Olma mecanism FHF ST 96-4N CW4

CEAS BARBATESC OLMA Inscris de Ceasornicar
0102
Share on facebook Tweet this Salveaza pe mail Recomanda

Acest ceas este echipat cu un mecanism elvețian FHF ST 96-4H CW4 cu 17 rubine, secundar central și calendar. .............. .............. ............ ......... .... cu logo-ul Olma ........... ............ ............ „T Swiss Made T”........

Olma este un brand ........... ............. ....... Numa Watch SA Les Fils de Numa Jeannin ............. ............. Fleurier Tramelan. ......... ............ ........... ........ Paul Jeannin Bourquin ............ .......... ........... ........ ...... Numa Jeannin – ........ ...... .. OLMA. ......... ........... ........ .......... Numa Jeannin Co. Ltd, ........... .......... ........ marca Olma în Elveția. ........... ........... ......... ......... Sea-Cup, ......... .......... .

FHF este ......... ........ “Fabrique d’Horlogerie de Fontainemelon SA” care a fost ........... ........... ......... ........ frații Julien și François Humbert-Droz împreună cu Isaac și David Benguerel ......... .......... .......... .......... ..... “ASUAG” (Allgemeine Schweizerische Uhrenindustrie A.G.). ......... ........... Nicholas Haiek .......... .... .......... ........... ........... ......... celebrul Swatch.

Ceasul provine din colecția personală și este în stare bună. Funcționează foarte bine, cu o abatere de circa 30 de secunde pe zi. Piesa se vinde cu tot cu cureaua de prezentare, iar transportul cade în sarcina cumpărătorului. Alte accesorii pentru ceasuri găsiți la secțiunile „curele piele”, „pernițe” și „cutii ceasuri”.

Atenție: feriți ceasul de lovituri sau șocuri mecanice puternice. Deși are un mecanism solid cu amortizoare la balansier, este totuși doar un ceas ! Feriți ceasul de apă și atmosfere umede, acide. Chiar dacă are garnituri de etanșare, în timp acestea slăbesc cîte puțin. Evitați apropierea de cîmpuri (electro)magnetice intense. Spirala balansierului este sensibilă, putînd rămîne cu un slab magnetism care îi perturbă funcționarea. Periodic, la 3-4-5 ani, e bine să-i faceți o nouă revizie la ceasornicar. Chiar și cel mai bun ulei se degradează în timpul unei funcționări mecanice îndelungate.

Data anunt: 14 decembrie 2013 Vizualizari: 1809

Ceasornicar

Anunturi: 1379
Anunturi marcate ca vandute: 889
Membru din: 10-2012
Recomanda daca ai cumparat de la el:

Comentarii:

Cărărușă ctin - 19 aprilie 2022
Raporteaza Ce preț se vinde așa ceva,am unul identic și nu știu cu cât să-l dau, mulțumesc frumos


Adauga comentariul tau:






Recomandari
Alte ceasuri de la Ceasornicar
Slava
237 lei
Camy
410 lei
Zaria
430 lei
Diehl
600 lei
Bwc
625 lei