Fossil CH2332 Blue Chronograph

CEAS BARBATESC FOSSIL Inscris de cRookie (Bucuresti)
250 LEI
Share on facebook Tweet this Salveaza pe mail Recomanda

Cadran rotativ cu diametrul de 42mm, analog quartz, cristal mineral, culoare albastru, otel inoxidabil, catarama cu siguranta, rezistent la apa 10ATM, grosime 11mm, lungimea totala a bratarii 190mm (vine cu o za care a fost scoasa pentru a mi se potrivi), cutie originala Fossil de colectie cu burete, manual cu instructiuni, merita vazut.

Urme normale de uzura pe bratara, o zgarietura fina pe geam in dreptul orei 7-8 care e sesizabila doar cand privesti ceasul de aproape.

Doua detalii interesante pe langa cadranul rotativ: secundarul ramane nemiscat, afisajul se realizeaza in cadranul de deasupra orei 6, iar marcajele orare stralucesc in lumina oferindu-i un aspect glam/luxos.

***Acest ceas se poate expedia/preda in cel mai scurt timp***

Pe comanda pot aduce mai multe modele ale altor marci cum ar fi Fossil, Guess, EDC by Esprit, Casio, G-shock, Mzi Watch Co., Graf von Monte Wehro, Sarastro, Aatos, M. Johansson, Konigswerk, Blake&Wheeler, etc.

Vizualizati si celelalte anunturi ale mele (verificati apasand pe user), eventual contactati-ma pentru un ceas anume care v-ar interesa pentru a verifica daca-l pot comanda.

Predare personala in Bucuresti, transport prin curierat cu ramburs in tara.

Data anunt: 23 iulie 2012 Actualizat: 08 noiembrie 2012 Vizualizari: 1615

cRookie

Anunturi: 44
Anunturi marcate ca vandute: 30
Membru din: 06-2012
Recomanda daca ai cumparat de la el:

Recomandari
Alte ceasuri de la cRookie
Fossil
199 RON
Fossil
199 RON