Louis Erard Chronograph Automatic Autentic 100% (hamilton,longines,omega,oris,edox)

CEAS BARBATESC LOUIS ERARD Inscris de alin1gsm
1 eur
Share on facebook Tweet this Salveaza pe mail Recomanda

Ceas Louis Erard Heritage Classique-L'Espirit du Temps ,un ceas cronograf automatic cu un design unic,un mecanism deja celebru Valjoux 7750 decorat si personalizat de 25 jewels cu o precizie de -2 sec/24 h,geam cristal sapphire cu antireflex,o carcasa 41 mm cu curea piele de inalta calitate cu inchidere deployement,rezistenta apa 50 m.

100% ORIGINAL

Un ceas de un rafinament aparte,cu linii de mare eleganta,un design gen IWC Portuguese,un mecanism fara egal-Valjoux 7750,un ceas de eleganta la supelativ denumit pe buna dreptate Spiritul Timpului.

CEASUL SE GASESTE IN CONDITII PERFECTE-NOU FARA URME DE UZURA.
VINE INSOTIT DE CUTIE CU PERNITA SI LAVETA DIN PIELE CAPRIOARA+O CUREA DIN PIELE VERITABILA ORIGINALA .

PRET RETAIL : 1600-2000 EURO.

Caracteristici:

-ceas Louis Erard Heritage Classique-L'Espirit du Temps swiss made
-referinta: 73255
-mecanism automatic cronograf Valjoux 7750 decorat si personalizat de 25 jewels cu o precizie de -2 sec/24 h,rezerva mers 42-44 ore.
-data la ora 6 ,fara secundar orar ,cronograf cu secundar/minutar/ore
-carcasa otel inoxidabil 825L diametru 40,5 mm la bezel fara remontor si butoane
-geam cristal sapphire tratat antireflex in interior
-capac spate prins in suruburi pentru etanseitate maxima
-rezistenta apa 50 m.

Data anunt: 23 februarie 2015 Vizualizari: 1450

alin1gsm

Anunturi: 214
Anunturi marcate ca vandute: 214
Membru din: 05-2013
Recomanda daca ai cumparat de la el:

Comentarii:

martin - 23 februarie 2015
Raporteaza Iti pot oferii 1500 lei pe el
Alin - 24 februarie 2015
Raporteaza Nu, mersi, suna ma daca te gandesti la alta oferta. Mersi
- 26 februarie 2015
Comentariul a fost raportat ca avand limbaj neadecvat.
alin1gsm - 26 februarie 2015
Raporteaza metoda ta din lipsa de ocupatie te face vezi prost lucrurile, eu am pus anuntul pt cei interesati de ceasuri nu pt cei care n-au ce face si se uita pierdand timpul, poti gasi ceasuri mai ieftine daca esti interesat, momentan pretul ceasului este cel pe care-l vede toate lumea.
intrebare - 27 februarie 2015
Raporteaza sincer, chiar ma interesa ceasul si il urmaream sperand sa prind "o reducere" dar se pare ca sunt naiv si dumneavoastra bisnitar
alin1gsm - 27 februarie 2015
Raporteaza Il urmareati???? Daca erati interesat faceati o oferta, eu consider ca asa e normal, nu pot vinde un ceas de 6-7000 lei cat este pretul uricarui chrono automatic la Khulto pe 1500 lei...serios akm, hai sa nu cautam scuze aiurea, un om interesat nu scrie pe forumuri rautati daca vrea sa cumpere acel ceas, nu sunt incult si nici ceasul nu se ieftineste asa peste noapte, romanul sta la cotitura ca asa e invatat, "poate,poate o mai lasa ala la pret, daca se poate sa mi-l dea pe 15% din pretul lui, chiar daca este ireprosabil si are toate accesoriile", e simplu, daca va place ceva interesati-va, nu vine nimeni sa va intrebe daca doriti cumva ceasul lui...in conluzie: dvs sunteti bisnitarul pt ca voiati sa-l luati degeaba...nu se poate, este tara plina de oameni barfitori si apoi fac pe aia interesati si seriosi, in ritmul asta cautati ceva "ieftin si bun", eventual un quartz, e si ieftin si nu are nici abatere, cat despre acest ceas nu este pt oameni fara valoare, probabil de asta nici nu-l veti avea. Bafta in ce mai "urmariti", poate veti prinde ceva, daca se poate GRATIS.
alin1gsm - 27 februarie 2015
Raporteaza Falsitatea se vede din felul in care nici numele nu-l puteti nota, sau poate asa va cheama, "intrebare"
intrebare - 27 februarie 2015
Raporteaza V-ati atacat cam tare. Aveti grija sa nu vi se faca rau. Accesele de furie pot cauza probleme cardiace
alin1gsm - 27 februarie 2015
Raporteaza Va multumesc pt sfat dl. "Intrebare". Stau bine cu inima, iar de atacat...kiar n-am niciun motiv...e plina tara de astfel de oameni, stau bine cu psihicul:)
intrebare - 27 februarie 2015
Raporteaza daca de la 2490 se facea o reducere la 2200 atuci eu puteam sa va sun si sa ofer 2000 cat eram dispus sa ofer pentru acest ceas. Daca pretul este 3490 nici nu ma gandesc ca cineva l-ar vinde cu 2000. Nu cred ca sunt bisnitar.
alin1gsm - 27 februarie 2015
Raporteaza Repet, orice om interesat de un ceas pt a-l cumpara trebuie faca o oferta sau sa plateasca suma respectiva, dvs nu ati facut nimik si e normal ca vanzatorul nu are de unde sa stie, aveti mail, forum, chiar si nr de tel al vanzatorului, sunt multe metode da a-l contacta insa dvs ati preferat sa fiti ionic fara niciun motiv si chiar nu a iesit...poate ca eram dispus sa-l dau pe acea suma,insa dvs nu o sa vi-l vand nici pe 3500. Poate asa veti invata ceva din aceste randuri
intrebare - 27 februarie 2015
Raporteaza Nu am fost deloc ironic, si cu asta am incheiat, am fost doar dezamagit, ma asteptam la altceva, v-am spus. E dreptul dumneavoastra sa vindeti la cine vreti cu cat vreti. Vanzare buna!


Adauga comentariul tau: