ceas Orex „made in Romania”, mecanism SZ 1

CEAS BARBATESC OREX Inscris de Ceasornicar
0221
Share on facebook Tweet this Salveaza pe mail Recomanda

...... ceas Orex ...... mecanism SZ 1, ...... regulator de tip „swiss anker” ....... Mecanică Fină ....... Shanghai Zuanshi ....... mecanismul elvețian Anton Schild AS 1187 ....... Întreprinderea de Mecanică Fină București ...... Made in Romania.

..... ceasurilor de mînă românești Orex ....... Nicolae Ceaușescu ...... Întreprinderea de Mecanică Fină București ....... ceasurilor de mînă Optimef ..... Orex ..... mecanismele ST-5 și ST-6 ..... Sea Gull. ...... mecanismele SB-1; SZ-1 și SB-5Z ....... mecanismele sovietice 2414 si 2428 ....... .

Ceasul arată bine și funcționează foarte bine. Revizia completă a fost făcută recent la Vaisler Horology. Ceasul se vinde fără brățara de prezentare, iar transportul cade în sarcina cumpărătorului. Pentru acest ceas puteți alege o frumoasă curea din piele autentică de struț, reptilă sau vițel (găsiți curele pentru ceas la secțiunea „curele piele”), 100% handmade. Alte accesorii pentru ceasuri găsiți la secțiunile „pernițe” și „cutii”.

Atenție: feriți ceasul de lovituri sau șocuri mecanice puternice. Deși are un mecanism solid cu amortizoare la balansier, este totuși doar un ceas ! Feriți ceasul de apă și atmosfere umede, acide. Chiar dacă are garnituri de etanșare, în timp acestea slăbesc cîte puțin. Evitați apropierea de cîmpuri (electro)magnetice intense. Spirala balansierului este sensibilă, putînd rămîne cu un slab magnetism care îi perturbă funcționarea. Periodic, la 3-4-5 ani, e bine să-i faceți o nouă revizie la ceasornicar. Chiar și cel mai bun ulei se degradează în timpul unei funcționări mecanice îndelungate.

Data anunt: 12 aprilie 2014 Actualizat: 06 septembrie 2014 Vizualizari: 1916

Ceasornicar

Anunturi: 1379
Anunturi marcate ca vandute: 889
Membru din: 10-2012
Recomanda daca ai cumparat de la el:

Comentarii:

claudiu cobuz - 08 mai 2014
Raporteaza ma intereseaza ceasul. ofer 70 lei plus transportul curier. vreau sa fiu sigur ca ceasul functioneaza si este original (nu o replica).
Stima
owner - 08 mai 2014
Raporteaza Stimate domnule Cobuz, va asigur ca nu falsifica nimeni un Orex ! Daca sinteti cunoscator, stiti deja asta, iar daca nu, puteti intreba orice pasionat de ceasuri si va va raspunde la fel. De asemenea, va asigur ca pretul corect este afisat, si va rog sa remarcati, citind cu atentie anuntul, ca revizia este facuta la zi, la unul dintre cei mai buni ceasornicari din Romania. Asta inseamna ca, daca scadeti din pretul ceasului revizia recenta, acesta costa numai vreo 50 de lei, de fapt ! Va imaginati, sper, ca eu am platit pentru revizie, deci dumneavoastra n-ar trebui sa aveti nici o grija timp de minim 5-6 ani. Va rog sa observati inclusiv ca preturile ceasurilor in general, precum si al Orex-urilor in particular au crescut substantial in ultimul an. Chiar ieri am expediat unul NOS, la un pret de 200 lei plus transport. Ceasul functioneaza foarte bine pentru virsta si mecanismul lui, cu o abatere de circa 35 de secunde pe zi. Este in parametri specificati chiar de producator, MF Bucuresti.
chriswatch - 13 septembrie 2014
Raporteaza Asta e chiar de comedie !!!! Un ceas chinezesc asamblat in romania sa fie falsificat tot de chinezi :)))))))))))))))
owner - 13 septembrie 2014
Raporteaza Dom' le, unii au tot felul de idei ! Oricum, nici n-a mai raspuns "doritorul", iar intre timp ceasul si-a gasit un stapin cumsecade :) La pretul afisat :D O mica precizare: Orex este un ceas ROMANESC, in nici un caz chinezesc ;) De fapt, singurul ceas produs vreodata in Romania.


Adauga comentariul tau:






Recomandari
Alte ceasuri de la Ceasornicar
Slava
250 lei
Lex
770 lei
ILONA
195 lei
EDOX
370 lei