ceas Doxa Conquistador by Synchron NOS, mecanism Synchron 68 modificat

CEAS BARBATESC DOXA Inscris de Ceasornicar
0398
Share on facebook Tweet this Salveaza pe mail Recomanda

... ceas Doxa Conquistador by Synchron ... mecanism Synchron 68 ... ETA 2789 ... 17 rubine ... Wyler ... Durowe ... primul calibru ETA ... Balansierul ... glucydur ... Incabloc ... .

Synchron ... joint venture ... Manufacture de Montres DOXA ... Aubry Frères ... Ceasurile ... orologeră.

... Doxa ... greaca veche ... Georges Ducommun ... orășel elvețian ... munții Jura ... Le Locle ... fabrică de ceasuri ... atelier de ceasornicărie ... Doxa 8 days ... Bugatti ... mașinilor de curse ... Ceasurile Doxa ... .

Casa Aubry Frères ... ceasornicari din Noirmont ... manufacturile orologere ... West End Company SA ... dealer genovez ... India și Orientul Mijlociu ... cei mai mari producători de ceasuri ... criză de reconversie ... Dogma, Ernest Borel, West End, Arthur Dorsaz, Auréole SA ... ceasuri de înaltă calitate ... roboți ... societății Espérus ... investitori din Hong Kong ... .

Piesa arată excelent, aproape NOS, și funcționează impecabil, la secundă ! Face parte din colecția proprie și se livrează cu tot cu cureaua de prezentare și catarama semnată Doxa, iar transportul cade în sarcina cumpărătorului. Pentru acest ceas puteți alege o frumoasă curea din piele autentică de struț, șarpe sau vițel (găsiți curele pentru ceas la secțiunea „curele piele”), 100% handmade. Alte accesorii pentru ceasuri găsiți la secțiunile „pernițe” și „cutii”.

Atenție: feriți ceasul de lovituri sau șocuri mecanice puternice. Deși are un mecanism solid cu amortizoare la balansier, este totuși doar un ceas ! Feriți ceasul de apă și atmosfere umede, acide. Chiar dacă are garnituri de etanșare, în timp acestea slăbesc cîte puțin. Evitați apropierea de cîmpuri (electro)magnetice intense. Spirala balansierului este sensibilă, putînd rămîne cu un slab magnetism care îi perturbă funcționarea. Periodic, la 4-5 ani, e bine să-i faceți o nouă revizie la ceasornicar. Chiar și cel mai bun ulei se degradează în timpul unei funcționări mecanice îndelungate.

Data anunt: 24 octombrie 2014 Actualizat: 25 aprilie 2016 Vizualizari: 3667

Ceasornicar

Anunturi: 1380
Anunturi marcate ca vandute: 898
Membru din: 10-2012
Recomanda daca ai cumparat de la el:

Comentarii:

marius - 23 decembrie 2014
Raporteaza la pretul asta nici n-ai ce comentariu sa faci...
owner - 25 decembrie 2014
Raporteaza Sper ca nu v-a fortat nimeni sa-l achizitionati, puteti cumpara unul identic de oriunde din alta parte. Va urez mult succes in gasirea unuia la fel de impecabil, si, bineinteles, sarbatori fericite !
- 09 august 2015
Comentariul a fost raportat ca avand limbaj neadecvat.
dan - 06 februarie 2016
Raporteaza am si eu unul identic pe care il folosesc, nu stiam ca valoreaza atit
owner - 06 februarie 2016
Raporteaza Depinde de starea in care se afla, acesta dupa cum vedeti este NOS. In general, orice defect sau semne evidente de purtare scad din valoarea ceasului. Aici nu este cazul.
Sandu1951 - 22 februarie 2016
Raporteaza Domnul Traian asemenea piese le dati la un pret prea mic .
Eu cosider ca aveti preturi la jumatate din valoarea lor reala.
Cu respect
Sandu
owner - 22 februarie 2016
Raporteaza Va multumesc. Vedeti si dumneavoastra, unora li se pare mult, altora putin, ce sa mai zici... Poate ca fiecare are dreptatea lui, dar depinde din ce unghi privesti lucrurile, iar negocierile au stat mereu la baza unor intelegeri durabile :) Au fost ceasuri care s-au vindut si la jumatate de pret, numai pentru ca mi-a placut omul respectiv, dar unora le-ar trebui degeaba. Am ceasuri cu chitantele originale, de pe vremea lui Ceausescu, si daca in anii '70 un astfel de ceas costa in magazin 2.000 de lei (in conditiile in care salariul mediu era 1.500 !), cam cit naiba ai vrea sa coste acum ? Serios ! Din pacate, majoritatea se dau "colectionari" si "specialisti", desi 99% sint doar simpli negustori, de cele mai multe ori si ageamii. Ma rog, e loc pentru toata lumea sub soare, daca macar si-ar pastra parerile pentru ei :).
Cristescu Daniela - 08 decembrie 2018
Raporteaza Bună ziua
Ce preț a avut ceasul Doxa Conquistador? Am și eu unul a aparținut tatălui meu este din 1970
Mulțumesc
- 08 decembrie 2018
Comentariul a fost raportat ca avand limbaj neadecvat.
Doru Dumitru. - 24 martie 2020
Raporteaza Am avut și eu în 1979 și a costat 2835 lei. L-am dat la verificat unui prieten și i la furat fiul lui. Așa am rămas fără el. Acum vreau să cumpăr unul la fel. Am un Atlantic cumpărat în 90 cu 45.000 lei de la mag. București.
nicu - 24 martie 2020
Raporteaza Gasiti aici unul identic ;)

http://ceasuridecolectie.ro/ceas-doxa-conquistador-by-synchron-mecanism-synchron-68-fabricatie-1968-rezervat-dl-c/
nicu - 24 martie 2020
Raporteaza sau altul placat cu aur: http://ceasuridecolectie.ro/ceas-doxa-conquistador-by-synchron-mecanism-synchron-68-fabricatie-1968/


Adauga comentariul tau:






Recomandari
Alte ceasuri de la Ceasornicar
Wostok
400 lei
Barrett
535 lei
Yema
450 lei
Lanco
400 lei
Chaika
452 lei