Orient diver 200m GMT -- FE06-C1-A

CEAS BARBATESC ORIENT Inscris de ionut2009
0 ron
Share on facebook Tweet this Salveaza pe mail Recomanda

Ceasul este original si face parte din colectia personala.
Functioneaza si arata impecabil: +3-4sec/zi, acuratete reala.
Pozele sunt reale si vorbesc de la sine despre starea ceasului.
Date tehnice:
Mecanism automatic cu 21 jewels, 21600 vibratii pe ora.
Carcasa si bratara de inox 316L.
Bezel rotativ unidirectional GMT.
Geam din cristal mineral.
Coroana infiletata.
Capac spate infiletat.
Marcajele si indicatorii orari foarte luminiscenti, avand SuperLuminova.
Rezistenta la apa 200m
Dimensiunea carcasei, fara coroana 45 mm.
Grosimea carcasei: 13,6mm
Pretul unui stfel de ceas, nou nout, in magazine, este de cca. 900ron

PRETUL ESTE FIX, deci nu se nogociaza.
Transport Fan Courier gratuit.
ROG SI OFER SERIOZITATE!

Data anunt: 03 decembrie 2012 Actualizat: 25 noiembrie 2013 Vizualizari: 4063

ionut2009

Anunturi: 27
Anunturi marcate ca vandute: 24
Membru din: 05-2010
Recomanda daca ai cumparat de la el:

Comentarii:

stan - 04 decembrie 2012
Raporteaza frumos!
sararu - 07 aprilie 2013
Raporteaza ma intereseaza un nr de tel?
2009ionut - 07 aprilie 2013
Raporteaza Va rog sa intrati pe mail pentru a va da numarul de telefon.
Din pricina unora, care, din lipsa de ocupatie, ca sa n-o numesc alfel, sunau, cica pentru a negocia pretul ceasului scos la vanzare, dar care, in realitate, nu aveau nici cea mai mica intentie de a cumpara, injurand si folosind un limbaj suburban sau facand propuneri aberante, am fost nevoit sa sterg numarul de telefon de pe acest site.
Va multumesc pentru intelegere.
Toate cele bune!
zaharu - 30 mai 2013
Raporteaza ce politica misto de marketing , nu-l vinzi cu 600 ,ridici pretul la650, pret real 450 adica jumatate din nou-nout din magazin
2009ionut - 01 iunie 2013
Raporteaza Sunteti oarecum in eroare, avand in vedere ca nicaieri nu este specificat termenul "REDUCERE"; cu alte cuvinte, pretul nu este nici mai mare nici mai mic, raportandu-ne atat la vanzator, adica la mine, cat si la eventualul cumparator, care de aceasta data nu va mai trebui sa plateasca transportul cca. 50 ron, aceasta taxa insumand taxa colet + taxa ramburs, adica taxa pe care trebuie sa o plateasca pentru banii trimisi.
In alta ordine de idei, as dori sa ridic si eu o intrebare, chiar si retorica, adica aceea care nu cere raspuns: ce formula ati aplicat in calculul "pretului real", de ati ajuns la un rezultat atat de exact, in speta 450ron -- si mai ales in virtutea carei legi economice? Dar dumneavoastra, atunci cans trebuie sa vindeti casa pe care ati platit, sa spunem, de pilda, 100.000 euro o dati cu 50.000 de euro? Sau aici nu se aplica "geniala" lege a comertului, deoarece atunci cand ati cumparat-o, casa nu se afla expusa in vitrina nicunui magazin?
gherghe - 11 iunie 2013
Raporteaza garantie daca mai are ,cutie si pernuta ,bratara completa adica 14zale,din cele 3 fotografii ale ceasului nu se observa ,ofer 500 lei multumesc anticipat .
2009ionut - 11 iunie 2013
Raporteaza Are cutia originala (diferita fata de cutiile obisnuite, pe care le stim, ale Orient-ului), adica mult mai frumoasa, are toate zalele (doar doua sunt scoase, iar impreuna cu cele ramase labratara sunt 15 zale). Despre garantie, nu stiu ce sa va spun acum, nu am la indemana cartea aceea a ceasului, insa daca va intereseaza, cu adevarat, o pot cauta si va pot spune. Insa, in Romania, garantia este egala cu zero, in sensul ca acea garantie internationala nu-i valabila si in Romania. Noi nu avem reprezentante, ci dealeri, or nimeni, in cazul in care intervine ceva la un ceas, nu va remedia problema gratis, atata vreme cat ceasul nu a fost cumparat de la ei. Garantia internationala e valabila, dar in tarile civilizate, nu in Romania, pe care o cunoastem atat de bine. Pana si cei de la B&B, care este dealer oficial al mai multor brand-uri, este cat se poate de neserios atunci cand vine vorba de "reparatii in garantie". Cititi pe internet, despre ceasuri cumparate de la ei si aflate in garantie, si va veti cruci cate reclamatii are. Asta ca un exemplu, ca oricum ceasul nu a fost cumparat de la ei.
Despre pret, in cazul in care chiar va intereseaza ceasul, putem discuta numai in privat, deci va rog sa-mi trimiteti un mail.
Toate cele bune!
- 15 iunie 2013
Comentariul a fost raportat ca avand limbaj neadecvat.
2009ionut - 16 iunie 2013
Raporteaza FE06-C1-A este seria ceasului si nu modelul.
Iat-o intreaga: KY FE06-C1-A CA M3, unde fiecare cifra sau litera are semnificatia sa. Nu le mai stiu acum, insa am stiut la ce se refera fiecare dintre ele. FE06 este chiar inceputul de la codul modelului
"FFE06002D" poate fi un numar de model, asa cum si "CFE06002D" poate fi numarul aceluiasi model.
Pe site-ul oficial ORIENT acest ceas are numarul de model "FE06002D".
Aceste numere de model sunt schimbate in functie de piata careia ii sunt destinate ceasurile. Asa cum se intampla si la Seiko si la Citizen si nu numai. Pentru Japonia are un cod, ca sa-l numim asa, pentru America un altul, pentru Europa un altul.
Bon fiscal cu data cumpararii? Pai la ce ar folosi asa ceva? La eventuala garantie? Va aflati in eroare. Haide sa spunem ca un ceas pe care l-ai cumparat din Bucuresti are o problema de reglaj. Ceasul este in garantie, iar tu stai in Timisoara, de pilda. Reglementarea acestei probleme costa 10 ron. Daca as tine cont de garantie, asta ar insemna ca eu sa trimit ceasul la Bucuresti sa platesc transportul 50 ron dus+intors si sa astept intre o luna si trei luni ca sa mi se remedieze problema de reglaj. Pai daca esti prost vei proceda asa, daca ai minimul de inteligenta, vei apela la un ceasornicar local si cu 10 ron vei remedia problema si vei avea ceasul chiar a doua zi.
Vedeti ce simplu e?
Va doresc sa aveti probleme cu un ceas in garantie internationala, pentru a va convinge pe propria piele ca nu va ia nimeni in seama in Romania. Asta e un fel de chestiune de marketing, in realitate, nu da nimeni doi bani pe tine daca nu ai cumparat ceasul de la magazinul sau. Ce faceti? Il reclamati? Cui? Firmei producatoare? Ia incercati sa faceti o reclamatie in acest sens unei firme producatoare, cum ca un dealer nu respecta garantia internationala, sa vedeti ce raspuns veti primi. Protectiei consumatorului? Incercati si aceasta varianta sa vedeti raspunsul dealer-ului. Daca veti ajunge in asemenea situatie sa vedeti cum va veti privi ceasul dezamagit de acea garantie internationala.
Dar ceea ce este mult mai important, in ceea ce ma priveste, este urmatorul lucru:
Eu nu inteleg care este problema dumneavoastra?
Ce legatura aveti dv. cu faptul ca acest ceas are sau nu garantie, este sau nu din colectia personala, are sau nu bon fiscal, are sau nu probleme ascunse etc.?
Pentru cultura dumneavoastra, acest ceas NU ARE SI NICI NU A AVUT VREO DEFECTIUNE -- nici ascunsa, nici la vedere.

Domnule, problema dv. este urmatoarea: ati dori acest ceas insa nu aveti banii necesari. Dar pentru asta nu trebuie sa va consumati energia si sa o transformati in invidie si ura, tot comentand pe aici in dorul Lelei.
Resemnati-va si intelegeti ca ceasurile cu preturi de astea si chiar mai mari nu sunt pentru dumneavoastra, nu vi-l permiteti, asa ca incercati la tarabele din piata -- ocolo veti putea gasi tot felul de ceasuri si pentru buzunarul dumneavoastra: intre 10 si 25 ron, cu garantie internationala, cu bon fiscal, cu numar de model unic pentru toate continentele etc.
zaharu - 16 iunie 2013
Raporteaza problema nu este valoarea materiala ci principiile cu care se stabileste aceasta
2009ionut - 16 iunie 2013
Raporteaza Da, aveti dreptate -- fraza de mai sus poate fi chiar o apoftegma, insa, va rog sa intelegeti, nu aici este locul potrivit pentru astfel de analize economico-axiologice.
Scrieti un eseu, publicati-l si, in felul acesta, vor avea posibilitatea mai multi oameni sa afle pozitia dumneavoastra fata de aceasta problematica.
PC - 03 decembrie 2013
Raporteaza Mai e valabil anuntul?
Am vazut ca sunteti nin posesia cutiei si a tuturor zalelor! Nu e prea clar daca mai aveti garantia!
Daca sunteti din Bucuresti prefer sa vad ceasul decat sa-mi vina prin fan curier
2009ionut - 03 decembrie 2013
Raporteaza Da, am si cutia si zalele bratarii.
Nu sunt din Bucuresti.
Pentru alte detalii va rog sa intrati pe mail.
Va multumesc pentru interesul acordat.
Toate cele bune!
2009ionut - 03 decembrie 2013
Raporteaza pentru PC: Va rog sa ma scuzati, am omis un raspuns: Ceasul nu mai este in garantie. Oricum, ce inseamna garantie in Romania, aici unde nu se respecta nici o lege (vezi "garantia internationala"), aici unde nu exista reprezentante Orient, iar service-ul il asigura, daca il asigura, un biet ceasornicar care are o mica intelegere cu o retea de magazine care vand ceasuri (vezi B&B, de pilda!).
PC - 03 decembrie 2013
Raporteaza Ok! Sa inteleg ca merge fara probleme?
Intrebarea 2 - Pot vedea Ceasul?
PC - 03 decembrie 2013
Raporteaza Scuze am vazut doar ultimul post!
E-mail pot da doar pe seara!
Cat timp a fost purtat activ pe mana?
In principiu sunt iteresat
2009ionut - 03 decembrie 2013
Raporteaza O!, ceasul merge perfect, este exact asa cum il puteti vedea in poze.
Teoretic ati putea vedea ceasul, insa, practic, e mai dificil, deoarece eu, asa cum v-am raspuns, deja, nu locuiesc in Bucuresti.
2009ionut - 03 decembrie 2013
Raporteaza Sa spunem ca adunate zilele in care a fost purtat ar ajunge la 3 luni. Eu sunt colectionar, bineinteles, atat cat imi permit, si am, acum, sau mai am acum, deoarece am mai vandut din ele, 17 ceasuri. Deci, va puteti da seama ca nu prea am timpul fizic pentru a le purta.
Ok - 03 decembrie 2013
Raporteaza Ce trebuie sa va comunic pentru a definitiva tranzactia?
PC - 03 decembrie 2013
Raporteaza Ce trebuie sa va comunic pentru a definitiva tranzactia
2009ionut - 03 decembrie 2013
Raporteaza Daca, intr-adevar, sunteti hotarat sa-l cumparati, dar, va rog, numai in cazul in care sunteti hotarat, pentru a nu vi-l expedia in zadar, trimiteti-mi, va rog, deseara, un mail cu adresa si nr. de mobil, adica datele necesare expedierii prin fan curier.
PC - 03 decembrie 2013
Raporteaza Am transmis deja e-mail-ul!


Adauga comentariul tau:






Recomandari
Alte ceasuri de la ionut2009
HELIX Okto diver 300m
0 ron astept oferte
Helix
0 ron -- astept oferte
Seiko
fix 450 lei + transport -- redus de la 600 lei