Dugena Jongster mecanism 704 (baza Bifora 934 SC)

CEAS DAMA DUGENA Inscris de Ceasornicar
0445
Share on facebook Tweet this Salveaza pe mail Recomanda

... ceas de damă ... mecanism elvețian Dugena 704 ... mecanism Bifora 934 SC ... 17 rubine ... secundar central ... Carcasa placata cu aur.

Dugena ... Deutsche Uhrengenossenschaft Alpina ... Eisenach, Berlin, Darmstadt ... companie orologeră ... Union Horlogere ... ghilda ceasornicarilor din Elveția ... fabricile de ceasuri ... Biel, Geneva și Glashütte ... ALPINA ... Germania ... Eisenbach ... Alpina Deutsche Uhrmachergenossenschaft ... capitala Germaniei, Berlin ... al doilea Război Mondial ... ceasuri de lux ... .

Ceasul arată bine și funcționează bine pentru vîrsta lui. Revizia a fost făcută recent la Atelierul de Orologerie Adrian Sîrbu: au fost demontate toate piesele, curățate ultrasonic, apoi montate înapoi și unse cu ulei elvețian Moebius 8010 si 9000. Piesa se vinde impreuna cu o curea dedicata, noua, din piele maro inchis, iar transportul cade în sarcina cumpărătorului. Pentru acest ceas puteți alege o frumoasă curea din piele autentică de struț, șarpe, capră sau vițel (găsiți curele pentru ceas la secțiunea „curele piele”), 100% handmade. Alte accesorii pentru ceasuri găsiți la secțiunile „pernițe” și „cutii ceasuri”.

Atenție: feriți ceasul de lovituri sau șocuri mecanice puternice. Deși are un mecanism solid cu amortizoare la balansier, este totuși doar un ceas ! Feriți ceasul de apă și atmosfere umede, acide. Chiar dacă are garnituri de etanșare, în timp acestea slăbesc cîte puțin. Evitați apropierea de cîmpuri (electro)magnetice intense. Spirala balansierului este sensibilă, putînd rămîne cu un slab magnetism care îi perturbă funcționarea. Periodic, la 3-4-5 ani, e bine să-i faceți o nouă revizie la ceasornicar. Chiar și cel mai bun ulei se degradează în timpul unei funcționări mecanice îndelungate.

Data anunt: 08 septembrie 2013 Actualizat: 16 noiembrie 2016 Vizualizari: 3476

Ceasornicar

Anunturi: 1379
Anunturi marcate ca vandute: 889
Membru din: 10-2012
Recomanda daca ai cumparat de la el:

Comentarii:

- 08 noiembrie 2016
Comentariul a fost raportat ca avand limbaj neadecvat.


Adauga comentariul tau:






Recomandari
Alte ceasuri de la Ceasornicar
EDOX
760 lei
Buler
450 lei
Cauny
400 lei
Excalibur
500 lei
Helvetia
450 lei