Oris Star Twen automatic, 25 de rubine, calibru 648

CEAS BARBATESC ORIS Inscris de Ceasornicar
0066
Share on facebook Tweet this Salveaza pe mail Recomanda

Ceasul prezentat aici este echipat cu un mecanism Oris 648 automatic dezvoltat integral in house, performanță pe care puține manufacturi elvețiene și-o permiteau acum 40 de ani. ........... 25 de rubine, secundar central și calendar dublu cu dată și zi ! ................................................................. Ceasul este rezistent la apă și la șocuri, și este placat cu aur. .................... ............... ..................................................................................... Este un ceas frumos, păstrat într-o stare excepțională, cum rar mai întîlnești astăzi.

Manufactura orologeră ORIS a fost fondată acum ..... ani în pitorescul orășel elvețian ........., ...... Paul Cattin și Georges Christian, ................. Le Locle. ................................................ Oris este numele .................................. ................... Numele „Oris” își are originile în limba celtă - ............................................... Oris a produs ceasuri de înaltă calitate ........ ............................................................................................................... Oris este sponsorul echipei BMW Williams din Formula 1, iar ceasurile sale sînt purtate de celebrități cum ar fi Sean Penn, Harrison Ford, Gwyneth Paltrow, Meg Ryan sau Nicholas Cage.

Ceasul provine din colecția personală și se află într-o stare tehnică și estetică excelentă ! A fost verificat și reglat recent. Piesa se vinde fără cureaua de prezentare, iar transportul cade în sarcina cumpărătorului.

Data anunt: 05 aprilie 2013 Actualizat: 29 iulie 2013 Vizualizari: 3390

Ceasornicar

Anunturi: 1380
Anunturi marcate ca vandute: 898
Membru din: 10-2012
Recomanda daca ai cumparat de la el:

Comentarii:

stelica - 10 aprilie 2013
Raporteaza e orginal ?
owner - 10 aprilie 2013
Raporteaza Bineinteles ca este original 100% ! E suficient sa va uitati la fotografii si va veti da seama imediat. De altfel, este unul dintre primele mecanisme fabricate in house de producatorul elvetian, deci ar fi si cam greu sa-l contrafaca cineva :)))
gabi - 07 iunie 2013
Raporteaza din ce localitate sunteti? m-ar interesa ceasul oris dar as vrea sa-l si vad nu doar in poze eu sunt din bucuresti
owner - 07 iunie 2013
Raporteaza Oradea. Ceasul arata si functioneaza exact ca in descriere. Nu este NOS, dar arata bine. Carcasa are un usor aer vintage, capacul spate si cadranul arata NOS, remontoarul original. Gasiti mai multe fotografii, la rezolutie mai buna, pe site-ul meu, pe care nu-l pot afisa aici din motive de publicitate neloiala :D
STANCIU REMUS-IOAN,Cluj-Napoca - 23 mai 2016
Raporteaza Am si eu unul identic, Oris Star Twen automatic ,cumparat in iulie 1975 pe valuta din fostele mag. Shop.Este functional,am cutia originala,vreau sa-l vand.
owner - 23 mai 2016
Raporteaza Ma puteti suna la 0747 40 44 40 pentru a discuta detalii, dar numai daca aveti in vedere un pret rezonabil. Nimeni nu cumpara amintiri si sentimente :)
STANCIU REMUS-IOAN,Cluj-Napoca - 24 mai 2016
Raporteaza Stimate domn,aveti dreptate,dupa atatia zeci de ani nu mai arata ca nou!
Cu respect,Remus.


Adauga comentariul tau:






Recomandari
Alte ceasuri de la Ceasornicar
Luch
370 lei
Raketa
350 lei
Lip
160 lei (rezervat d-na D.B. !)
Bifora
800 lei
pronto
400 lei