Ceas elvetian BULER, anii 70, de colectie, functional

CEAS BARBATESC BULER Inscris de Dusty (Bucuresti)
200 lei
Share on facebook Tweet this Salveaza pe mail Recomanda

Cadran Creamy cu markeri aurii in relief evidentiati pe un bezel de sidef, aratatoarele placate cu aur, data cu fereastra in dreptul orei 6, secundar central, logo-ul in sfertul dreapta-jos si tara de fabricatie sub cifra 6, ceasul prezentat este un model greu de gasit si de-a dreptul dificil de alaturat colectiei in starea aceasta de aspect, componenta si functionare (revizie 2015).

Diametru carcasa 33,5mm, curea veche din piele naturala. Mici scapari la incarcare/reglare ora, probabil uzura coroanei.

Compania Buler a fost infiintata in anul 1945, de grupul SSIH. (Société Suisse de l'Industrie Horlogère).

Ca o creatie a celei de-a doua jumatati a secolului XX, fabrica de ceasuri Buler nu a fost nevoita, din fericire, sa urmeze/mosteneasca traditiile vechi. A fost deci o firma tanara, in cautare de tehnologii noi, confruntata cu probleme structurale si sociale ramase de dupa razboi, dar nu s-a temut sa imbratiseze metode de pionierat. Acesta a fost unul dintre aspectele puternice pe care Compania Buler si-a construit reputatia si un renume mondial produselor sale.

Livrare:
- predarea se va face personal sau catre un delegat, in Bucuresti, după o convenţie stabilită de comun acord (loc, timp, disponibilitate)
- expediere colet prin Posta Romana / plata ramburs. Pretul nu include taxele postale, acestea vor fi platite de cumparator.
- NU agreez nici o alta formă/firmă de expeditie!

Data anunt: 23 January 2016 Actualizat: 26 September 2016 Vizualizari: 820

Dusty

Anunturi: 273
Anunturi marcate ca vandute: 44
Membru din: 01-2016
Recomanda daca ai cumparat de la el:

Inca nu exista comentarii.


Adauga comentariul tau:


Recomandari
Alte ceasuri de la Dusty
AGAT
100 lei
Citizen
1000 lei
Luch
50 lei
MOSKVA
150 lei
Pobeda
120 lei