CEAS FOSSIL AM4406 Sylvia ARGINTIU, DAMA NOU IN STOC,DESIGN ELEGANT, BRATARA METALICA,STICLA MINERALA, DE FIRMA ORIGINAL IN CUTIE CADOU CU GARANTIE

CEAS DAMA FOSSIL Inscris de parfumuk (Bucuresti)
pret 300 lei (livrare gratuita)
Share on facebook Tweet this Salveaza pe mail Recomanda

-CEAS FOSSIL AM 4406 -


Brandul FOSSIL a luat nastere in 1984 in Dallas, Texas, SUA iar de atunci pana in acum, FOSSIL a devenit un retailer extrem de cunoscut la nivel mondial cu peste 390 de magazine in intreaga lume .

Gigantul producator are sediul in Richardson, Texas, Statele Unite si creează, de asemenea, accesorii de moda pentru un număr de alte marci detinute de licență, si anume : Michele, Zodiac, Relic, Emporio Armani, DKNY, Armani Exchange, Michael Kors, Diesel, Burberry, Marc by Marc Jacobs, Adidas, Skagen, Danemarca, și Karl Lagerfeld .


Spiritul brandului FOSSIL consta intr-un fel aparte de creativitate, care se bazeaza pe oameni, produse si cultura. Conceptul consta intr-un stil accesibil si cool, identitatea Fossil fiind ancorata in stilul autentic vintage, combinat cu creativitate si simtul umorului.

FOSSIL creeaza produse pentru fiecare tipologie umana, ideea simpla si captivanta in acelasi timp fiind reflectata de sloganul provocator al companiei: What vintage are you?™.

Target-ul FOSSIL este reprezentat din barbati si femeie, cu varsta cuprinsa intre 18 si 35 de ani, cu un stil de viata activ si diversificat. Consumatorul de FOSSIL tine cont de trend-urile din moda, dar nu este un fashion victim. Isi doreste sa arate bine, dar nu adopta un stil pretentios.Moda nu trebuie sa proiecteze cine isi doresc sa fie, ci cine sunt.

Accesorile FOSSIL ofera echilibrul perfect intre functionalitate si stil, potrivindu-se unui stil de viata dinamic iar in prezent ceasurile cat si accesoriile FOSSIL sunt printre cele mai populare produse din gama lor pe piata din Romania.

________________________________________________________________________________________________________________________


PRODUSUL ESTE AUTENTIC , NOU IN AMBALAJUL ORIGINAL,

PRETUL DE VANZARE IN MAGAZINELE DE RETAIL ESTE DE LA 119 EURO

Specificatii:
Material Cadran : Inox
Bratara : Bratara din inox
Dimensiuni bratara: Latime 1.4 cm , Lungime 17,5 cm + sau - 0,5 cm
Culoare cadran: Maro deschis
Geam : Cristal Mineral
Indicatoare: Orar,minutar si secundar
Functie: Data
Mecanism: Mecanism japonez / Quartz
Marime cadran : Dimensiuni cadran 2,8 cm (fara buton)
Grosime cadran: 1.0 cm
Water Resistant: 50 m / 5 bari
Pachet: Include Cutie Fossil, manual de instructiuni
----
_________________________
VIZUALIZATI TOATE ANUNTURILE MELE PENTRU CEASURI SI ACCESORII FOSSIL, ESPRIT, DKNY, DETOMASO LA PRET DE OUTLET (REDUCERI CU PANA LA 80% DIN PRETUL DE MAGAZIN )

OFERTA LIMITATA !!!!!!

_________________________



CONTACT - 0786 85 80 80

______________________

Data anunt: 11 decembrie 2012 Actualizat: 06 martie 2013 Vizualizari: 3476

parfumuk

Anunturi: 338
Anunturi marcate ca vandute: 338
Membru din: 03-2011
Recomanda daca ai cumparat de la el: