Hamilton khaki x-wind automatic

CEAS BARBATESC HAMILTON Inscris de carmenspata (ploiesti)
800euro
Share on facebook Tweet this Salveaza pe mail Recomanda

Ceasul
Inspirat de lumea aviației civile și militare, acest ceas Hamilton este de o mare frumusețe și va satisface iubitorii de altitudine. De asemenea, pentru profesioniști, are un calculator cu unghi de deviație care permite piloților să determine cu precizie vânturile laterale care traversează în timpul zborului. Acest ceas adoptă nuanțe clasice alternând negru și rosu pentru un efect de epocă adesea adoptat de piloții americani.
Carcasa puternică din oțel inoxidabil de 316L are o dimensiune de 44 mm pentru o mare lizibilitate în timpul zborului. Este acoperit de un cristal de safir. În partea dreaptă a casetei sunt două coroane care sunt folosite pentru a regla și a măsura calculatorul unghi al drift-ului. În partea stângă, coroana servește pentru a seta ora, data și ziua în timp ce butonul de jos servește pentru a activa și dezactiva cronograful și butonul de mai sus resetarea la 0.
Raza este gravată rotativ bidirecțional. Partea inferioară a casetei este susținută de 4 șuruburi și oferă o deschidere transparentă pe mecanism, precum și o ilustrare a unghiurilor.

Sfera
Cu o culoare neagră elegantă, cadranul oferă diferite funcții utile, atât în ​​aer cât și la sol. Pe cadran apar 2 contoare de argint cu finisaje însorite.
Cele trei ace sunt de argint și au un tratament ultra luminescent. Orele apar în cifre și în indicatori albi cu punct. Aceste puncte sunt luminescente. Apare și o cale ferată albă. În cele din urmă, data și ziua săptămânii sunt indicate într-o fereastră dublă în partea stângă a sferei lizibile, pe un fundal alb.

Mișcarea
Hamilton are un șubler H-21 ofera o rezerva de energie de 60 de ore pe baza unui Valjoux 7750 ETA are multiple modificări care îmbunătățesc toate caracteristicile sale.

Cureaua
Acest ceas de modă este livrat cu o curea din piele maron cu cusături albe oferind un aspect de epocă. Se închide cu o cataramă argintie. Intervalul dintre corn este de 22 mm. Referința este H776460, model rar
,serie limitata-
Rezistența
Etanșeitatea acestui ceas Hamilton este de 10 atmosfere. Puteți să-l utilizați pentru înot dar nu este adaptat pentru scufundări.

Data anunt: 30 ianuarie 2018 Vizualizari: 0
Contact

Vrei sa il cumperi? Contacteaza vanzatorul:

carmenspata

Anunturi: 1
Anunturi marcate ca vandute: 0
Membru din: 01-2018
Recomanda daca ai cumparat de la el: