Meister Anker 13, cronograf mecanic aproape NOS, mecanism EB 8420-73 fabricat timp de numai 1½ ani

CEAS BARBATESC MEISTER ANKER Inscris de Ceasornicar
0105
Share on facebook Tweet this Salveaza pe mail Recomanda

Acest ceas este un cronograf mecanic foarte rar întîlnit, fabricat în Germania la începutul anilor ’70. ........... ............. ............. Acest mecanism a fost produs timp de NUMAI un an și jumătate, între 1973 și 1974 ............. .............. ........ designul Orfina/Porsche ............... ............... ................. ................ .......... cronograf Meister Anker .............. .............. ............. ............ ............. în cazul Landeron 248 .......... .............. .............. .............. ............. ............ ............ .

Meister Anker a fost o marcă de ceasuri produse .......... .............. ............ ...... GUB, Glashütte sau chiar de Valjoux .............. .............. ............ ........... Ruhla era un centru de tradiție în ........... ............... ............. ............ ............ .... ceasul de buzunar „Fearless”, ............ ............... ............. .............. ........ firma produce „Thiela”, ............ ................ ............... ............... ............... .............. ...... ........ ..... În 1963 Ruhla produce celebrul său mecanism Kaliber 24, ............ ............... ............. ............. .............. ........ Cele mai căutate de colecționari erau cronografele Meister Anker, datorită ........... ............ ............

Ceasul arată IMPECABIL, aproape NOS, și funcționează foarte bine. A fost verificat și reglat recent, dar recomandăm totuși o revizie completă. Ceasul se vinde cu tot cu cureaua de prezentare, iar transportul cade în sarcina cumpărătorului. Alte accesorii pentru ceasuri găsiți la secțiunile „pernițe” și „cutii”.

Atenție: feriți ceasul de lovituri sau șocuri mecanice puternice. Deși are un mecanism solid cu amortizoare la balansier, este totuși doar un ceas ! Feriți ceasul de apă și atmosfere umede, acide. Chiar dacă are garnituri de etanșare, în timp acestea slăbesc cîte puțin. Evitați apropierea de cîmpuri (electro)magnetice intense. Spirala balansierului este sensibilă, putînd rămîne cu un slab magnetism care îi perturbă funcționarea. Periodic, la 3-4-5 ani, e bine să-i faceți o nouă revizie la ceasornicar. Chiar și cel mai bun ulei se degradează în timpul unei funcționări mecanice îndelungate.

Data anunt: 26 noiembrie 2013 Actualizat: 19 decembrie 2013 Vizualizari: 1540

Ceasornicar

Anunturi: 1380
Anunturi marcate ca vandute: 897
Membru din: 10-2012
Recomanda daca ai cumparat de la el:

Inca nu exista comentarii.


Adauga comentariul tau:






Recomandari
Alte ceasuri de la Ceasornicar
Darwil
760 lei
Mortima
525 lei
THERMIDOR
435 lei
Luch
250 lei
Sekonda
360 lei