Olma mecanism semnat „Numa Jeannin”, calibru FHF 37

CEAS DAMA OLMA Inscris de Ceasornicar
0172
Share on facebook Tweet this Salveaza pe mail Recomanda

.......... ceas de damă ........... Numa Jeannin, ........... mecanism elvețian FHF 37 ......... .

Olma ............. Numa Watch SA Les Fils de Numa Jeannin ............ Paul Jeannin Bourquin ........... Geneva. ............ ceasornicar ............ Elveția ............ ceasornicarul nostru ........... OLMA. ........... Numa Jeannin........ ceas de scufundări ........... Sea-Cup........... .

Ceasul provine din colecția personală și este într-o stare vizuală excelentă. Funcționează perfect ! Piesa se vinde fără curea, iar transportul cade în sarcina cumpărătorului. Pentru acest ceas puteți alege o frumoasă curea din piele autentică de struț, rechin, șarpe, capră sau vițel (găsiți curele pentru ceas la secțiunea „curele piele”), 100% handmade. Alte accesorii pentru ceasuri găsiți la secțiunile „curele piele”, „pernițe” și „cutii ceasuri”.

Atenție: feriți ceasul de lovituri sau șocuri mecanice puternice. Deși are un mecanism solid cu amortizoare la balansier, este totuși doar un ceas ! Feriți ceasul de apă și atmosfere umede, acide. Chiar dacă are garnituri de etanșare, în timp acestea slăbesc cîte puțin. Evitați apropierea de cîmpuri (electro)magnetice intense. Spirala balansierului este sensibilă, putînd rămîne cu un slab magnetism care îi perturbă funcționarea. Periodic, la 3-4-5 ani, e bine să-i faceți o nouă revizie la ceasornicar. Chiar și cel mai bun ulei se degradează în timpul unei funcționări mecanice îndelungate.

Data anunt: 14 decembrie 2013 Actualizat: 19 mai 2014 Vizualizari: 2131

Ceasornicar

Anunturi: 1379
Anunturi marcate ca vandute: 889
Membru din: 10-2012
Recomanda daca ai cumparat de la el:

Comentarii:

pruteanumarius - 19 mai 2015
Raporteaza la ce pret este un ceas de dama numa jeannin
pruteanumarius - 19 mai 2015
Raporteaza multumesc anticipat
owner - 19 mai 2015
Raporteaza Depinde de model, de mecanism, de starea lui, stiti si dumneavoastra foarte bine :) N-as sti sa va spun exact decit doar concret, daca-mi trimiteti o fotografie. In principiu, ceasurile de dama sint greu vandabile, dar cel din imagini era un fel de mistery dial. As zice ca intre 100 si maxim 200 de lei, repet, in functie de model, mecanism, stare. Cu placere :)


Adauga comentariul tau:






Recomandari
Alte ceasuri de la Ceasornicar
Luch
460 lei
Zentra
700 lei
Lanco
1.000 lei
Lip
820 lei
Aero Watch
500 lei