Ceas Garmin Forerunner 610 HR NOU

CEAS UNISEX GARMIN Inscris de bfloryn (iasi sau cluj)
890
Share on facebook Tweet this Salveaza pe mail Recomanda

Garmin Forerunner 610 arata, intr-adevar, ca un ceas, doar ca este mult mai mult de-atat, un antrenor de fitness cu calitati motivationale destul de avansate. Forerunner 610 are ecran alb-negru, dar tactil, iar producatorul spune ca este atat de sensibil incat poti accesa chiar si cu manusi de antrenament.

Dupa ce-l pui la incheietura mainii, Forerunner 610 masoara atat timpul cat si distanta, viteza, elevatia si ritmul cardiac. Ba mai mult, daca inima ta incepe sa o ia razna de la prea mult alergat, Forerunner 610 te alerteaza prin vibratii sa o iei mai domol.

Cea mai interesanta functie a antrenorului de fitness digital este Virtual Racer. Poti salva o sesiune de antrenament, iar a doua zi sa te autodepasesti pe acelasi traseu. Aplicatia merge si daca vrei sa faci concurs cu un prieten, dar nu aveti ocazia sa va intalniti la locul faptei.

Distractia adevarata incepe atunci cand descarci datele intr-un computer si le partajezi in portalul special Garmin Connect. Acolo vei vedea tot felul de date actualizate in tabele si hartii ca sa te minunezi impreuna cu prietenii de performantele tale in materie de alergare.

Data anunt: 29 iulie 2014 Vizualizari: 622
Contact

Vrei sa il cumperi? Contacteaza vanzatorul:

0752755968

bfloryn

Anunturi: 6
Anunturi marcate ca vandute: 4
Membru din: 06-2011
Recomanda daca ai cumparat de la el:

Inca nu exista comentarii.


Adauga comentariul tau:






Recomandari
Alte ceasuri de la bfloryn