KOMANDARSKIE Amphibie WR200m Retras de la vanzare!

CEAS BARBATESC KOMANDARSKIE Inscris de raulbordas (Baia Mare)
99 Lei
Share on facebook Tweet this Salveaza pe mail Recomanda

Ceasul este servisat recent, schimba data la ora 0, testat in apa,merge fara probleme,ceasul provine din colectia personala si sunt nevoit sa-l vand deoarece au venit altele.
Cureaua este adusa pe comanda si intra in pretul ceasului.
Diametrul aprox 41mm.
Toate garniturile unse si verificate, se poate folosi ca si DIVER fara probleme (daca e cazul voi posta si poze cu el in apa)

Trimit cu posta romana,plata transportului va fii suportat de catre cumparator
Pozele sunt reale, nemodificate si reprezinta produsul de fata, calitatea este slaba deoarece sunt facute cu telefonul.
.

Pret promotional!!!

Data anunt: 16 septembrie 2014 Actualizat: 16 ianuarie 2015 Vizualizari: 1578

raulbordas

Anunturi: 25
Anunturi marcate ca vandute: 25
Membru din: 03-2014
Recomanda daca ai cumparat de la el:

Comentarii:

buna seara - 22 septembrie 2014
Raporteaza pe capac scrie amfibia?
raulbordas - 23 septembrie 2014
Raporteaza Voi pune in cursul zilei de azi o poza cu capacul,dar din cate tin minte (am mai multe ceasuri si le folosesc prin rotatie) are raze de soare pe spate si ceva scris in rusa (limba ce nu o vorbesc).
raulbordas - 23 septembrie 2014
Raporteaza Zilele astea voi "fugi" de la serviciu la ceasornicar sa pozez si mecanismul (am pe undeva poze,dar nu le mai gasesc si nu am scula de deschis capacul).
mihai21 - 20 octombrie 2014
Raporteaza se poate o poza mai clara cu cadranul pentru a aprecia starea mai bine ? cum e a doua poza dar fara reflexiile de lumina. multumesc anticipat
raulbordas - 21 octombrie 2014
Raporteaza Da, voi pune poza mai clara, pozele au fost facute cu telefonul,si trebuie sa ajung la ceasornicar sa-i fac poza si cu mecanismul ca nu mai gasesc poza ce am facut-o cand l-am cumparat.
kfoxj - 21 octombrie 2014
Raporteaza Nu a spus ca le-a uns cu ulei de gatit desteptule. Daca le-a uns cu silicon care ar fi problema ?
raulbordas - 21 octombrie 2014
Raporteaza Un pic ma ocup de clienti si sariti cu rautati, nu sunt ceasornicar, lucrez ca inginer de vanzari si referent tehnic la Melinda Instal si pentru detalii va stau la dispozitie telefonic, si in ciuda rautatilor mentionez ca ceasul functioneaza bine,inclusiv sub apa calda, iar pentru cei ce au un pic de rabdare voi posta si pozele cu mecanismul si cu garnitura unsa cu silicon. Rog pe cei ce nu vor sa cumpere sa isi iroseasca timpul in alta parte,astfel de rautati nu-si au locul aici.
raulbordas - 21 octombrie 2014
Raporteaza Domnule Mihai,in cazul in care nu ajung in timpul asteptat de dumneavoastra,mai multe poze cu ceasurile mele le gasiti pe facebook/Bordas Raul albumul Tempus Fugit,sigur sunt mai multe poze cu ceasul in cauza.
Fac mentiunea ca unele din ceasurile postate acolo nu sunt si nu vor fii de vanzare.
mihai21 - 23 octombrie 2014
Raporteaza ai aceleasi poze si pe facebook cu acest ceas
raulbordas - 23 octombrie 2014
Raporteaza Am pus acuma inca o poza fotografiata din alt unghi,in cer scuze pentru calitatea pozelor, sunt facute cu telefonul. Daca nu este concludenta va rog sa-mi dati o adresa de mail si voi incerca sa fac un set intreg de poze si sa le pun acolo. Multumesc de intelegere.


Adauga comentariul tau: