Ceas Garmin Forerunner 610

CEAS UNISEX GARMIN Inscris de tbogdy (ARAD)
650
Share on facebook Tweet this Salveaza pe mail Recomanda

Ceasul este aproape nou probat la doua antrenamente ,pachet complect cu centura HRM si stik pentru transfer date

Garmin Forerunner 610 arata, intr-adevar, ca un ceas, doar ca este mult mai mult de-atat, un antrenor de fitness cu calitati motivationale destul de avansate. Forerunner 610 are ecran alb-negru, dar tactil, iar producatorul spune ca este atat de sensibil incat poti accesa chiar si cu manusi de antrenament.
Dupa ce-l pui la incheietura mainii, Forerunner 610 masoara atat timpul cat si distanta, viteza, elevatia si ritmul cardiac. Ba mai mult, daca inima ta incepe sa o ia razna de la prea mult alergat, Forerunner 610 te alerteaza prin vibratii sa o iei mai domol.
Cea mai interesanta functie a antrenorului de fitness digital este Virtual Racer. Poti salva o sesiune de antrenament, iar a doua zi sa te autodepasesti pe acelasi traseu. Aplicatia merge si daca vrei sa faci concurs cu un prieten, dar nu aveti ocazia sa va intalniti la locul faptei.
Distractia adevarata incepe atunci cand descarci datele intr-un computer si le partajezi in portalul special Garmin Connect. Acolo vei vedea tot felul de date actualizate in tabele si hartii ca sa te minunezi impreuna cu prietenii de performantele tale in materie de alergare.

Data anunt: 18 august 2016 Vizualizari: 369
Contact

Vrei sa il cumperi? Contacteaza vanzatorul:

0741192789

tbogdy

Anunturi: 1
Anunturi marcate ca vandute: 0
Membru din: 08-2016
Recomanda daca ai cumparat de la el: