Ceas Maurice Lacroix automatic.

CEAS UNISEX MAURICE LACROIX Inscris de ceasurioferte (Bucuresti) Stare: Folosit
V1ndut
Share on facebook Tweet this Salveaza pe mail Recomanda

Vand ceas clasic automatic de colecție, echipat cu mecanism elvețian ETA 2824-2 (25 jewels). Model 68640. Geam safir- cristal. Anii 90'. Dimensiuni: 35mm diametru, fără coroniță, 7mm grosime. Rezistenta la apa 30m.
Poate fi purtat unisex. Singurul la vanzare pe site-urile romanesti!

"Two-body, solid, polished, curved claw lugs, sapphire crystal, stainless steel back. D. Guilloche silver with painted black radial Arabic numerals on a plain white outer reserve, inner minute/seconds divisions, date aperture at 6 o’clock. Black “fancy” hands. M. Cal. 2824-2, gilt, 25 jewels, straight-line lever escapement, monometallic balance, shock absorber, self-compensating flat balance spring. Case, dial and movement signed."

Il am dintr-un schimb si doresc sa il vand.

Are o istorie de aproximativ 20 de ani, dar este în continuare precis ca un elvețian pur sânge. Chiar precis decat multe din ceasurile mele automatice elvețiene sau japoneze moderne.

Carcasa a fost placata cu aur, dar își arata vârstă în mod elegant,carcasa avand locuri in care este decojit placajul. Nu este deranjant din punct de vedere vizual.

Trimit in tara prin FAN COURIER cu avans de transport in cont bancar. Transportul este suportat in intregime de catre cumparator.
Se poate verifica continutul coletului doar dupa achitarea lui. Ambalarea coletelor trimise prin Fan Courier se face in prezenta agentului, intocmindu-se un Packing List unde este mentionat continutul acestora.
Riscul ca in colet sa gasiti alt produs decat ce ati comandat este nul.Cadranul guilloche este intact, iar cureaua din piele este aproape noua. Ceasul arata mult mai bine live.

Data anunt: 27 octombrie 2015 Vizualizari: 926

ceasurioferte

Anunturi: 46
Anunturi marcate ca vandute: 46
Membru din: 04-2013
Recomanda daca ai cumparat de la el: