ORIENT ET0H002B

CEAS BARBATESC ORIENT Inscris de ionut2009
vandut
Share on facebook Tweet this Salveaza pe mail Recomanda

vandut

Data anunt: 06 februarie 2012 Actualizat: 28 aprilie 2012 Vizualizari: 1171

ionut2009

Anunturi: 27
Anunturi marcate ca vandute: 24
Membru din: 05-2010
Recomanda daca ai cumparat de la el:

Comentarii:

daniel - 22 februarie 2012
Raporteaza E foarte frumos ceasul. Are ceva din designul ceasurilor Hublot.
dani - 23 februarie 2012
Raporteaza ce diametru are cu tot cu coroana? pe capac si pe cadran scrie made in japan?
2009ionut - 26 februarie 2012
Raporteaza pentru Dani: Intrati, va rog, pe mail, daca intr-adevar sunteti interesat de a cumpara acest ceas. Daca doar intrebati doar asa, de curiozitate, la ce v-ar folosi daca aflati raspunsul la intrebarile pe care le puneti?
dani - 27 februarie 2012
Raporteaza atunci ce rost ar mai avea aceasta rubrica de mesaje, nu pt intrebarii??? ati dori sa facem glume sau mistourii aici??? in urma raspunsurilor ,inaintam si la stagiul urmator contact mail sau tel!!! toate cele bune!!!
2009ionut - 27 februarie 2012
Raporteaza Domnule Dani, va rog sa nu va suparati, insa, ia priviti cum vad eu lucrurile:
In momemntul cand eu vad un ceas pe care as dori sa-l cumpar, imediat iau legatura prin mail sau prin telefon cu proprietarul/vanzatorul cu care discut, incepand de la detalii tehnice si pana la pret si conditii de transport, totul. Asadar, in privat. Asta ar insemna, bineinteles, dupa o lege nescrisa, ca si cumparatorul si vanzatorul, ambii deci, sunt oameni bine intentionati, hotarati, seriosi etc. Altminteri e doar o chestiune de socializare de pierdere a vremii, de satisfacere a unei curiozitati s.a.m.d. Cineva scria/ma intreba (puteti verifica, dand clik pe "ionut2009", si apoi pe ceasul "GOLANA")cu cat am vandut un ceas (respectiv ceasul GOLANA)pe care deja il vandusem, adica avea plasata pe anunt, mare, acea stampila cu "VANDUT" -- e drept ca si la rubrica "Pret" scrisesem, stergand pretul de vanzare, "vandut". Pot raspunde la o astfel de intrebare? Si ce rost ar avea raspunsul? La ce ar folosi?
Aceasta rubrica de "comentarii", dupa parerea mea, este utila sau ar trebui folosita atunci cand nu poti lua, din diverse motive, legatura cu proprietarul/vanzatorul sau cu scop de "condica de reclamatii" sau, daca e cazul, hai sa zicem, si de laude, de exprimare a multumirii/incantarii fata de produsul cumparat. Atat. Cel putin asa vad eu lucrurile in ceea ce priveste atat de discutata rubrica de "comentarii".
Inca o data, cu toata consideratia, va rog sa nu-mi luati in nume de rau exprimarea acestei opinii.
Va doresc o zi buna!
mimta - 03 martie 2012
Raporteaza discutile pt detali tehnice cred ca intereseaza pe toata lumea, cred ca aceasta rubrica este pt intrebarii stricte de ceas si nu alte ... tachinarii etc!!! astfel unii intra si vede dja raspunsul dvs, care il avantajeaza sau nu, ulterior decide daca se merita sa piarda timpul discutand la tel! eu unul dupa ce vad datele despre ceas decid daca va sun! mise pare mult mai simplu discutiile prin msj scris, intrebarea poate fi punctuala si raspunsul la fel, astfel raspunsurile raman si pt altii! numa bine va doresc!!!
2009ionut - 03 martie 2012
Raporteaza Domnule mimta,datele tehnice necesare ale produsului scos la vanzare sunt deja trecute in anunt, celelalte amanunte (multe dintre ele fara nici o relevanta) se discuta, dupa parerea mea, numai atunci cand chiar doresti, esti hatarat sa cumperi acel produs.
Bineinteles ca sunt si multe persoane care folosesc aceasta rubrica de comentarii pentru negocieri si alte discutii (mai mult sau mai putin importante) si care chiar cumpara. Insa sunt si foarte multi care pun fele de fel de intrebari, doar asa..., ca la piata, fara a avea nici cea mai mica intentie de a cumpara -- ca sa nu fim rai, hai sa spunem ca din curiozitate. Ca sa nu mai vorbim de fel de fel de comentarii malitioase, batjocoritoare etc. Or, eu nu am de unde sa stiu din ce categorie face parte respectiva persoana: din categoria cumparatorilor interesati sau din categoria curiosilor. De aceea rog sa intre pe mail. Din acelasi motiv am sters si numarul de telefon la care puteam fi contactat.
Ma rog..., discutia ar fi mai lunga.
Toate cele bune!


Adauga comentariul tau:






Recomandari
Alte ceasuri de la ionut2009
HELIX Okto diver 300m
0 ron astept oferte
Seiko
fix 450 lei + transport -- redus de la 600 lei
Helix
0 ron -- astept oferte