ceas Ural NOS, foarte rar în această stare, mecanism 3608 (derivat din yk-6) fabricat în 1952

CEAS BARBATESC URAL Inscris de Ceasornicar
0190
Share on facebook Tweet this Salveaza pe mail Recomanda

........ ceas Ural ........ raritate ........ ceasurilor vintage rusești, ........ mecanism 3608 ........ calibru 3602 ........ Молния - Molnia .......... Slava 3602. ........ fabrica din Tscheljabinsk ............ Ural ......... .

.......... ceasuri Molnija ............ tancurile sovietice, avioane de luptă, submarine și nave spațiale. .......... ceasuri mecanice de buzunar ........... militare, religioase, istorice și de vînătoare. ........... ceasurile Molnia ....... Ural, Molnia ........ ceasuri Crystal și Iskra.

Ceasul este în stare excelentă, aproape NOS, și funcționează perfect, la secundă. Provine din colecția personală și se vinde fără cureaua de prezentare. Transportul cade în sarcina cumpărătorului. Pentru acest ceas puteți alege o frumoasă curea din piele autentică de struț, șarpe sau vițel (găsiți curele pentru ceas la secțiunea „curele piele”), 100% handmade. Alte accesorii pentru ceasuri găsiți la secțiunile „pernițe” și „cutii ceasuri”.

Atenție: feriți ceasul de lovituri sau șocuri mecanice puternice. Deși are un mecanism solid cu amortizoare la balansier, este totuși doar un ceas ! Feriți ceasul de apă și atmosfere umede, acide. Chiar dacă are garnituri de etanșare, în timp acestea slăbesc cîte puțin. Evitați apropierea de cîmpuri (electro)magnetice intense. Spirala balansierului este sensibilă, putînd rămîne cu un slab magnetism care îi perturbă funcționarea. Periodic, la 3-4-5 ani, e bine să-i faceți o nouă revizie la ceasornicar. Chiar și cel mai bun ulei se degradează în timpul unei funcționări mecanice îndelungate.

Data anunt: 12 aprilie 2014 Actualizat: 06 iulie 2014 Vizualizari: 2114

Ceasornicar

Anunturi: 1380
Anunturi marcate ca vandute: 898
Membru din: 10-2012
Recomanda daca ai cumparat de la el:

Comentarii:

owner - 13 aprilie 2014
Raporteaza Pretul corect este afisat. Consider ca fiecare beneficiaza de liberul arbitru si poate decide daca ii trebuie ceva sau ba. In cazul unora, "de risul lumii" sint chiar ei, deoarece nu-i opreste nimeni sa fie civilizati sau, daca chiar nu le trebuie acest... obiect, nu vad de ce ar trebui sa se oboseasca sa scrie niste comentarii redundante. Citeva amanunte: a) eu nu sint negustor de ceasuri, ci colectionar, si stiu exact daca nu cit valoreaza fiecare piesa macar cit m-a costat pe mine; b) va asigur ca ceasul este in perfecta stare iar "zgirieturile" de la anse nu se vad decit cu lupa sau, in cazul de fatza, cu obiectivul 8x al aparatului foto; c) telescopul "turtit" este cel ORIGINAL, rusesc, foarte solid, si isi face treaba perfect si in ziua de azi fara sa fiu nevoit sa montez telescoape noi si stralucitoare care cedeaza la prima smucitura a mainii ! Repet, fiecare este liber sa cumpere de unde vrea ! Urez succes tuturor in gasirea unui exemplar in aceasta stare !
Colectionar - 13 aprilie 2014
Raporteaza poate ar cam fi cazu sa inteleaga fiecare ca nu mai gasesti chilipiruri si ca pana si ceasurile rusesti se cam termina si evident ca daca sunt din ce in ce mai putine pretul lor creste in functie de raritate sau de starea in care se afla
- 14 mai 2017
Comentariul a fost raportat ca avand limbaj neadecvat.


Adauga comentariul tau:






Recomandari
Alte ceasuri de la Ceasornicar
Seiko
420 lei
Certina
1.650 lei
Accesorii
160 lei
Zaria
765 lei