CITIZEN ECO DRIVER SUPER PILOT FULL TITANIUM

CEAS BARBATESC CITIZEN Inscris de denkhan
1 LEI
Share on facebook Tweet this Salveaza pe mail Recomanda

Un model deosebit,multifuncţional,echipat cu un mecanism Eco Drive cu alimentare la lumină naturală,sau artificială,radiocontrolat.
Din punct de vedere tehnic şi calitativ,este fără precedent pe piaţa mondială.
Afişează ora din cele mai importante 43 de oraşe ale lumii,acoperind cele 24 de fuse orare.Ceasul este controlat şi corectat zilnic de ceasul atomic de la Meinfflingen-Germania.Mai are funcţia GMT,cronograf 1/100 sec., calendar perpetual,iluminare a celor două display-uri digitale,rezistenţa la apă 200M,riglă de calcul cu bezel interior,intrare automată în st-by. Rezerva de putere în întuneric este de 180 de zile.În funcţia de st-by,ceasul funcţionează 3,5 ani dacă nu este expus la lumină pentru încărcare.
Purtat de cîteva ori. Nu are nici cele mai fine zgîrieturi,nici pe sticla de safir antireflexie,nici pe carcasă,nici pe brăţară.Optic Titaniul carcasei şi al brăţării, este aproape la fel de lucios ca oţelul,de aceea se numeşte super Titanium.
Este însoţit de cutie ,manual şi o zală de la brăţară pentru extensie.Ceasul este foarte uşor,102,8G. Diametrul 45mm,fără coroană,grosime

Accept variante de schimb .
----
denkhan

Data anunt: 01 septembrie 2016 Actualizat: 27 noiembrie 2016 Vizualizari: 778

denkhan

Anunturi: 355
Anunturi marcate ca vandute: 298
Membru din: 04-2009
Recomanda daca ai cumparat de la el:

Recomandari
Alte ceasuri de la denkhan
Seiko
250 LEI
Seiko
1000 EURO
CURELE
75 lei