OFERTA! Ceas EMPORIO ARMANI AR1410 Curea Ceramica

CEAS BARBATESC EMPORIO ARMANI Inscris de RedBull (Oradea)
599
Share on facebook Tweet this Salveaza pe mail Recomanda

Purtând prestigioasa semnătură a brandului ARMANI, ceasul AR1410 îmbină tehnica cu eleganţa designului modern, având la bază materialele înalt calitative, alături de pasiunea şi meticulozitatea celor mai pricepuţi ceasornicari. O bijuterie inteligentă şi exclusivistă într-un excepțional cadou pentru bărbați remarcabili!

Dacă sunteţi în căutarea unui cadou de senzaţie pentru un gentleman pasionat de ceasurile fine, acest cadou îl va lăsa fără cuvinte. Designul modern, masculin, precizia mecanismului şi calitatea indiscutabilă a materialelor componente ridică această piesă a orologeriei moderne pe podiumul celor mai exclusiviste şi luxoase ceasuri la care şi cei mai pricepuţi cunoscători sau colecţionari râvnesc. Aşadar, un cadou care cucereşte timpul, respectul şi preţuirea unanimă, pe încheietura bărbatului puternic din viaţa dumneavoastră!

Caracteristici generale
Brand : EMPORIO ARMANI
Colectie: Ceramic
Cod referinta: AR1410
Categorie: Fashion
Tip: barbatesc
Rezistenta la apa: 30 m

CARCASA
Dimensiune : 42 mm
Forma: rotunda
Material: ceramic
Bratara/Curea: ceramica
Latime la telescop: 22 mm

CADRAN
Culoare: negru
Geam: cristal mineral
Indicatori: roman

FUNCTII
Functii ceas: hms, data, cronograf

"Am creat Emporio Armani pentru barbati si femei ce abordeaza un stil de viata modern si vor sa poarte un gen casual sofisticat. Intreaga colectie de la cea de zi la cea de seara de la haine la accesorii are un spirit tineresc. Emporio Armani ceasuri reflecta aceasta abordare avand forme si materiale moderne perfect balansate cu un stil classic. Un ceas spune mai mult decat timpul - ceasul poate dezvalui ceva despre cel ce il poarta." - Giorgio Armani.

Data anunt: 18 ianuarie 2017 Vizualizari: 251
Contact

Vrei sa il cumperi? Contacteaza vanzatorul:

0751096727

RedBull

Anunturi: 2
Anunturi marcate ca vandute: 0
Membru din: 01-2017
Recomanda daca ai cumparat de la el:

Recomandari
Alte ceasuri de la RedBull