Pobeda mecanism 2602

CEAS BARBATESC POBEDA Inscris de Ceasornicar
0019
Share on facebook Tweet this Salveaza pe mail Recomanda

Pobeda este primul ceas sovietic fabricat în serie după al doilea Război Mondial. Devenit aproape o legendă, aceste ceas își are rădăcinile în 1927, cînd guvernul sovietic ..................................................................

Acest ceas este echipat cu un mecanism Pobeda 2602 cu 16 rubine.
................................................................................................
Are un cadran extraordinar de frumos, bleumarin sidefat cu ape.
................................................................................................
Estetic, ceasul arată impecabil pentru vîrsta lui. Probabil a fost purtat foarte rar, starea lui este aproape NOS. A fost curatat foarte recent de ceasornicar, insa recomand o revizie deoarece are un avans. Ceasul se vinde fără cureaua de prezentare, dar cu transport inclus. Curele autentice din piele de struț, rechin, șarpe, capră sau vițel găsiți la secțiunea „curele piele”. Alte accesorii pentru ceasuri găsiți la secțiunile „pernițe” și „cutii”. Ceasul arata MULT mai bine in realitate decit in poze !

Data anunt: 08 ianuarie 2013 Actualizat: 09 februarie 2013 Vizualizari: 1818

Ceasornicar

Anunturi: 1379
Anunturi marcate ca vandute: 889
Membru din: 10-2012
Recomanda daca ai cumparat de la el:

Comentarii:

dan - 08 ianuarie 2013
Raporteaza salut oferta mea pt acest ceas este 60 ron va salut zi ceva despre revizii si abaterea acestui ceas
owner - 08 ianuarie 2013
Raporteaza Oferta mea pentru acest ceas este exact cea pe care-o vezi ! Nu vreau sa par nepoliticos (avind in vedere colocvialitatea excesiva a mesajului tau), dar ceasul este intr-o stare foarte buna si nu inteleg de ce-ar trebui sa-l vind sub pretul de achizitie. Cit despre revizii, am "zis" deja: recomand o revizie. Ultima revizie i-am facut-o acum cinci ani si, teoretic, cam asta e perioada intre revizii, desi am ceasuri care functioneaza de 20 de ani fara nici o revizie !
Ceasornicar - 08 ianuarie 2013
Raporteaza Toata lumea incearca tot felul de jmecherii ca sa traga de pret in jos :)))) Ceasul arata foarte bine. Nu e el cine stie ce mecanism elvetian (pretul este pe masura), al meu o cam ia inainte, dar aspectul estetic este hatarator la el, bleumaren-ul cadranului este ceva de vis ! Spun pt. ca am si eu in colectia mea unul la fel ;)


Adauga comentariul tau:






Recomandari
Alte ceasuri de la Ceasornicar
Svet
585 lei
Bwc
625 lei
Cauny
420 lei
Slava
700 lei
Prim
450 lei