Ceas foarte rar BULOVA Marine Star 11806 mecnism PU.W255 colectie-placat

CEAS UNISEX BULOVA MARINE STAR 11806 Inscris de madalinmatei (botosani) Stare: Folosit
300 LEI
Share on facebook Tweet this Salveaza pe mail Recomanda

Vand ceas foarte rar,absolut original BULOVA MARINE STAR SPECIAL 11806 pe quratz,fabricat intre anii 1975-1985,cu posibilitatea de a afla ora in orasele mari ale lumii(el avand inscriptionat pe marginea ecranului numele si diferenta de fus orar dintre principalele orase ale lumii),cu cadran secundar,cadran data si cadran zi in lb.italiana,cu bezelul rotativ placat cu aur,marcat pe capac spate dupa cum se vede si in foto cu seria lui+modelul+ancora specifica+la ce adincime rezista (100m)+ inscriptia "SPECIAL MADE BY BULOVA/SWISS MADE/MARINE STAR",cu marcaj pe mecanism PU.W 255 W.Germany si cu 7 RUBINE,cu marimea carcasei 4cm cu tot cu cheita si lungimea curelei din piele naturala de 22 mm,in stare perfecta de functionare,ideal pt. colectionari fiind un ceas dupa cum scrie si pe el conceput special pt. cineva el fiind foarte,foarte rar de negasit la vanzare.

ACCEPT ORICE VERIFICARE LA ORICE CEASORNICAR PRICEPUT.

RELATII LA TELEFON NR. O741486968

CINE DORESTE II POT TRIMITE MAII MULTE FOTO CU EL.

ISTORIE BULOVA:
Ceasurile Bulova, o istorie a calitatii si a preciziei. Bulova a fost fondata in 1897 de catre Joseph Bulova, un imigrant din Boemia, el a deschis un mic magazin de bijuterii pe Maiden Lane, in New York City.Micul si modestul magazin avea sa devina una dintre cele mai excelente companiile de ceasuri din ziua de azi. In 1911 a inceput fabricarea de ceasuri Bulova pentru birou si a ceasurilor de buzunar.In timpul primului razboi mondial ceasuri de mana au fost impartite armatei datorita confortului lor. Veteranii care s-au intors au adus inapoi noua moda si in 1919, Bulova a introdus prima linie completa de ceasuri de mana pentru barbati cu bijuterii. Acesta linie a fost urmata de prima linie completa din industria de ceasuri de mana pentru femei si prima linie de ceasuri de mana cu diamante.

Bulova a produs ceasuri pentru armata in timpul celui de-al doilea razboi mondial, a folosit tehnologia sa pentru a crea computerele pentru programul spatial NASA din 1960, a pastrat timpul oficial la bordul Air Force One, si in mod repetat ceasurile Bulova au fost acordate ca daruri prezidentiale de stat pentru demnitarii care erau in vizita.In ultimii ani, ceasurile Bulova au prezentat o serie de inovatii de design. Fie ca clientul prefera un ceas luxos cu diamante,fie o bijuterie de ceas din aur de calitate de 14-karate, fie un ceas sportiv elegant Marine Star,sau un ceas cu calendar zi / data sau un ceas-cariera de stil contemporan, Bulova ofera un stil pentru fiecare gust si ocazie. Fiecare creatie este o reminiscenta a cerintei lui Joseph Bulova pentru o calitate si frumusete unica.

In centrul fiecarui ceas Bulova este precizia. De la cele mai bune miscari ale cuartului la tehnologii alternative, cum ar fi energia solara sau mecanica, fiecare ceas Bulova este garantat sa fie corect pana la un minut pe an. Ceasurile Bulova utilizeaza numai cele mai bune materiale,o maiestria a preciziei si tehnologie de varf pentru o calitate si performanta de durata. Bulova foloseste de asemenea numai cele mai bune materiale pentru bratarile si curele ceasurilor sale. Bulova are sediul central in New York si are una dintre cele mai puternice nume din industria ceasurilor.

La inceputul anului 2008, Compania de Ceasuri Bulova a fost cumparata de catre compania Citizen – aliantă care a restabilit actualul nume Bulova ca fiind marca a celui mai mare producator de ceasuri. Astazi, Bulova proiecteaza, manufactureaza si vinde ceasuri in cadrul unor game variate de modele, targetate pe diferite sectoare de piata. Linia reprezentativa ‘Bulova’ este completata de modelele mai accesibile din seria ‘Caravelle’, de cele elegante, fabricate in Elvetia – ‘Wittnauer Swiss’, de populara gama ‘Marine Star’ si de ‘Accutron‘, actualmente linia sport a brandului.

In 2010, Bulova a lansat ‘The Precisionist’, un nou tip de ceas cu mecanism viagra for sale craigslist quartz si o frecventa foarte ridicata (262.144 kHz) si un sistem de compensatie termica foarte avansat, considerat a fi exact in termeni de 10 secunde / an. Fata de rotirea per secunda brusca tipica oricarui alt model de ceas, modelul de la Bulova are cheapdiscountpharma.com o rotire mult mai lina, ruland la 16 batai pe secunda (fata de alte modele exclusiviste, marca Rolex – 8 batai / secunda, sau Seiko, cu 10 batai buy tadalafil online / secunda).


Fara indoiala, ceasurile Bulova sunt o investitie in calitatea impecabila si in manufactura exclusivista, intr-o tehnologia in continua evolutie, in respectul pentru mostenirea extrem de bogata a brandului. Un ceas Bulova face mai mult decat a masura timpul cu exactitate maxima si valoreaza mai mult decat pretul sau material.
Un ceas Bulova e un simbol al longevitatii si al pasiunii fara bariere pentru arta ceasornicariei, reprezentand un vot de incredere acordat unui brand a carui contributie la tehnologia ceasurilor contemporane este inestimabila.

Iti poti imagina ca intre vestita marca de ceasuri BULOVA din America, si Romania, exista vreo legatura? Da-mi voie sa iti spun cum aceste ceasuri au legat destine si au creat povesti de viata fabuloase, demne de filme de Oscar, ca si designul si calitatea lor.

Daca se vorbea despre ceasuri barbatesti in acea vreme, se facea referire doar la ceasurile de buzunar. In perioada celui de-al II -lea Razboi Mondial se descopera ceasul de mana si Bulova scoate prima linie de ceasuri barbatesti de lux. Cu piesele facute in noul sau atelier din New York, ceasurile Bulova erau asamblate in Elvetia.

Pana la introducerea fiului sau Arde (Adolf) Bulova in cadrul companiei, nu a avut vanzari mari. Fiul sau a fost in anii 1940-1950 un promotor al marcii Bulova, fiind vorba despre prima investitie de 1 milion de dolari intro campanie de publicitate in acea vreme.

Ileana Bulova
Afinitatea pentru perfectiune si calitate, a propulsat aceste ceasuri Bulova si in Europa. Astfel Arde Bulova ajunge sa o cunoasta pe Ileana Maria Pociovalisteanu, o romanca foarte frumoasa, dar foarte toxica pentru viata lui. Provenita din vestita familie Tatarescu, vaduva la 23 de ani, Ileana se casatoreste dupa scrut timp cu Arde Bulova.
Familia Bulova liciteaza in unanimitate pentru blestemul lui Brancusi

Muza lui BrancusiVizitau des atelierul lui Brancusi din Paris. O pasionata a artei sau nu, dupa niste pahare de vin ii propune lui Brancusi pretul de 7000 de dolari pentru opera „Muza Adormita”. Arde semneaza un cec si opera de arta a fost vanduta lor. Le-a fost livrata si cu un blestem atasat de ea.

S-au intors in New York cu statueta lui Brancusi. In apartamentul din Hotelul Pierre, „Muza Adormita” era folosita pe post de opritor la usa. In 1957, dupa o altercatie intre cei doi, Arde Bulova o sileste pe Ileana sa paraseasca apartamentul din Hotelul Pierre. Dupa acest incident Arde Bulova initiaza actiunea de divort, dar s-a imbolnavit de cancer pulmonar si moare, in Encino – California, la data de 18 Martie 1958, inainte de incheierea procesului de divort.

Cele doua surori ale lui Arde Bulova au pus stapanire pe toate bunurile din apartamentul din Hotelul Pierre. Acolo se afla si Muza lui Brancusi. Nu aveau nevoie de ea asa ca au donat-o Muzeului Guggenheim din New York.

Presedintele companiei de ceasuri Bulova s-a schimbat si in 1960 Nasa contracteaza Bulova pentru a incorpora Accutron in componentele programului spatial. Compania Bulova a mai lucrat in sistem militar, dar acest proiect este fara precedent, firma Bulova contribuind la 46 de misiuni spatiale.

Intre timp, Ileana Bulova incercand sa isi refaca viata, la inceputul anilor ’60 s-a maritat cu Augustin Lindt, ambasadorul Elvetiei la Washington, un vestit milionar, mostenitor al faimoasei familii Lindt, celebrii fabricanti elvetieni de ciocolata. Casnicia nu a durat mult pentru ca Augustin a fost numit ambasadorul Elvetiei la Moscova si Ileana nu era pregatita sa paraseasca viata moderna si sa-si urmeze sotul in capitala Uniunii Sovietice.

Partea interesanta este ca procesul intentat impotriva familiei Bulova, prin care Ileana incerca sa isi recupereze bunurile dobandite in acea casatorie, continua. Judecatorul care instrumenta dosarul a amanat atunci sentinta cu o saptamana, desi in prealabil oferise un discurs in sala de judecata, destul de favorabil clauzei lui Ileana. Judecatorul moare de atac de inima cateva zile mai tarziu. Asa ca procesul se reia de la inceput!

La 26 noiembrie 1969, Ileana primeste de la judecator sentinta ca este drept mostenitor al operei de arta „Muza Adormita”. La scurt timp dupa ce intra in posesia operei de arta, in 1981, a vandut-o lui Andrew Crispo, un mare comerciant de opere de arta din New York. In acest fel blestemul statuetei lui Brancusi se indeparteaza de Ileana (numita acum Ileana Bulova-Lindt).

In 1948 Arde Bulova transferase 5000 de actiuni ale Companiei de ceasuri Bulova, intrun fond de incredere, pentru ca Ileana sa aiba un venit anual care sa-i asigure existenta. Ea a murit la 90 de ani in Florida, cu o poveste de viata fantastica, aceasta femeie a istoriei mondene din perioada postbelica.

Cu o astfel de istorie controversata, nu pot spune decat ca aceste ceasuri barbatesti marca Bulova au fost subiectul principal in anii 1950-1970.

Dar sa facem si o calatorie in timp...
1875. Joseph Bulova, un tanar de 23 ani, emigrant din Cehia pune bazele unui magazin de bijuterii tocmai in New York, pe Maiden Lane. S-a distins in bransa bijutierilor destul de rapid si a crescut , distingandu-se printre ceilalti bijutieri datorita tehnicii sale inovative si a calitatii.
1911. Produce si comercializeaza ceasuri de buzunar, ceasuri de masa si pentru budoar, vanzarile fiind fara precedent.
1912. Pune bazele primei fabrici Bulova cu productie de componente pentru ceasuri ce urmau sa fie asamblate in mecanisme cu rubine in Elvetia.
1919. Se face descoperirea ca ceasurile de buzunar pot fi inlocuite de cele de mana ca fiind mai comode, Bulova lansand o intreaga linie de ceasuri de mana pentru barbati cu mecanisme cu rubine.
1923. Se lanseaza Bulova Watch Company Inc. cu o inovatie ce a dus la revolutionarea servisarii ceasurilor. Bulova a standardizat in totalitatecomponentele ceasurilor, astfel ca fiecare element este facut cu o asemenea precizie incat ar putea fi oricand folosita ca inlocuire a unei alte piese din oricare alt ceas Bulova.
1924. Bulova lanseaza primele ceasuri de dama

1926. "At the tone, it's eight o'clock, B‑U‑L‑O‑V‑A Watch Time" ("La semnalul sonor este ora 8. Ora de difuzare B-U-L-O-V-A"). Bulova a pornit o campanie de reclame si marketing prin radio, fiind prima reclama nationala din America.

1927. Un campion timpuriu al ceasurilor Bulova a fost un american, colonelul Charles A. Lindbergh, primul om care a zburat continuu peste Oceanul Atlantic. Astfel, Lindbergh a castigat premiul Bulova Watch si un cec de 1.000 $. Mai tarziu, el a devenit imaginea "Lone Eagle", un ceas comemorativ care a sarbatorit realizarea lui Lindbergh legand de asemenea numele Bulova in lumea aviatiei si a explorarii.

1928. Bulova a mentinut cresterea aproape constanta a creativitatii prin inventarea primului radio cu ceas. Un succes imediat. Trei decade si jumatate de "B-U-L-O-V-A Watch Time" sunt reprezentate de acest prim Bulova ceas-radio.
1931. Bulova produce primele ceasuri electrice, multe fiind inca prezente in statiile de tren din America.
1941. Bulova apare in primul spot televizat la un meci Brooklyn Dodgers - Philadelphia Phillies, sub forma unei siluete de ceas suprapuse peste harta Statelor Unite ale Americii "America Runs On Bulova Time."
1948. Bulova si-a croit drum spre o alta dezvoltare importanta in cronometrare cu Phototimer. Conceput pentru a inregistra rezultatele la curse sportive cat mai precis, Phototimer fotografia si data simultan timpii de terminare a cursei la fiecare alergator la o sutime de secunda.
1960. Cu ani inainte ca Accutron sa devina accesibil publicului, tehnologia Bulova a fost solicitata de catre National Aeronautics and Space Administration (NASA) pentru diverse instrumente de sincronizare de pe sateliti. Bulova a initiat o colaborare timp de decenii cu NASA, contribuind cu tehnologia Accutron la satelitul Vanguard 1 in 1958, mai tarziu continuand cu prima plimbare pe Luna la 21 iulie 1969.

Imediat recunoscut ca o inventie de geniu si maiestrie deosebita, Accutron a fost adoptat rapid ca standard-purtator de precizie si eleganta, fiind folosit la bordul Air Force One si dat ca un cadou prezidential oficial de stat. In plus, muncitorii ceferisti din intreaga lume au imbratisat tehnologia Accutron dupa ce acesta a fost aprobat ca primul ceas de mana suficient de precis pentru a fi autorizat pentru uz general de catre personal.

2010. Bulova Accutron Limited Edition Spaceview 214, lansat publicului pentru a marca onorabil 50 ani de inovatie in cronometrare, beneficiaza de o miscare definitorie. Este replica manuala a originalului Accutron Calibre 214, primul ceas electronic din lume, fara arcuri, care a functionat pe baza de diapazon activat electronic. In loc sa ticaie, zumzaia.

Data anunt: 25 februarie 2017 Vizualizari: 12
Contact

Vrei sa il cumperi? Contacteaza vanzatorul:

0757556655

madalinmatei

Anunturi: 6
Anunturi marcate ca vandute: 0
Membru din: 02-2017
Recomanda daca ai cumparat de la el:

Inca nu exista comentarii.


Adauga comentariul tau:






Recomandari
Alte ceasuri de la madalinmatei