Ceas de dama elvetian WINTEX curea piele strut. Model deosebit. NOU!!!

CEAS DAMA WINTEX Inscris de AutenticLux (Cluj-Napoca)
100 EUR
Share on facebook Tweet this Salveaza pe mail Recomanda

Prezenta licitatie oferta spre vanzare un ceas elvetian WINTEX, 100% original, absolut NOU, cu folia pe spate.

Mecanism original quartz (pe baterie), curea din piele de strut.

Pretul nostru = 100 EURO.

Dimensiune carcasa fara coroana = 24 mm, dimensiune carcasa + coroana = 33 mm.

Ceasul vine insotit de urmatoarele :

- cutie de carton pentru ceasuri.

_________________________________________________________________________

AutenticLux va ofera doar produse 100% ORIGINALE, noi sau pre-owned (dupa cum este specificat in descrierea fiecarei licitatii), de cea mai buna calitate, in stare impecabila. NU comercializam falsuri, replici, imitatii !!!

La sectorul de CEASURI, va oferim doar ceasuri 100% ORIGINALE, nu comercializam replici, falsuri, imitatii sau cum doriti sa le numiti.

Garantam pe termen nelimitat autenticitatea ceasurilor cumparate de la noi si acceptam orice test in acest sens la orice ceasornicar autorizat.

Va oferim ceasuri de lux, noi sau pre-owned (second-hand). Ceasurile pre-owned sunt in stare impecabila din punct de vedere estetic, fara urme de purtate intensive si fara defecte, lovituri, zgarieturi si perfect functionale. Daca in mod exceptional, anumite produse au defecte estetice sau de functionare, aceste defecte sunt clar specificate in descrierea respectivului produs si eventual evidentiate in imagini. Multe dintre ceasurile noastre au cutia originala si toate actele, inclusiv certificatul de garantie original, certificatul de autenticitate, manual de utilizare etc.

Suntem interesati si de schimburi sau sa achizitionam ceasuri insa numai daca indeplinesc cumulativ urmatoarele conditii : in primul rand sa fie model nou (preferabil dupa 1990, nu suntem interesati de modele vechi, vintage), pretul de nou, de magazin al respectivului ceas sa depaseasca 500 euro/dolari sau echivalentul in lei, sa fie in stare impecabila estetica si functionala si, cel mai important, sa fie original (ne intereseaza doar ceasuri originale, nu suntem interesati de replici indiferent de pret si de calitate). De preferat ar fi sa aiba cutia si actele originale.

Data anunt: 13 decembrie 2013 Vizualizari: 1117

AutenticLux

Anunturi: 46
Anunturi marcate ca vandute: 30
Membru din: 03-2013
Recomanda daca ai cumparat de la el:

Inca nu exista comentarii.


Adauga comentariul tau:


Recomandari
Alte ceasuri de la AutenticLux
Gucci
190 EUR
Locman
190 EUR