Ceas in stare foarte buna.

CEAS BARBATESC SEIKO Inscris de Bogdan8 (Rm Valcea)
....
Share on facebook Tweet this Salveaza pe mail Recomanda

WR 100 m
nr.referinta 5M62-0A10
Am scazut pretul pt. ca i-am zgariat putin geamul. Se vede in dreptul orei 15 in poza...

Data anunt: 10 iunie 2011 Actualizat: 07 ianuarie 2012 Vizualizari: 1053

Bogdan8

Anunturi: 49
Anunturi marcate ca vandute: 49
Membru din: 02-2010
Recomanda daca ai cumparat de la el:

Comentarii:

nmbcatega - 11 iunie 2011
Raporteaza va intereseaza un schimb cu ceasul benrus din licitatiile mele?
Bogdan8 - 11 iunie 2011
Raporteaza Multumesc pt. propunere dar nu sunt interesat de schimburi.
RAZ - 09 iulie 2011
Raporteaza OFF... pe cuvant de onoare ca va cumparam ceasul acesta, dar nu trebuia sa desfaceti capacul ceasului pt a dovedi cai okk, mare pacat! aceste ceasurii nu trebuiesc desfacute decat daca au belele cu acumulatoru, in rest sant ok! garnitura se uzeaza ff repede! spor la vanzare si sa nu mai desfaceti nicioata capacul unui ceas, cine vrea sa mearaga la testceasornicar! imi pare sincer rau!
b - 09 iulie 2011
Raporteaza ciar daca am defacut capacul,ceasul este[ok],iar cei ce stiu ce inseamna un kinetic la pretul asta,[il cumpara si fara garnitura],,,,,,
RAZ - 09 iulie 2011
Raporteaza poftim...? imi cer scuze daca sant putin obraznic si rautacios! se vind un omega la pret de mai putin de jumatate ,darmite seiko kinetic, glumiti cred, sau ati pus mana pe kinetic si crdeti ca ati atins soarele!!! stie toata lumea ce inseamna un kinetic si mai stie toatalumea ca la un ceas este primordial sa nu intre apa in el, acum piata este sufocata de ceasurii SH preturii mici kinetice solare automatice, nui o minune ce vindeti dvs, iar daca va mai uitati pe aici la ceasurii veti gasi ca au fost si la preturii mai mici ceasurii kinetice si altele care erau ok aspect si pret mai mic fata de pretul nou pana la 65%, eu am mod dvs luat cu 3mil impecabil dar culoare bleoumarin! imi pare rau ca a trebuit sa las si acest comentariu, pt ca va asigur cal veti da greu la 400ron, numa ca nu cumva sa negociati la tel mai putin, dar aici va trebui sa scadeti pt a tenta un necunoscator care cumpara fara garnitura! vanzare buna!
b - 09 iulie 2011
Raporteaza Daca spuneti ca aveti un model asemanator, ar trebuii sa stiti ca merge ireprosabil si ca pretul este mai mult decat decent. Nici eu nu vreau sa sa fiu rautacios, dar cand am spus ca cine stie ce este un kinetic, nu m-am referit la dvs. ci in general. Chiar daca spuneti ca nu este un super ceas, dar fata de un Omega, diferentele de pret fiind foarte mari, Seiko are un pret bun si corect.
Chiar daca l-am desfacut, ceasul fiind nou, garnitura nu s-a stricat si nu are cum sa intre apa in el.
paul - 30 august 2011
Raporteaza va pot oferi maxim 300ron!
o zibuna!
Bogdan8 - 31 august 2011
Raporteaza Multumesc pt. oferta dar suma oferita de dvs. este prea mica. Ceasul merge si arata foarte bine.
paul - 31 august 2011
Raporteaza tocmai ca merge si arata "foarte" bine ofer 300! altfel cu defecte nimeni nu ia!
ok am inteles, sal stapaniti sanatos! cam de mult lati expus,,, sau nu???
Bogdan8 - 01 septembrie 2011
Raporteaza Daca dvs. gasiti in alta parte acest model de Seiko cu suma de 300 lei, sunteti liber sa luati de acolo. Daca mi se ofera suma ceruta il dau. Daca nu, il pastrez ca doar nu stau in 300 lei. Pe nimic nu il vand deoarece este un ceas bun.


Adauga comentariul tau: