G-Shock 5610 Nou

CEAS BARBATESC G-SHOCK 5610 NOU Inscris de maki23 (Braila)
500 LEI
Share on facebook Tweet this Salveaza pe mail Recomanda

Ofer spre vanzare ceas G-Shock barbatesc, nou-nout original (model GW-M5610), garantie internationala 2 ani, manual de utilizare, cutie.
Ceasul este un clasic, un ceas iconic din punct de vedere al designului si al functionalitatii, neavand dimensiuni mari, foarte practic, intuitiv, comod si mai ales fiabil si rezistent.
Modelul acesta nu necesita schimbarea bateriei, fiind solar si dispunand de o autonomie de 10 luni (fara a fi expus toata aceasta perioada la vreo sursa de lumina!) la o incarcare maxima a acumulatorului.
De asemenea este si foarte exact, sincronizandu-si ora zilnic prin satelit (automat sau manual). Aceste caracteristici vin practic ca un bonus la toate celelalte functii cu care este echipat!
Dimensiuni carcasa aprox. 46,7mm x 43,2mm x 12,7mm (Lungime x Latime x Grosime), materiale carcasa otel inox si rasina, geam cristal mineral, rezistenta la apa 200 m, data, chronograph, alarma multifunctionala (5 alarme zilnice independente), iluminare display manuala sau automata, dual time, afisare ora pentru 29 fusuri orare (48 orase + UTC), calendar perpetuu, power saving, radio-controlat, mecanism Tough Solar (cea mai noua tehnologie patentata de Casio prin care un ceas poate functiona utilizand lumina naturala sau artificiala), indicator nivel baterie, afisare ora in format 12/24 h.
Pretul este fix si nu ma intereseaza schimburi!

Data anunt: 22 decembrie 2016 Vizualizari: 47
Contact

Vrei sa il cumperi? Contacteaza vanzatorul:

742091021

maki23

Anunturi: 6
Anunturi marcate ca vandute: 4
Membru din: 09-2016
Recomanda daca ai cumparat de la el:

Inca nu exista comentarii.


Adauga comentariul tau:






Recomandari
Alte ceasuri de la maki23