ceas Raketa Desant mecanism 2614.H cu 19 rubine

CEAS BARBATESC RAKETA Inscris de Ceasornicar
0487
Share on facebook Tweet this Salveaza pe mail Recomanda

... ceas Raketa Desant ... mecanism 2614.H ... 19 rubine ... Ceasul ... Balansierul ... Poljot-Kirova ... roata ancorei ... SU – Soviet Union ... motive militare ... Desant ... lider sovietic Mihail Gorbaciov ... Parintele Perestroikai ... ceasuri ruseşti ... întrunire la nivel înalt ... jurnalist britanic ... înaltului demnitar rus ... reforma de la zero a politicilor sovietice.

Ceasurile Raketa … Fabrica de Ceasuri Petrodvorets … Sankt Petersburg … Leningrad … primul zbor uman în spaţiul cosmic … Yuri Gagarin … războiului rece … rachetele militare balistice R-16 … programul sovietic de înarmare … ţarul Petru cel Mare al Rusiei … pietre preţioase … ouă Fabergé … Ermitaj sau Luvru … două mecanisme, R36 şi T18, … invazia lui Napoleon … revoluţia bolşevice … razboiul al doilea mondial … căderea comunismului … ceasul Raketa … Pobeda … inginerii sovietici … .

Ceasul este într-o stare tehnică şi estetică EXCELENTĂ ! Provine din colecţia personală, unde a stat mulţi ani în condiţii foarte bune. Revizia completă a fost făcută recent la Vaisler Horology. Piesa se livrează împreună cu brăţara de prezentare şi cu o curea din piele de viţel, kaki cu cusături roşii. Transportul cade în sarcina cumpărătorului. Alte accesorii pentru ceasuri găsiţi la secţiunile „perniţe” şi „cutii ceasuri”.

Atenţie: feriţi ceasul de lovituri sau şocuri mecanice puternice. Deşi are un mecanism solid cu amortizoare la balansier, este totuşi doar un ceas ! Feriţi ceasul de apă şi atmosfere umede, acide. Chiar dacă are garnituri de etanşare, în timp acestea slăbesc cîte puţin. Evitaţi apropierea de cîmpuri (electro)magnetice intense. Spirala balansierului este sensibilă, putînd rămîne cu un slab magnetism care îi perturbă funcţionarea. Periodic, la 4-5 ani, e bine să-i faceţi o nouă revizie la ceasornicar. Chiar şi cel mai bun ulei se degradează în timpul unei funcţionări mecanice îndelungate.

Data anunt: 28 februarie 2015 Actualizat: 14 februarie 2017 Vizualizari: 1209

Ceasornicar

Anunturi: 1379
Anunturi marcate ca vandute: 889
Membru din: 10-2012
Recomanda daca ai cumparat de la el:

Comentarii:

Angheluta - 02 februarie 2016
Raporteaza Cal. 2614 este un mecanism cu data. De fapt, cadrul (nesemnat) e o reproducere evidenta, de data recenta. N-a vazut Gorbaciov ceas d-asta...
owner - 02 februarie 2016
Raporteaza Probabil vroiati sa spuneti "cadranul". N-a spus nimeni va Gorbaciov purta ACEST ceas, va rog sa cititi (si sa scrieti) cu atentie. Am spus doar ca acest model, cu cifrele foarte mari la 12, 3, 6 si 9 si cu cifra 0 in loc de 12, a fost purtat de Gorbaciov s.a.m.d. Acest lucru este verificabil in arhiva publicatiei britanice respective, pe care nu ma indoiesc ca o cunoasteti, data fiind priceperea dumneavoastra la aceste lucruri fine.
Angheluta - 03 februarie 2016
Raporteaza O greseala de tastare care nu mi-a trecut neobservata... voi fi mai atent pe viitor. Raketa big 0 (zero) este un ceas aparut in 1983 initial gandit pentru cei cu dizabilitati vizuale (nu orbii - pentru aia s-a facut alt model). Cu legatura sau nu la acest aspect, liderul US a avut mai multe aparitii publice cu acest MODEL de ceas (original, ce-i drept), iar patania de care povestiti a avut loc in timpul unei vizite in Italia, la un interviu acordat unui journalist Italian.... pacat ca in Romania munca de cercetare/documentare nu este remunerate... Dar totusi data, de unde se schimba?


Adauga comentariul tau:






Recomandari
Alte ceasuri de la Ceasornicar
Citizen
310 lei
PAT
500 lei
Tissot
105 lei
Omega
2.500 lei
Sputnik
900 lei