NOU & ORIGINAL ! CASIO EDIFICE EF-527D-1AVDF EF527D

CEAS BARBATESC CASIO Inscris de georgewatches
490LEI
Share on facebook Tweet this Salveaza pe mail Recomanda

Material carcasa - otel inoxidabil(stainless steel)
Diametru carcasa - 45.5mm
Grosime carcasa - 11.4mm
Geam - cristal mineral
Material bratara - otel inoxidabil(stainless steel)
Functii - data,cronograf,luneta slide rule
Mecanism - quartz
Etanseitate - 10bari (100M,coronita cu filet)
Origine - Japonia

*Modelul prezentat este autentic(ORIGINAL),identic cu cel prezentat in pozele alaturate,
nou-cu folii protectoare,vine insotit de cutie,manual de instructiuni,brosuri,cd-uri,etc(TOATE accesoriile oferite de producator),garantie internationala valabila la service autorizat.
Achizitionat din shop de specialitate pentru GARANTIA AUTENTICITATII.
Pret competitiv(negocieri,daca este cazul,se fac doar pe privat);experienta in domeniu,
LIVRARE IN CONDITII OPTIME.

*Model disponibil pe comanda - FARA AVANS !!!
(dureaza 5-8zile in functie de modelul dorit,dar in unele cazuri poate depasi 10 zile)

*MULTE MODELE PE STOC,VERIFICATI DISPONIBILITATEA!

*Deoarece ceasurile provin din lichidari de stocuri sau promotii,ofertele sunt CU CARACTER LIMITAT;pretul se poate modifica datorita fluctuatiilor cursului valutar.

*Aduc pe comanda si alte modele sau branduri:

-CASIO,CITIZEN,SEIKO,ORIENT,TISSOT,HAMILTON,LONGINES,BULOVA,SUUNTO,FOSSIL,GUESS,ARMANI,NAUTICA,
POLICE,BAUME&MERCIER,CK,OMEGA,TAG HEUER,MAURICE LACROIX si multe alte marci la preturi mai accesibile...SOLICITATI CATALOGUL !

*LIVRAREA se face prin curier(maxim doua zile)-FANCOURIER(30LEI),URGENT CURIER(30LEI + 2% din valoarea rambursului-OFERA POSIBILITATEA DE VERIFICARE A COLETULUI INAINTE DE PLATA),Posta ;
posibilitate predare personala in zona Banat(Arad,Caransebes,Lugoj,Resita,Timisoara,etc.)

*Pentru detalii suplimentare despre modelele prezentate,poze mai detaliate si comenzi NU EZITATI SA MA CONTACTATI,

MULTUMESC!
----
*Keeping time

Data anunt: 21 noiembrie 2009 Actualizat: 03 octombrie 2013 Vizualizari: 5700

georgewatches

Anunturi: 556
Anunturi marcate ca vandute: 545
Membru din: 09-2008
Recomanda daca ai cumparat de la el:

Comentarii:

floryn - 21 noiembrie 2009
Raporteaza degeaba ne arati diverse inscrisuri..ca e fals ceasul ;)
georgewatches - 21 noiembrie 2009
Raporteaza nu stiu pe ce baza faci presupunerile astea,oricum nu cred ca te pricepi la ceasuri.oricum te asigur ca ceasurile pe care le vand sunt originale si ca nu e degeaba.;) daca tot veni vorba cred ca tu esti fals...
georgewatches - 21 noiembrie 2009
Raporteaza accept autentificare la service autorizat;cei de acolo pot sa spuna clar ca nu stii ce vorbesti...
floryn - 21 noiembrie 2009
Raporteaza pai si ce garantie imi dai tu mie..internatinala?:)) despre ceasuri nu stiu prea multe dar pur si simplu nu am incredere sa cumpar de pe net ceasuri facute cu 10$ pe nush ce vapor=))
georgewatches - 21 noiembrie 2009
Raporteaza da omule,ceasurile majoritatea vin cu garantie internationala,si oricum daca nu ai incredere sa cumperi de pe net poti sa iti iei din alta parte(rteprezentanta,cunsotiinte...etc),nu te obliga nimeni sa incerci sa iti fortezi limitele;dar e neplacut sa acuzi in necunostiinta de cauza,fara nici un fel de dovada concreta care sa sustina ceea ce spui;eu nu vand ceasuri de $10 facute pe vapoare,dupa cum vezi pretul la acest ceas este 499lei(aprox $170) si e facut de catre casio intr-una din fabricile lor.
In fine oricum conversatia asta e inutila,oricum de la felul cum a inceput discutia nu vreau sa am treaba cu tine sa iti vand nimic.am suficienti clienti satisfacuti de serviciile mele.multumesc ptr intelegere.
gogu - 11 ianuarie 2010
Raporteaza salut. poti sa-mi spui daca modelul asta are si cadran 24h? (cel mai probabil limba rosie de pe cadranul principal ar trebui sa indice in 24h, atunci cind nu e folosit cronometrul). multumesc
georgewatches - 11 ianuarie 2010
Raporteaza Nu are functia despre casre vorbesti.Indicatorul rosu mare indica doar secundele cand e pornita functia chronograf,si cel mic indica zecimile de secunda in mod cronograf si este secundarul ceasului in modul normal.
Mecanismul acestui model este Modulul no.4369,si nici in manual de instructiuni de pe site ul oficial casio nu scrie nimic despre functia despre care intrebi tu.De asemenea poti sa verifici veridicitatea spuselor mele si la reprezentanta casio care comercializeaza modelul.
Daca va mai pot da detalii,nu ezitati sa intrebati,
La revedere!
gogu - 11 ianuarie 2010
Raporteaza salut george. multumesc pt raspuns, nu pun la indoiala veridicitatea a ce spui, am citit manualul (care e cam de rahat, cinstit vorbind), dar voiam sa am informatia de la cineva care a vazut ceasul in realitate. apreciez raspunsul tau si imaginile de calitate cu produsul (care nu sint cele standard de la casio, cum au majoritatea vinzatorilor, asta pt cine nu a observat). multam inca o data si multa bafta cu vinzarile
gogu - 11 ianuarie 2010
Raporteaza salut. multumesc frumos pt raspunsul prompt si complet (raspunsul meu anterior a fost eliminat datorita limbajului... libertin :) ). mai am o intrebare referitor la sliderule (rigla de calcul circulara). o sa iti dau un mail ca sa nu ocup spatiul aici cu toata discutia.
georgewatches - 11 ianuarie 2010
Raporteaza ok.
gogu - 18 februarie 2010
Raporteaza citeva comentarii despre georgewatches: am avut o discutie pe mail in care s-a dovedit f deschis si dispus sa ajute, a fost de asemenea evident ca stie despre ce vorbeste (ceea ce e cam rar, in experienta mea, din pacate). desi nu am cumparat de la el in final, din motive practice, atitudinea lui a fost exeomplara tot timpul. daca se poarta cel putin la fel de bine cind chiar cumperi de la el :), nu pot decit sa-l recomand cu caldura.

sper ca cele de mai sus sa ajute alti potentiali cumparatori.
georgewatches - 18 februarie 2010
Raporteaza multumesc.
CORNEL88 - 18 februarie 2010
Raporteaza Tatii, vezi ca pe net sunt tot felu de nebuni,noi vinzatori stim mai bine ,dece nu bifezi sa nu-ti mai scrie nimeni? si nu te mai doare capu cu tot felu de prosti.salut si spor la treaba.
gogu - 19 februarie 2010
Raporteaza f interesant. in mod ironic, am aceeasi intrebare si pt cornel88 si pt floryn (ca exemplu): atunci ce cauti aici?

mai exact: floryn: atunci ce cauti aici? "nu ne intereseaza"; nu ai incredere sa cumperi online, aici se vind ceasuri online. ma depaseste complet ce cauti tu aici.

cornel88: daca esti vinzator, ar trebui sa stii ca un nebun care plateste se numeste client. "toti nebunii" cumpara ceasuri, si datorita lor ai tu un business. daca nu iti convine sa ai de-a face cu "nebunii", you're in the wrong business, my friend. atitudinea e totul, si sa inveti sa zimbesti chiar si cind ti se striga minciuni (insultatoare) in fata e probabil cel mai greu. mult succes, e tot ce pot sa zic.

cu stima
thot - 30 mai 2010
Raporteaza Fraierii astia ce zic de falsuri se iau dupa preturile din magazine, unde adauga aia, pe manga taxe (firesc), adaosuri de 100%. Sa le ia de la aia si sa le plateasca chiriile la spatiile din magazinele de lux. Eu am avut ocazia sa cumpar acest ceas la 300 lei si, dupa o documentare la cunoscatori, nu am stat pe ganduri. Vezi aici> http://www.ceasornicar.ro/forum/viewtopic.php?f=2&t=11523
georgewatches - 30 mai 2010
Raporteaza ok,multumescca ai impartasit experienta ta aici.
eu - 20 aprilie 2011
Raporteaza salut,cadranul mic din stanga ceasului pt ce este?
georgewatches - 20 aprilie 2011
Raporteaza La functia chronograph,masoara pana la 12 ore.
eu - 22 aprilie 2011
Raporteaza salut,ami poti spune si mie cum reglez data la ceas k nu stiu ce tre sa-l reglezi an functie de ora .......
georgewatches - 22 aprilie 2011
Raporteaza desurubezi coronita,tragi incet pana la primul click si rotesti in directia acelor de ceasornic(sau invers)si se schimba.
eu - 22 aprilie 2011
Raporteaza nu are nici-o treaba cu ora ,k an manual scrie ceva de genu (avoid changing the date setting while the current time is between 9.00 p.m. and 1.00 a.m.
mariuszmeu - 04 octombrie 2013
Raporteaza eu merg pe varianta"cui nu-i place,nu cumpara".atata timp cat ai spus ca accepti orice test la orice ceasornicar ,sunt de acord cu tine.ce nu inteleg eu ,de unde le iei ,daca pretul tau e cu 125 mai putin decat pe japora ?in regimul in care la japora costa 615 la promotie !
mariuszmeu - 04 octombrie 2013
Raporteaza este si pe ceasurispeciale.ro cu 540 :D
georgewatches - 04 octombrie 2013
Raporteaza Probabil de unde le iau si ei le iau si eu,multumesc. :)
Cristi D. - 06 octombrie 2013
Raporteaza Salut, poti aduce si Casio G-Shock GW-A1100FC-1AER si la ce pret?
georgewatches - 09 octombrie 2013
Da,se poate aduce;ptr oferta va rog sa ma contactati in privat,multumesc.
silviu - 25 aprilie 2020
Raporteaza salut george
mai este disponibil CASIO EDIFICE EF-527D-1AVDF EF527D ?


Adauga comentariul tau:






Recomandari
Alte ceasuri de la georgewatches
Fossil
499LEI - In stoc !
Fossil
500LEI
Bulova
490LEI
Fossil
520LEI