Fusee Verge

CEAS BARBATESC CEAS DE BUZUNAR Inscris de andreylungu (Bucuresti)
275 EURO FIX
Share on facebook Tweet this Salveaza pe mail Recomanda

Vand ceas de buzunar Fusee Verge, anii 1800 in carcasa probabil de imprumut. Functionare perfecta ! Unic pe ceasuridemana.ro si foarte greu de gasit in general

Carcasa: din argint, cel mai probabil carcasa de imprumut, cea originala (posibil carcase pereche) fiind inlocuita din cauza uzurii. Toate capacele carcasei se inchid bine.

Cadranul: original, in stare destul de buna pentru perioada din care provine ceasul (vezi poze !)

Geamul: original, in stare foarte buna

Mecanismul: original, Verge Fusee, semnat B Smart of London, cu numar de serie 10479, extrem de frumos ornamentat si in stare de functionare foarte buna ! Se intoarce pana la capatul lantului ! Este o incantare sa il asculti cum ticaie mai ales cand te gandesti ce varsta are... EDIT: am masurat si precizia, in 24 de ore rezultatul a fost minus 2-3 minute fata de ora exacta (este o precizie foarte buna pentru acest tip de mecanism). Avand in vedere aceste lucruri consider ca ceasul nu necesita revizie !

Limbile: originale

Vine impreuna cu cheita sa de intoarcere !

Per total un ceas corect, la un pret bun, pentru cei care doresc sa isi completeze colectia cu un Fusee Verge.

TRIMIT MULT MAI MULTE POZE LA CERERE PE MAIL, deoarece frumusetea acestui ceas este greu de surprins in 4 poze cate pot posta pe acest site !

IMPORTANT: acest ceas este destinat colectionarilor sau persoanelor care stiu cum sa il foloseasca ! Are peste 150 ani vechime si trebuie utilizat cu atentie. Se intoarce doar in sens invers al acelor de ceas pana cand incepe sa se simta rezistenta ! NU SE FORTEAZA ! Cand il potriviti incercati sa nu presati acele in jos !!!
----
Predare personala in Bucuresti (sectorul 1) sau livrare cu plata in avans sau ramburs pentru persoanele care fac dovada seriozitatii.

Data anunt: 06 aprilie 2012 Vizualizari: 2366

andreylungu

Anunturi: 88
Anunturi marcate ca vandute: 86
Membru din: 06-2011
Recomanda daca ai cumparat de la el:

Inca nu exista comentarii.


Adauga comentariul tau:






Recomandari
Alte ceasuri de la andreylungu
Oregon
120 lei
Certina
330 LEI