Ceas de lux dama DOXA 30 DIAMANTE quartz NOU Garantie 2 ani !!! Cutie+acte

CEAS DAMA DOXA Inscris de AutenticLux (Cluj-Napoca)
2190 LEI
Share on facebook Tweet this Salveaza pe mail Recomanda

Prezenta licitatie oferta spre vanzare un ceas DOXA, 100% original, absolut nou, nepurtat deloc, avand garantie 2 ani incepand din data 06.04.2013. Ceasul are 30 diamante naturale autentice pe bezel, au fost testate cu tester profesionist pentru diamante, avand aproximativ 0,30 carate in total.

Cod produs : 247.15D.105.01. Mecanism original elvetian quartz (pe baterie).

Dimensiune carcasa fara coroana = aprox. 21,5 mm X 26 mm, dimensiune carcasa + coroana = 23 mm X 26 mm.

Curea originala din piele, marcata Doxa, catarama originala marcata Doxa.

Ceasul vine insotit de urmatoarele :

- cutie originala Doxa,

- husa din carton pentru cutie,

- certificat de autenticitate a diamantelor,

- certificat de garantie pe 2 ani (garantia a inceput din data 06.04.2013, data la care a fost cumparat din magazin),

- punga pentru cadou Doxa originala.

_________________________________________________________________________

AutenticLux va ofera doar produse 100% ORIGINALE, noi sau pre-owned (dupa cum este specificat in descrierea fiecarei licitatii), de cea mai buna calitate, in stare impecabila. NU comercializam falsuri, replici, imitatii !!!

La sectorul de CEASURI, va oferim doar ceasuri 100% ORIGINALE, nu comercializam replici, falsuri, imitatii sau cum doriti sa le numiti.

Garantam pe termen nelimitat autenticitatea ceasurilor cumparate de la noi si acceptam orice test in acest sens la orice ceasornicar autorizat.

Va oferim ceasuri de lux, noi sau pre-owned (second-hand). Ceasurile pre-owned sunt in stare impecabila din punct de vedere estetic, fara urme de purtate intensive si fara defecte, lovituri, zgarieturi si perfect functionale. Daca in mod exceptional, anumite produse au defecte estetice sau de functionare, aceste defecte sunt clar specificate in descrierea respectivului produs si eventual evidentiate in imagini. Multe dintre ceasurile noastre au cutia originala si toate actele, inclusiv certificatul de garantie original, certificatul de autenticitate, manual de utilizare etc.

Suntem interesati si de schimburi sau sa achizitionam ceasuri insa numai daca indeplinesc cumulativ urmatoarele conditii : in primul rand sa fie model nou (preferabil dupa 1990, nu suntem interesati de modele vechi, vintage), pretul de nou, de magazin al respectivului ceas sa depaseasca 500 euro/dolari sau echivalentul in lei, sa fie in stare impecabila estetica si functionala si, cel mai important, sa fie original (ne intereseaza doar ceasuri originale, nu suntem interesati de replici indiferent de pret si de calitate). De preferat ar fi sa aiba cutia si actele originale.

Data anunt: 15 aprilie 2013 Actualizat: 21 iulie 2014 Vizualizari: 2790

AutenticLux

Anunturi: 46
Anunturi marcate ca vandute: 30
Membru din: 03-2013
Recomanda daca ai cumparat de la el:

Inca nu exista comentarii.


Adauga comentariul tau:






Recomandari
Alte ceasuri de la AutenticLux