: este in stare foarte buna.

Vine impreuna cu cheita sa de intoarcere !

Un ceas impresionant prin dimensiuni, superb prin calitatea constructiei din anul 1896, perfect prin functionarea mecanismului si originalitatea componentelor ! Fara exagerare !

TRIMIT MULT MAI MULTE POZE LA CERERE PE MAIL, deoarece frumusetea acestui ceas este greu de surprins in 4 poze cate pot posta pe acest site !

PRETUL ESTE FIX 220 EURO

IMPORTANT: acest ceas este destinat colectionarilor sau persoanelor care stiu cum sa il foloseasca ! Are peste 115 ani vechime si trebuie utilizat cu atentie. Se intoarce doar in sens invers al acelor de ceas pana cand incepe sa se simta rezistenta ! NU SE FORTEAZA ! Cand il potriviti incercati sa nu presati acele in jos !!!
----
Predare personala in Bucuresti (sectorul 1) sau livrare cu plata in avans sau ramburs pentru persoanele care fac dovada seriozitatii.

Data anunt: 06 februarie 2012 Actualizat: 10 martie 2012 Vizualizari: 3036

andreylungu

Anunturi: 88
Anunturi marcate ca vandute: 86
Membru din: 06-2011
Recomanda daca ai cumparat de la el:

Recomandari
Alte ceasuri de la andreylungu
Certina
330 LEI
Oregon
120 lei