Orient XL automatic multi-year calendar, geam cristal multifațetat, mecanism 46943

CEAS BARBATESC ORIENT Inscris de Ceasornicar
0074
Share on facebook Tweet this Salveaza pe mail Recomanda

Acest ceas automatic multi-year calendar este echipat cu un mecanism in house Orient 46943 cu 21 de rubine, secundar central, calendar perpetuu și dublu calendar (dată + zi). ......................................................... Orient XL Perpetual Calendar are cel mai eficient și unic ............................................ ................................ ......................... designul acestui model de ceas ORIENT este aproape identic cu seria de ceasuri automatice Wittnauer 2000, deoarece Orient a fabricat aceste modele pentru Wittnauer, prin contract ! ...................

Istoria companiei Orient începe în 4 martie 1901, cînd Yoshida Segoro pune bazele firmei Yoshida Watch Shop în cartierul Ueno din Tokyo ...................... În 1951, Tama Keiki își schimbă numele în Orient Watch Co. Ltd, nume sub care devine celebră. ....................................................................... Doi ani mai tîrziu, Orient lansează modelul Fineness, la vremea aceea cel mai subțire ceas din lume. La începutul anilor '70, .................. Orient a continuat să facă ceea ce se pricepea cel mai bine: ceasuri automatice. .................................. În 2009 Orient se afiliază la Seiko Epson Corporation, operînd în continuare ca entitate individuală dar producînd cu precădere mai mult componente de computer decît ceasuri.

Ceasul arată foarte bine și funcționează la fel de bine. Revizia a fost făcută recent, fiind necesară demontarea ceasului, curățarea și ungerea acestuia cu ulei elvețian Moebius. Ceasul se vinde cu tot cu brățara de prezentare, iar transportul cade în sarcina cumpărătorului.

Atenție: feriți ceasul de lovituri sau șocuri mecanice puternice. Deși are un mecanism solid cu amortizoare la balansier, este totuși doar un ceas ! Feriți ceasul de apă și atmosfere umede, acide. Chiar dacă are garnituri de etanșare, în timp acestea slăbesc cîte puțin. Evitați apropierea de cîmpuri (electro)magnetice intense. Spirala balansierului este sensibilă, putînd rămîne cu un slab magnetism care îi perturbă funcționarea. Periodic, la 3-4-5 ani, e bine să-i faceți o nouă revizie la ceasornicar. Chiar și cel mai bun ulei se degradează în timpul unei funcționări mecanice îndelungate.

Data anunt: 04 octombrie 2013 Vizualizari: 2271

Ceasornicar

Anunturi: 1379
Anunturi marcate ca vandute: 889
Membru din: 10-2012
Recomanda daca ai cumparat de la el:

Inca nu exista comentarii.


Adauga comentariul tau:






Recomandari
Alte ceasuri de la Ceasornicar
Zaria
315 lei
Roamer
850 lei
Pobeda
450 lei
Wostok
400 lei
Rodina
750 LEI