ceas Mir NOS, brățara originală, mecanism 1801

CEAS DAMA MIR Inscris de Ceasornicar
0408
Share on facebook Tweet this Salveaza pe mail Recomanda

... ceas Mir de damă ... mecanism Luch 1801 ... construcție sovietică ... balansier ... ceasurilor de precizie ... .

Mir ... fabricii de ceasuri Luch ... Minsk ... Institutului Gipropribor ... Leningrad ... Institutul Belgosproekt ... panouri prefabricate ... ceasurile Zaria ... licenţă ... suport tehnic ... fabrica de ceasuri Zaria din Penza ... ceasurile Luch ... mecanismul Luch 1300 ... cel mai mic mecanism produs vreodată în URSS ... 10 kopeici ... expoziţia de la Leipzig ... ceasul de damă ... armare automată ... mecanism Luch 1809 ... medalia de aur ... destrămarea URSS ... .

Piesa provine din colecția personală și se află într-o stare tehnică și estetică excelentă, NOS. Se vinde cu tot cu brățara originală, iar transportul cade în sarcina cumpărătorului. Alte accesorii pentru ceasuri găsiți la secțiunile „pernițe” și „cutii ceasuri”.

Atenție: feriți ceasul de lovituri sau șocuri mecanice puternice. Deși are un mecanism solid cu amortizoare la balansier, este totuși doar un ceas ! Feriți ceasul de apă și atmosfere umede, acide. Chiar dacă are garnituri de etanșare, în timp acestea slăbesc cîte puțin. Evitați apropierea de cîmpuri (electro)magnetice intense. Spirala balansierului este sensibilă, putînd rămîne cu un slab magnetism care îi perturbă funcționarea. Periodic, la 3-4-5 ani, e bine să-i faceți o nouă revizie la ceasornicar. Chiar și cel mai bun ulei se degradează în timpul unei funcționări mecanice îndelungate.

Data anunt: 07 iunie 2014 Actualizat: 10 mai 2016 Vizualizari: 1126

Ceasornicar

Anunturi: 1379
Anunturi marcate ca vandute: 889
Membru din: 10-2012
Recomanda daca ai cumparat de la el:

Comentarii:

! - 06 februarie 2015
Raporteaza Nu este cumva Zaria? Fiindcă pe cadran scrie Luch!
owner - 06 februarie 2015
Raporteaza Nu, nu este Zaria, ce legatura are Zaria cu Luch ? Erau doua fabrici distincte, una la Minsk si alta la Penza.
! - 07 februarie 2015
Raporteaza Ce are Mir (sau Myr) cu Luch? Eventual literele chirilice!!!
owner - 07 februarie 2015
Raporteaza Da, literele :)


Adauga comentariul tau:






Recomandari
Alte ceasuri de la Ceasornicar
Doxa
610 lei
Rotary
345 lei
Orex
355 lei