Pobeda Donald Duck, mecanism 2602, ediție limitată

CEAS COPII POBEDA Inscris de Ceasornicar
0168
Share on facebook Tweet this Salveaza pe mail Recomanda

....... ceas de damă, .............. Donald Duck, ............. Pobeda 2602 ............... Zavodai Imeni Maslenikova................ serie limitată.............. .

............ primul ceas sovietic ................. al doilea Război Mondial. ........... LIP .............. ceasurile Zvezda............... Pobeda.............. Iosif Visarionovici Stalin, ............... inginerii sovietici ................. .

Ceasul arată foarte bine și funcționează la fel de bine. Provine din colecția personală, iar revizia a fost făcută recent la Adrian Sîrbu. A fost necesară demontarea completă a mecanismului, curățarea tuturor pieselor, urmată de montarea și ungerea cu ulei elvețian Moebius 9000. A fost lustruită carcasa și geamul și au fost înlocuite barele telescopice cu unele originale.Ceasul se vinde cu tot cu cureaua de prezentare, iar transportul cade în sarcina cumpărătorului. Pentru acest ceas puteți alege o frumoasă curea din piele autentică de struț, șarpe sau vițel (găsiți curele pentru ceas la secțiunea „curele piele”). Alte accesorii pentru ceasuri găsiți la secțiunile „pernițe” și „cutii”.

Atenție: feriți ceasul de lovituri sau șocuri mecanice puternice. Deși are un mecanism solid cu amortizoare la balansier, este totuși doar un ceas ! Feriți ceasul de apă și atmosfere umede, acide. Chiar dacă are garnituri de etanșare, în timp acestea slăbesc cîte puțin. Evitați apropierea de cîmpuri (electro)magnetice intense. Spirala balansierului este sensibilă, putînd rămîne cu un slab magnetism care îi perturbă funcționarea. Periodic, la 3-4-5 ani, e bine să-i faceți o nouă revizie la ceasornicar. Chiar și cel mai bun ulei se degradează în timpul unei funcționări mecanice îndelungate.

Data anunt: 24 iulie 2013 Actualizat: 03 mai 2014 Vizualizari: 1908

Ceasornicar

Anunturi: 1380
Anunturi marcate ca vandute: 897
Membru din: 10-2012
Recomanda daca ai cumparat de la el:

Comentarii:

Iancu - 06 iunie 2014
Raporteaza s-a dat ? :(
owner - 06 iunie 2014
Raporteaza Bineinteles. Daca asteptati sa scada preturile sau sa-l luati cu 10-20 de lei mai ieftin, asta este :) Oricum, preturile nu vor scadea, eu cunosc valoarea reala a fiecarei piese, iar colectia mea este suficient de mare incit sa stea in continuare in cutii decit sa-l dau degeaba ;)
Ionut Agavriloaie - 13 ianuarie 2017
Raporteaza Buna ziua ... de unde pot sa cumpar un ceas la fel si functionabil si intr-o stare buna ???
owner - 13 ianuarie 2017
Raporteaza Buna seara. Din pacate, aceste modele si nu numai, ceasurile vintage rare in general, sint din ce in ce mai greu de gasit. Unele modele, chiar banale pina in urma cu citiva ani, au devenit raritati extreme astazi. Si nu exagerez deloc cind spun acest lucru. Un ceas identic nu mai am si am serioase rezerve ca veti mai gasi. Mai sint disponibile trei piese de colectie, unul cu Mickey Mouse si celelalte doua cu animatie (ochi miscatori) si personaje animate. Le gasiti pe site-ul meu. Daca va place vreunul, va stau la dispozitie. Va sfatuiesc insa sa nu va ginditi prea mult deoarece este posibil sa apara alti cumparatori oricind.


Adauga comentariul tau:






Recomandari
Alte ceasuri de la Ceasornicar
Doxa
610 lei
Favre-Leuba
2.400 lei
Maiak
455 lei
pronto
340 lei
Mortima
525 lei