ceas Wostok militar, calibru 2209 cu 18 rubine

CEAS BARBATESC WOSTOK Inscris de Ceasornicar
0170
Share on facebook Tweet this Salveaza pe mail Recomanda

............ fosta Uniune Sovietică, ..... Wostok 2209 ............... Ceasul ............ aspectul militar ............ .

........... ceasuri Wostok ........... Moscova ........... Tschistopol Glavpribor ...... Kama. .............. tancuri și avioane. ............ Wostok ......... Vostok ......... ceasurile Pobeda.......... ceasul Kama, ............ ceasul Komandirskie........ ceasul Amfibia............. ceasurile Vostok ......... mecanismul Wostok 2809......... Zenith 135............ Volna, Wostok sau Almaz.

Ceasul se află într-o condiție tehnică și estetică bună. Revizia a fost făcută recent. Piesa se vinde fără cureaua de prezentare, iar transportul cade în sarcina cumpărătorului. Pentru acest ceas puteți alege o frumoasă curea din piele autentică de struț, șarpe sau vițel (găsiți curele pentru ceas la secțiunea „curele piele”), 100% handmade. Alte accesorii pentru ceasuri găsiți la secțiunile „pernițe” și „cutii”.

Atenție: feriți ceasul de lovituri sau șocuri mecanice puternice. Deși are un mecanism solid cu amortizoare la balansier, este totuși doar un ceas ! Feriți ceasul de apă și atmosfere umede, acide. Chiar dacă are garnituri de etanșare, în timp acestea slăbesc cîte puțin. Evitați apropierea de cîmpuri (electro)magnetice intense. Spirala balansierului este sensibilă, putînd rămîne cu un slab magnetism care îi perturbă funcționarea. Periodic, la 3-4-5 ani, e bine să-i faceți o nouă revizie la ceasornicar. Chiar și cel mai bun ulei se degradează în timpul unei funcționări mecanice îndelungate.

Data anunt: 15 aprilie 2014 Actualizat: 09 mai 2014 Vizualizari: 1225

Ceasornicar

Anunturi: 1380
Anunturi marcate ca vandute: 901
Membru din: 10-2012
Recomanda daca ai cumparat de la el:

Comentarii:

cristian - 09 mai 2014
Raporteaza Buna seara, pot oferi 70 de lei pe acest ceas. Cu stima
owner - 10 mai 2014
Raporteaza Stimate domnule Cristian, daca cititi cu atentie anuntul, veti remarca faptul ca revizia este facuta la zi (la Atelierul de Orologerie Adrian Sirbu). Asta inseamna ca, daca scadeti din pretul ceasului revizia recenta, acesta costa numai vreo 78 de lei, de fapt ! Va imaginati, sper, ca eu am platit pentru revizie, deci dumneavoastra n-ar trebui sa aveti nici o grija timp de minim 5-6 ani. Cel mult, va pot asigura transportul si ii pot atasa o curea generica. Cind va decideti, va rog sa-mi dati un telefon pentru a stabili detaliile livrarii. Va multumesc.
cristian - 10 mai 2014
Raporteaza 100 de lei e ok?
owner - 10 mai 2014
Raporteaza Am mai explicat de multe ori, dar cum ar fi absurd sa pretind sa cititi toate anunturile, am sa mai explic o data. Asta ca sa nu credeti ca sint inflexibil. In primul rind ca eu nu sint... negustor de ceasuri, ci colectionar, iar majoritatea pieselor provin din colectia mea privata. In al doilea rind, toate preturile sint rezultatul unei formule foarte stricte de calcul, ce cuprinde: pretul initial de achizitie (si va asigur ca eu n-am dat 10, 20 sau 30 de lei pe el), revizii, eventuale reparatii si un mic profit (in cazul de fatza, acesta se ridica la "astronomica" suma de 20 de lei :). In fine, dati-mi va rog un telefon :)


Adauga comentariul tau:






Recomandari
Alte ceasuri de la Ceasornicar
Raketa
395 lei
Esprit
50 lei
Avystyle
250 lei
Roberta
500 lei
Lip
710 lei