Ceas Seiko 7A38-7280 Quartz Chronograph

CEAS BARBATESC SEIKO Inscris de ceasornicarultau (bucuresti) Stare: Folosit
350 lei
Share on facebook Tweet this Salveaza pe mail Recomanda

Într-o perioadă în care cuarțul însemna afișaje LCD și modele atât de îndepărtate de tradiție încât erau greu de recunoscut ca si ceasuri de mână, Seiko a făcut un pas înapoi pentru a aduce designul ceasurilor clasice. Introdus în 1983, 7A28 a fost primul cronograf analog cu cuarț din lume. Este un mecanism cu 15 bijuterii, lipsit de plastic. Nu același lucru se poate spune despre majoritatea mecanismelor cuarț văzute chiar și astăzi.
Doi ani mai târziu, în 1984, a fost introdus 7A38. La fel ca și predecesorul său, designul a permis trei subregistre: unul care măsoară minutele, altul reprezintă secundele desemnate și o zecime de secundă. Secundele centrale sunt staționare, cu excepția cazului în care cronograful este cuplat, moment în care măsoară secundele scurse pentru cronograf. În plus, acum exista o fereastră de zi și dată amplasată cu grijă în subregistrul de 1/10 secundă. Oricare poate fi setat independent prin coroana din a doua pozitie. În ultimii câțiva ani, colecția pentru aceste modele 7A a început să crească vertiginos și este ușor de înțeles de ce.
Acest exemplar din 1990, are un ton atrăgător, curea de piele eleganta și un cadran alb fascinant, cu granulație satinată. Trei subregistre mari, încastrate, stau proeminent la mijlocul cadranului și fiecare prezintă un finisaj de granulație despicat cu margini satinate mate. Cadranul mijlociu are o granulație bogată „de la nord la sud” în alb metalic și este încadrat de un capitol tahimetric lucios.
Limbile, marcajele aplicate și imprimarea sunt toate finisate în auriu, creând un contrast clar și puternic pe toata suprafata. Carcasa are un profil uniform, subțire, contururi grozave și o lunetă lustruită frumos echilibrată.
7A38 a fost complet curățat și întreținut și a fost instalată o nouă baterie. Totul funcționează fără probleme și păstrează timpul perfect.
Stilul minunat al anilor 1980-1990 inconfundabil, greu de gasit in aceasta stare
Un ceas vintage care va adauga cu siguranta stil si bun gust imaginii tale!
----
https://www.facebook.com/ceasornicarultau

Data anunt: 22 ianuarie 2022 Vizualizari: 0

ceasornicarultau

Anunturi: 23
Anunturi marcate ca vandute: 9
Membru din: 01-2014
Recomanda daca ai cumparat de la el:

Recomandari
Alte ceasuri de la ceasornicarultau
Hafis
790 lei
revue
1750 lei
thiel
690 lei
Hamilton
2300 lei
Jean-Louis
275 lei