Citizen automatic, mecanism 8200 cu secundar central și dublu calendar

CEAS BARBATESC CITIZEN Inscris de Ceasornicar
0092
Share on facebook Tweet this Salveaza pe mail Recomanda

Acest ceas este echipat cu un mecanism automatic in house Citizen calibrul 8200 A, cu 21 de rubine, .................... ..................... .................. ................. ............... ................. ................ cu amortizoare Parashock .............. ................ .................. .................... ................. P 8200 6-030025 SMO, iar capacul spate ștantat cu numele brandului și serial number-ul 4-063554 SMT 00145094 71-2639.

Binecunoscuta Citizen (シチズンホールディングス株式会社 Shichizun Hōrudingusu Kabushiki-gaisha) este una dintre cele mai celebre companii de ceasornice japoneze, ........... .............. ............... ............ Shokosha Watch Research Institute în 1918, ............ ............... ............. ............ Shimpei Goto, a numit ceasul CITIZEN, cu speranța că ........... ........ .......... .............. ....... Parashock a fost primul ......... ............ .............. Parawater devenea primul ................ .................... ............... Ceasurile Citizen sînt în egală măsură .............. ............... ............. .

Ceasul provine din colecția personală și este într-o stare tehnică și estetică foarte bună. Piesa se vinde cu tot cu brățară, iar transportul cade în sarcina cumpărătorului. Alte accesorii pentru ceasuri găsiți la secțiunile „pernițe” și „cutii ceasuri”.

Atenție: feriți ceasul de lovituri sau șocuri mecanice puternice. Deși are un mecanism solid cu amortizoare la balansier, este totuși doar un ceas ! Feriți ceasul de apă și atmosfere umede, acide. Chiar dacă are garnituri de etanșare, în timp acestea slăbesc cîte puțin. Evitați apropierea de cîmpuri (electro)magnetice intense. Spirala balansierului este sensibilă, putînd rămîne cu un slab magnetism care îi perturbă funcționarea. Periodic, la 3-4-5 ani, e bine să-i faceți o nouă revizie la ceasornicar. Chiar și cel mai bun ulei se degradează în timpul unei funcționări mecanice îndelungate.

Data anunt: 24 noiembrie 2013 Vizualizari: 1707

Ceasornicar

Anunturi: 1379
Anunturi marcate ca vandute: 889
Membru din: 10-2012
Recomanda daca ai cumparat de la el:

Comentarii:

Client - 29 noiembrie 2013
Raporteaza Interesanta descrierea, (povestea) ... !!! se poate citi povestirea' pe orice site .. !! Alt aspect .. PRETUL... !!! 190 .. !!?? Schimbare geam 25 de lei .. servisare 40 de lei .. !! deja bugetul incepe sa creasca !! daca lasi la 85 plus taxele postale ... s-ar putea sa merite cheltuiala!! dar 190 e un pret exagerat !! mai gandeste-te !!
owner - 29 noiembrie 2013
Raporteaza "Se poate citi povestirea pe orice site" ? nu cred ca exista, deocamdata, in Romania, cineva care se preocupa atit de mult de informatie ca mine ! ba chiar sint o groaza de nesimtiti care ma si copiaza fara rusine :) numai eu stiu cita munca este in spatele acestei documentari, asa ca, daca doriti, puteti citi "povesti" pe alte site-uri :) Cit priveste pretul, este cit se poate de corect: geamul nu trebuie inlocuit, mai ales ca este original (se poate polisha cu 5 lei), iar revizie nu este cazul pentru ca functioneaza foarte bine si va mai functiona mult si bine asa. Oricum, 40+25=65, iar 190-65 nu fac in nici un caz 85. Cred ca matematica n-a fost niciodata punctul tau forte :) Merci oricum pentru intentie...
Client - 30 noiembrie 2013
Raporteaza Eu atat as putea oferii !! tu ceri cat vrei eu nu platesc,,, si cu asta ramanem prieteni !! Cu matematica ai dreptate =)) O seara superba !!
owner - 30 noiembrie 2013
Raporteaza Ok, i got it ;)
owner - 21 decembrie 2013
Raporteaza Uite ca s-a dat ! Cu tot cu poveste :)


Adauga comentariul tau:






Recomandari
Alte ceasuri de la Ceasornicar
Wostok
800 lei
Accesorii
189 lei
Jungfrau
300 lei
ANKRA
380 lei
Chaika
375 lei