ceas Doxa, mecanism automatic ETA 2836-2, geam cristal, funcţionare la secundă

CEAS BARBATESC DOXA Inscris de Ceasornicar
0237
Share on facebook Tweet this Salveaza pe mail Recomanda

.......... ceas Doxa ........ mecanism automatic ETA 2836-2 ....... 25 de rubine hack second, ........... .

............ Georges Ducommun, ....... Doxa ...... în greaca veche. ....... Le Locle. ......... „Doxa 8 zile” .......... Bugatti ........... .

Ceasul provine dintr-o colecÅ£ie privată, al cărei proprietar vrea să scoată la vînzare cîteva piese, pentru a face loc altora. Ceasul arată ÅŸi funcÅ£ionează foarte bine. Se livrează cu tot cu cureaua de prezentare ÅŸi cutia originală, iar transportul cade în sarcina cumpărătorului. Pentru acest ceas puteÅ£i alege o frumoasă curea din piele autentică de struÅ£, ÅŸarpe sau viÅ£el (găsiÅ£i curele pentru ceas la secÅ£iunea „curele piele”), 100% handmade. Alte accesorii pentru ceasuri găsiÅ£i la secÅ£iunile „perniÅ£e” ÅŸi „cutii”.

AtenÅ£ie: feriÅ£i ceasul de lovituri sau ÅŸocuri mecanice puternice. DeÅŸi are un mecanism solid cu amortizoare la balansier, este totuÅŸi doar un ceas ! FeriÅ£i ceasul de apă ÅŸi atmosfere umede, acide. Chiar dacă are garnituri de etanÅŸare, în timp acestea slăbesc cîte puÅ£in. EvitaÅ£i apropierea de cîmpuri (electro)magnetice intense. Spirala balansierului este sensibilă, putînd rămîne cu un slab magnetism care îi perturbă funcÅ£ionarea. Periodic, la 4-5 ani, e bine să-i faceÅ£i o nouă revizie la ceasornicar. Chiar ÅŸi cel mai bun ulei se degradează în timpul unei funcÅ£ionări mecanice îndelungate.

Data anunt: 30 august 2014 Actualizat: 01 octombrie 2014 Vizualizari: 1927

Ceasornicar

Anunturi: 1379
Anunturi marcate ca vandute: 889
Membru din: 10-2012
Recomanda daca ai cumparat de la el:

Inca nu exista comentarii.


Adauga comentariul tau:






Recomandari
Alte ceasuri de la Ceasornicar
Enicar
350 lei
Luch
175 lei
lucerne
300 lei
Zaria
400 lei
Raketa
840 lei (rezervat d-na D.B. !)