CEAS FULL AUTOMATIC TEHNOLOGIE 6 CADRANE MODEL W134 W134

CEAS BARBATESC JARAGAR Inscris de evotrading (Bucuresti)
145 lei
Share on facebook Tweet this Salveaza pe mail Recomanda

CEAS AUTOMATIC MECANIC DE CALITATE


SUBCADRANE FUNCTIONALE!!!


In mai putin de 24 h il aveti la mana pentru ca oferim LIVRARE prin FAN CURIER!!!


CEAS FULL AUTOMATIC MECANIC MODEL W134


TEHNOLOGIE 6 CADRANE


3 SUBCADRANE FUNCTIONALE: ZI SAPTAMANA - ZI LUNA - CICLU 12/24 h


PRIMUL BUTON REGLEAZA SUBCADRANUL ZI SAPTAMANA


AL DOILEA SUBCADRAN REGLEAZA SUBCADRANUL ZI LUNA


SUBCADRANUL 3 (CICLU 12/24h) NU SE REGLEAZA FUNCTIONEAZA IMPREUNA CU ECRANUL PRINCIPAL


CAPAC SPATE INFILETAT CU VIZOR TRANSPARENT


CEASUL SE INCARCA PRIN MISCAREA MAINII SI/SAU PRIN ROTIREA CHEITEI CARE BENEFICIAZA DE UN SISTEM CARE NU PERMITE CA ARCUL SA FIE SUPRATENSIONAT


DACA PURTATI CEASUL APROXIMATIV 10 ORE PE ZI LA MANA, NU MAI ESTE NECESAR SA-L INCARCATI MANUAL, DECAT LA INTERVALE MARI DE TIMP


ESTE ECHIPAT CU UN ROTOR BALANSIER CARE SE ROTESTE FOARTE USOR LA IMPULS


CATEVA MISCARI DE ROTATIE SUNT SUFICIENTE PENTRU CA CEASUL SA PORNEASCA


ARMAREA MANUALA INITIAZA PORNIREA MECANISMULUI - APOI PRIN PURTARE, ROTORUL BALANSIER VA MENTINE TENSIUNEA IN ARC


NU REGLATI SUBCADRANELE (CELE 2 BUTOANE) CAND ACUL ORAR SE AFLA IN INTERVALUL 10 - 14. ESTE DE PREFERAT INTERVALUL 7-8 SAU 19-20. NERESPECTAREA ACESTEI SPECIFICATII POATE CAUZA DAUNE IREMEDIABILE ASUPRA FUNCTIONALITATII SUBCADRANELOR!!!


CARCASA DIN METAL CE NU OXIDEAZA.


CUREA REGLABILA DIN METAL DE INALTA CALITATE


CADRAN STICLA MINERALA


CEASUL NU ESTE REZISTENT LA APA (IMERSIUNE). NU EXISTA PROBLEME DACA INTRA USOR IN CONTACT CU APA (PLOAIE, SPALAT PE MAINI)!!!


LUNGIME CUREA – 25 cm (inclusiv carcasa)

CUREA REGLABILA

DIAMETRU CARCASA: 4 cm






LIVRAREA produselor se efectueaza prin FAN COURIER -15 lei / POSTA ROMANA COLETARIE -10 lei sau PREDARE PERSONALA in zona vanzatorului.

Despre CALITATE in 4 pasi:

1) Produsele sunt importate de la un furnizor ce le verifica si testeaza minim 7 zile inainte de expeditie.

2) La sosirea in tara acestea sunt verificate de ceasornicarul autorizat, angajat al firmei noastre pentru depistarea eventualelor defecte de mecanism create pe timpul transportului.

3) Produsele sunt comercializate cu certificate de garantie. Mai multe detalii gasiti in pagina de termeni si conditii a magazinului!

4) La finalizarea perioadei de garantie, produsele beneficiaza de mentenanta minim 1 AN la preturi mai mult decat avantajoase. Prin mentenanta se intelege un ansamblu de operatiuni prin care produsul beneficiaza de servicii de reparatii de calitate dupa cum urmeaza:

- Schimbat/Reparat/Inlocuit CUREA...................... GRATUIT!!!

- Schimbat TELESCOP ...........................................GRATUIT!!!

- Schimbat/Inlocuit GEAM......................................9,99 LEI!!!

- Schimbat CHEITA/BUTOANE ............................... 9,99 LEI!!!

- Schimbat orice piesa din mecanism ..................... 9,99 LEI!!!

- Deblocare SISTEM DE ARMARE ............................. 9,99 LEI!!!

- Curatat MECANISM ............................................. 9,99 LEI!!!

- Fixare minutare pe ax ........................................ 9,99 LEI!!!

- Reglaj AVANS ..................................................... 9,99 LEI!!!

- Reparat SUBCADRANE ....................................... 29,99 LEI!!!

Plata transportului pentru produsele trimise pentru asigurarea serviciilor de mentenanta este de aproximativ 4-5 LEI si este in sarcina clientului. Produsele vor fi expediate EXCLUSIV prin Posta romana coletarie FARA VALOARE RAMBURS si numai dupa instiintarea vanzatorului in prealabil.



Pentru alte detalii nu ezitati sa trimiteti mesaje in pagina de forum a produsului. Raspunsurile vor fi promte, de regula sub 30 minute.

Va multumim si va asteptam sa colaboram!

Data anunt: 08 aprilie 2013 Actualizat: 28 aprilie 2014 Vizualizari: 4103
Contact

Vrei sa il cumperi? Contacteaza vanzatorul:

0724196226

evotrading

Anunturi: 42
Anunturi marcate ca vandute: 5
Membru din: 03-2013
Recomanda daca ai cumparat de la el:

Comentarii:

lupan - 23 mai 2014
Raporteaza doctorat, doua facultati la ASE, master, cursuri de formare profesionala, 12 clase la zi si cel mai important "cei sapte ani de acasa". Dvs cate clase aveti? si propo de ce nu mai ne putem auzi? aveti cumva accesul blocat la acest site pentru impolitete? O zi buna si poate invatati sa fiti mai politicos ca de educatie nu se mai poate pune vorba de recuperat...
lupan - 24 mai 2014
Raporteaza nu, nu am accesul blocat, din nici un motiv. Dar, apropo, in ce an ati terminat ASE-ul si, bineinteles, cand ati obtinut titlul de doctor, inainte de anii 90 sau dupa? De masterat nu va mai intreb, deoarece, inainte de 90 nu se "purtau" masteratele. Exact ce am intuit, de aceea v-am si intrebat de "clase", in sensul de "carte", dar carte neinsemnand o acumulare mecanica de informatii si date, ci ceea ce inseamna formarea unei grile de gandire, o cizelatiune a spiritului, care, paradoxal si aflandu-se intr-un soi de cerc vicios, duce la cultura.
Pentru foarte multi indivizi, cca. 80% din populatia tarii, asta ca un exemplu celebru, C.V. Tudor trece ca fiind "destept" si cu o "cultura de invidiat", fiind impresionati de datele/informatiile pe care le emite (cele mai multe dintre ele fiind false) si care, chiar stiindu-le nu te ajuta la nimic. De la unul ca asta nu poti auzi nimic important, adica nu poti auzi idei, ci numai cuvinte, fie ele si adevarate/corecte. Cineva, un mare spirit al lumii, spunea despre cultura unui om ca ar fi, reproduc din memorie, volumul de informatii cu care ai ramas dupa ce ai uitat tot. Pare paradoxal, insa aceasta s-ar traduce asa: informatiile pe care le-ai primit de-a lungul vremii, procesate de creier, adica de inteligenta si talent, informatii pe care oricum le uiti, fiindca nu-ti ajuta la nimic (asimilate ca atare), iti formeaza, iti structureaza gandirea, consolidandu-ti spiritul, ascutindu-ti-l, ca sa spun asa, facandu-te sa judeci, sa discerni chestiuni inalte s.a.m.d. Altcineva spunea despre "omul cult" ca ar fi acela care stie sa "caute in carti" -- asta neinsemnand o simpla rasfoire a paginilor, ci, mult mai complex, o capacitate, paradoxal, dobandita tot datorita culturii, de a sintetiza marile teme ale lumii, de a le pricepe/intelege, de a ti le insusi/asimila, ducand la formarea propriei pareri, daca vreti, despre tot si toate -- insa tinand cont de ideile marilor spirite ale lumii pe care ti le-ai insusit, in prealabil, si care au dus, practic, la structurarea gandirii proprii. Si iata ca intram intr-o zona a subconstientului controlat, daca se poate folosi aceasta sintagma.
Lucrurile sunt cu mult mai delicate si complexe si eu nu pot aici sa va explic ce inseamna, cu adevarat, sa stii carte -- spre deosebire de acceptiunea comuna/vulgara, dupa care a sti carte inseamna a sti, de pilda: cine a scris luceafarul si, eventual, sa-l mai si reciti pe de rost; intre ce ani a domnit mai stiu eu ce domnitor; ce numar purta la pantofi Napoleon (asta impresioneaza pana la maduva vulgul si trece ca o imbatabila dovada de cultura -- nu acelasi lucru s-ar intampla daca ai sti ce numar purta la pantofi badea Ghita, un anonim, contemporan cu Napoleon.); cine a scris "un veac de singuratate etc. Toate acestea nu inseamna cultura si instruire, "carte", cum se numeste. Acestea poarta denumirea peiorativa de "cultura de almanah". Mai este un soi de "cultura", numita tot cu o sintagma colorata frumos, "cultura de cafenea" -- nu mai intru in detalii.
Dar, unui astfel de individ, cu "carte", cu "diplome si doctorate", "cult" de nu se poate, daca il pui, deschizand, la intamplare, o carte de Kant, sa-ti explice ce spune ala acolo nu va sti sa scoata o vorba. Sau daca ii dai un roman de genul Ullyse, de James Joyce, ritualul primaverii de Carpentier etc. nu va pricepe nimic, spunand ca ala nu e roman si ca tot mai valabil e Mitrea cocor al lui sadoveanu, de pilda, fiindca de acolo intelege ceva. Ala e pe masura lui, pe intelesul lui si, in final, ca aici era punctul nevralgic, pentru "cultura" lui. Pentru un astfel de analfabet intotdeauna poemul Nunta Zamfirei de Cosbuc, pe care il pricepe (ca-i place, cu adevarat, s-au nu, nu mai conteaza) va fi intotdeauna superior, ba chiar genial, unui poem ca Taramul Pustiu al lui T.S. Eliot. De ce? Pentru ca el nu intelege, in cazul celui din urma, "ce a vrut sa spuna poetul", adica idioata intrebare care i-a fost pusa la scoala de profesorii (99%) de literatura care habar nu aveau si nu au de literaratura. Rolul lor era sa le dezvolte simturile estetice, nu sa incerce sa explice poemul, fiindca poemul nu se explica, deoarece poetul "nu a vrut sa spuna nimic", ci sa transmita o stare de emotie estetica, or daca nu ai instructia/cultura necesara nu o poti primi (chiar daca stii pe de rost toate dictionarele enciclopedice ale lumii, chiar daca vorbesti cursiv 20 de limbi).
De aceea vorbea A. Plesu despre aparitia "intelectualului analfabet".
Dar inaintea sa au vorbit altii mai mari decat dansul, ca E. Sabato, schopenhauer etc.

In ceea ce priveste doctoratele, din pricina faptului ca ele sunt obtinute de tot felul de idioti si analfabeti, unuia ca T. Stolojan, apropo, de ASE, i-a fost rusine sa spuna ca are doctoratul in economie si a si explicat din ce cauza (din pricina celor invocate la inceputul frazei)
Ei, discutia e lunga, dar in concluzie, nu mai impresioneaza pe nimeni diplomele si doctoratele, numarul de facultati absolvite, functii etc. Stii sau nu stii carte, aceasta e intrebarea. Or, ca sa stii carte, in aceasta maniera, care este si singura reala si adevarata, e greu -- nu te ajuta diplomele obtinute, facultatile absolvite, si titlurile de doctor de cartier. Eminescu a avut 5 clase, Caragiale vreo 7, Rimbaud (un mare poet al lumii, copilul teribil al poeziei lumii, care la 19 ani si-a incheiat opera) tot vreo 7 clase a avut, Panait Istrati a avut 4 clase, si daca continuu sa va dau exemple umplu tot site-ul (apropo Edison, datorita caruia aveti astazi bec in casa si vorbiti la telefon, a avut patru clase, deci nu a avut nici doua facultati de fizica si nici doctorat): Mergand pe acceptiunea impamantenita in randul gandirii de duzina, toti acestia au fost mici copii pe langa unul ca dumneavoastra (de care e plina romania), cu doua facultati si cu un doctorat.
Un om cu asa o vasta pregatire si cultura inseamna un om cizelat, un om cu gusturi si idealuri fine, or acestia nu vand ceasuri JARAGAR.
Deh..., nici nu are rost sa continuu!
lupan - 24 mai 2014
Raporteaza Inca ceva, asta ca fapt divers: acuma sa nu va inchipuiti ca ma intereseaza ceasurile dumneavoastra sau incerc sa fac pe bunul samaritean, salvand societatea de intuneric. Nu, departe de asa ceva si apoi nici nu as reusi. Chair daca stiu despre ceasuri nu mult mai mult decat stiti dumneavoastra, ci cu mult mai mult decat v-ati imagina dv. ca as sti, comentariile si atitudinea mea revoltata a avut ca scop fortarea unor limite. Din pricina faptului ca nu pot sta pe strazi imi aleg subiectii de pe internet (ideea nu-mi apartine, ci este preluata) pentru a face niste "studii"/"analize", ca sa le spun astfel, desi e mult, in vederea scrierii unei lucrari, care la un moment dat are ca subiect si impactul inteligentei subliminale in societate. Asa am ajuns si la dumneavoastra. Alti subiecti vindeau biciclete, adidasi replica, cosmetice etc., altii imparteau sfaturi celor doritori de sfaturi (bineinteles, ei neavand nici un fel de experienta sau expertiza in asa ceva, insa isi inchipuiau ca ar avea), altii explicau ce si cum despre moda si care ar fi maruntaiele psihologice ale acesteia s.a.m.d.
Or, pe mine ma intereseaza sa aflu psiho-temperamentul acestor indivizi atunci cand sunt ofuscati, cand sunt pusi in dificultate, cand sunt tachinati etc. Apoi, modul lor de gandire in astfel de situatii, modalitatile de a iesi la liman din astfel de situatii etc., etc., etc.,

Altfel nu ma intereseaza nici ceasurile si nici diplomele dv., nici job-urile, nici cat de "educat", "cult" si "instruit" sunteti. Intr-un cuvant nu ma intereseaza persoana dv. Sunteti unul din indivizii care compun procentul de 80% din aceasta tara -- asta dupa parerea lui C.T. Popescu, ca dupa parerea mea ar fi putin mai mare acest procent.
Pentru scopul meu, cel pe care vi l-am dezvaluit, nu sunteti un subiect f. interesant, insa am aflat totusi cateva lucruri -- v-am trasat cateva linii caracterologice, am simtit intensitatea unor tensiuni psiho-sociale.
Asta-i! De-acum nu va mai deranjez. Voi cauta un alt subiect.
Dar daca vreti sa aflati cate ceva despre ceasuri si mecanisme sau despre alte lucruri de care sunteti strain, va pot sta la dispozitie, accesand din cand in cand rubrica comentarii a acestui anunt, cu aceasta copie ca ceasului Tissot PRC 200 .
lupan - 24 mai 2014
Raporteaza erata: rd. 4 "au avut ca scop"; ultimul rand "a ceasului".
Iar daca mai sunt si altele, sper sa intelegeti ca aici, pe internet, toti ne grabim. -- asta ca sa evit replicile "muncitoresti".
evotrading - 25 mai 2014
Raporteaza Am citit cu mare atentie replicile dvs! Daca nu s-ar fi desfasurat in sectiunea de comentarii ale produselor mele as fi fost de acord cu o parte din ideile dvs. Intr-adevar aveti mare dreptate despre conceptul de a avea carte in antiteza cu modul de a fi un om cu o logica bazata pe informatii. Nici un moment nu am vrut sa ma pretind un om cu multe diplome! Ci doar am incercat sa contracarez modul dvs de adresare stiind ca pe astfel de siteuri ati gasit numai oameni usor de manipulat sau dominat prin dialog. Tot ceea ce am studiat a fost in zona stiintelor exacte (matematica, statistica, etc) si mai putin exacte (economie, contabilitate, audit, finante). De mic am fost obisnuit cu munca (contabilitate sub indrumarea tatalui meu inca din liceu, audit mai apoi si in prezent). Tot ceea ce fac este bazat pe cercetare si practica. Am terminat un doctorat in domeniu in care activez finantat de la buget la ASE. Totusi latura financiara am fost nevoit sa o completez cu o mica firma de comert online. Ceasurile reprezinta in total cifra de afaceri mai putin de 5%. Lucrez pe zi in jur de 18-19 ore in conditiile in care am o sotie si un baietel de 2 ani minunat. Acum despre marca Jaragar, aveti dreptate nu exista, motiv pentru care am incercat sa o speculez (sa o inregistrez la OSIM). Pentru ca este blocata din 2009 in Germania de un cetatean german de 82 de ani care a inregistrat-o ca hobby am abandonat acest proiect. Totusi am reusit cu ea imposibilul! Am gasit un furnizor din China al carui lucrator principal este ceaornicar de profesie.A cestei firme i-am realizat vanzari de peste 30000 dolari in 3 ani. Am reusit dupa 6 luni de negocieri sa il conving sa imi vanda legal (vama, tva accize). S-a si minunat si mirat de intentiile mele. Verificari peste verificari la produse, retururi peste retururi la produsele defecte, ceasornicar angajat in Romania (vechi in meserie din 1983 si cu liceu de profil la ARAD). Garantie si mentenanta date de firma noastra. Si apropopo mecanismul (binecunoscutul ORIENTEX) intr-adevar extrem de ieftin se comporta incredibil de bine ( eroare de pana in 30 secunde la 24 ore) Mentenanta de sub 30 lei pe an, durata de viata 3-5 ani, curea rezistenta minim un an, metal inodixabil (cei drept nu e inox dar nici nu se inverzeste pe mana). Totul cu 145 lei pret de vanzare si in jur de 30 lei costuri anuale. As putea sa va fac cunostinta cu circa 2500 clienti ai nostri sa va spuna din pareri. Acum legat de copii ale modelelor celebre. Este un razboi cu morile de vant. Cand iphone va castiga razboiul cu Samsung ( pe copiere de produs) atunci poate avem o sansa ca si in ceasuri ceea ce seamana izbitor sa poata fi atacat ca plagiat. Pana atunci documentati-va si dvs cum poti invinge un sistem respectandu-i regulile si sa multumesti pe toata lumea.
Acum legat de Slzenger si Golddigga. Aveti mare dreptate ca prima marca este consacrata in tenis (le vand binecunocutele tricouri polo originale de mai bine de 4 ani) iar a doua ca firma de bijuterii. Dar totusi va aduc la cunostinta ca au avut linii de accesorii ceasuri coercializate cu succes (ceasuri). Le gasiti pe www. sportsdirect.com sectiunea accesorii/ ceasuri. Sunt cu mecanism pe quartz, destul de fiabile, in cutii originale cu cod de bare (verificabil) cu factura si garantie la preturi accesibile. Sper ca aveti un minut liber sa vizitati acel site si sa va imbogatiti vastele cunostinte in domeniu.
Acum in incheiere sper ca v-am convins de pertinenta informatiilor mele, m-a bucurat sa va cunosc, sper ca ati glumit cu acel studiu (m-a cam speriat faptul ca am fost obiectul unui studiu deoarece imi place sa fiu un om normal, liber, cu pofta de viata, intelegator, iubitor de dreptate <<pe Vadim l-as vedea util in alte domenii>>). Tot ceea ce fac ca meserie e bazat pe logica si ipoteze de lucru. Un mic secret: Educatia mea de baza a avut urmatoarele elemente: putin sport, matematica, statistica, contabilitate, audit, sah si dragoste nemarginita din partea familieie.
Va urez sa fiti un om sanatos, vesel, intelept si iubit!
lupan - 25 mai 2014
Raporteaza Va multumesc pentru ca ati raspuns si chiar va rog sa stergeti comentariile facute de mine. As putea sa o fac eu, insa consider ca dumneavoastra hotarati asta, fiindca dv. sunteti "gazda", ca sa spun asa. Chiar si in comentariile de mai sus am fortat nota, pentru ultima oara, pentru a vedea cateva aspecte pe care deja le observasem, dar de care nu eram convins.
Acum trebuie sa spun, la modul cel mai sincer, si, va rog sa ma credeti, acum nu mai fac nici un fel de test/analiza, ca sunteti intr-adevar un om educat -- lucru pe care l-am observat de mult. De aceea am spus, mai sus, ca nu sunteti un subiect interesant pt. mine. De ce? Fiindca eu am mintit mai sus, incercand sa intind o capcana, sau sa fortez nota inspre o reactie extrema din partea dumneavoastra, afirmand ca faceti parte din procentul de 80%. Nu, nu este adevarat, sunt convins ca va aflati la celalalt pol, adica faceti parte din procentul de 20%. Dovada convingerii mele, in acest sens, o aduceti chiar dumneavoastra prin modul in care va comportati si va exprimati. Asadar, daca nu va este foarte greu, va rog sa ma iertati pentru afirmatiile pe care le-am facut la adresa persoanei si chiar personalitatii dumneavoastra, pentru "teatrul" pe care l-am jucat facand aprecieri voit eronate despre dumneavoastra si pregatirea si educatia dumneavoastra. Va rog sa ma iertati. Sunteti un om inteligent, tocmai de aceea am spus ca nu sunteti un subiect interesant. Interesul meu se fixa pe procentul de 80%, adica pe masa de indivizi mai putin inteligenti, asta ca sa ma exprim eufemistic, si nu pe procentul de 20%, care reprezinta oamenii inteligenti.
In speranta ca imi veti ierta incercarea de a face acest "studiu", recurgand la un limbaj dur si lansand ipoteze si aprecieri eronate (unele chiar jignitoare) la adresa dumneavoastra (cu tot ceea ce cuprinde ea: educatie, cultura, instruire etc.), inchei si va doresc mult succes in activitatile pe care le desfasurati si toate cele bune dumneavoastra si celor dragi.
Sa speram, ca sa inchei optimist, ca intr-o buna zi cei ca dumneavoastra vor reprezenta majoritatea populatiei acestei tari si nu invers. Abia atunci vom putea spune si noi, ca popor, ca am intrat in rand cu lumea. Pana atunci, insa...

P.S. Inca o data va rog sa ma iertati si deasemenea sa stergeti toate comentariile. Va multumesc. Cu deosebit respect.
romulus - 10 ianuarie 2019
Raporteaza buna ziuz ,am un ceas jaragar, am pierdut capacul de sticla si cred ca a intrat praf si nu mai merge , nu mai din cind in cind cid porneste cind se opreste cred ca trebuie curatat si un capac ,cit mar costa , si cum sa procedez,, multumesc
Romulus - 11 ianuarie 2019
Raporteaza Buna. Am un ceas jaragar si ar trebui sai pun capac geam .lam pirdut cum treuie procedat
Romulus - 11 ianuarie 2019
Raporteaza Buna. Am un ceas jaragar si ar trebui sai pun capac geam .lam pirdut cum treuie procedat


Adauga comentariul tau:






Recomandari
Alte ceasuri de la evotrading
GOLDDIGGA
210 lei
Jaragar
145 lei