pachet 2 x Ural, mecanism 3608

CEAS BARBATESC URAL Inscris de Ceasornicar
0128
Share on facebook Tweet this Salveaza pe mail Recomanda

Aceste ceasuri reprezintă o adevărată raritate pe piața ceasurilor vintage rusești, fiind destul de dificil să găsești astăzi un exemplar în stare bună. ........ ..... mecanism 3608 ........ ............. Молния-Molnia ............. ......... ....... Molnia ............. ............... ............... ............... ................ ............. ................. ........ .

Fabrica ........... ............ ........ Ministerul Apărării din Uniunea Sovietică, ........ ......... ............ ceasuri de mînă, ........... ............ .......... ceasurile Molnia sînt foarte căutate de colecționari. ........ ......... Ural, Molnia ........ .......... Crystal și Iskra.

Ceasul este în stare bună și funcționează foarte bine. Provine din colecția personală și se vinde împreună cu încă un Ural pentru piese (mecanismul pare întreg dar nu funcționează) dar fără cureaua de prezentare. Transportul cade în sarcina cumpărătorului.

Atenție: feriți ceasul de lovituri sau șocuri mecanice puternice. Deși are un mecanism solid cu amortizoare la balansier, este totuși doar un ceas ! Feriți ceasul de apă și atmosfere umede, acide. Chiar dacă are garnituri de etanșare, în timp acestea slăbesc cîte puțin. Evitați apropierea de cîmpuri (electro)magnetice intense. Spirala balansierului este sensibilă, putînd rămîne cu un slab magnetism care îi perturbă funcționarea. Periodic, la 3-4-5 ani, e bine să-i faceți o nouă revizie la ceasornicar. Chiar și cel mai bun ulei se degradează în timpul unei funcționări mecanice îndelungate.

Data anunt: 25 noiembrie 2013 Actualizat: 09 februarie 2014 Vizualizari: 1237

Ceasornicar

Anunturi: 1379
Anunturi marcate ca vandute: 889
Membru din: 10-2012
Recomanda daca ai cumparat de la el:

Inca nu exista comentarii.


Adauga comentariul tau:






Recomandari
Alte ceasuri de la Ceasornicar
Dugena
450 lei
Astral
500 lei
Volna
715 lei
Orex
140 lei
ARSA
750 lei