Helvetia (Omega) calibru 91 in house

CEAS DAMA HELVETIA Inscris de Ceasornicar
0394
Share on facebook Tweet this Salveaza pe mail Recomanda

... ceas de damă ... mecanism Helvetia 91 ... in house ... 17 rubine ... Balansierul ... Incabloc ... roata ancorei ... remontoarul.

Istoria Helvetia ... Omega ... Louis Brandt ... vînzarea de ceasuri ... La Generale Watch Co. ... General Watch Company ... Patria, Jura, Celtic, Helvetia ... cel mai mare producător de ceasuri din Elveția ... Audemars Piguet ... ceasul de mînă cu repetiție la minut ... componentelor interschimbabile ... bancherul Henri Rieckel ... OMEGA ... Marca Omega ... al II-lea Război Mondial ... ceasuri de mînă ... mecanisme Helvetia din Reconvillier ... Societe des Garde-Temps SA (SGT) ... Bienne ... inventarea ceasurilor cu quartz ... ceasuri mecanice ... Montres Helvetia SA ... ASUAG (Allgemeine Schweizerische Uhrenindustrie AG).

Ceasul provine din colecția personală, arată bine și funcționează la secundă. Revizia a fost făcută recent. Piesa se vinde cu tot cu cureaua de prezentare, iar transportul cade în sarcina cumpărătorului. Curele pentru ceas 100% handmade găsiți la secțiunea „curele piele”. Alte accesorii pentru ceasuri găsiți la secțiunile „pernițe” și „cutii ceasuri”.

Atenție: feriți ceasul de lovituri sau șocuri mecanice puternice. Deși are un mecanism solid cu amortizoare la balansier, este totuși doar un ceas ! Feriți ceasul de apă și atmosfere umede, acide. Chiar dacă are garnituri de etanșare, în timp acestea slăbesc cîte puțin. Evitați apropierea de cîmpuri (electro)magnetice intense. Spirala balansierului este sensibilă, putînd rămîne cu un slab magnetism care îi perturbă funcționarea. Periodic, la 3-4-5 ani, e bine să-i faceți o nouă revizie la ceasornicar. Chiar și cel mai bun ulei se degradează în timpul unei funcționări mecanice îndelungate.

Data anunt: 23 noiembrie 2013 Actualizat: 20 aprilie 2016 Vizualizari: 2980

Ceasornicar

Anunturi: 1379
Anunturi marcate ca vandute: 889
Membru din: 10-2012
Recomanda daca ai cumparat de la el:

Comentarii:

gigi - 18 februarie 2016
Raporteaza domnule la cata istorie ati scris aici trebuia sa al vindeti de mult ceasul asta e tare rau
owner - 18 februarie 2016
Raporteaza Daca ati mai pune si niste semne de punctuatie, poate ati fi demn de citit, dar asa... cred ca nu va priveste, si oricum n-are nici o importanta ce credeti dumneavoastra. Eu zic ca n-are rost sa muriti de grija... altuia, daca intelegeti ce vreau sa spun. Multumesc.


Adauga comentariul tau:






Recomandari
Alte ceasuri de la Ceasornicar
Luch
370 lei
Sekonda
450 lei
Atlantic
920 lei
Bifora
880 lei
REWEL
600 lei