Pobeda militar anii ’50, mecanism 2602

CEAS BARBATESC POBEDA Inscris de Ceasornicar
0292
Share on facebook Tweet this Salveaza pe mail Recomanda

.... ceas militar .... mecanism ZIM 2602 .... ZiM ..... Zavodai Imeni Maslenikova .... marca Pobeda. .... Côtes de Genève. ..... .

..... primul ceas sovietic .... al doilea Război Mondial. .... guvernul sovietic .... Rusia .... Dueber Hampton Watch & Co. .... Ansonia Clock Company, .... Lip SA d’Horlogerie .... Iosif Visarionovici Stalin, .... .

Ceasul este într-o stare foarte bună, dar recomandăm o revizie deoarece nu cunoaștem istoricul acestora. Ceasul se vinde impreună cu o curea dedicata, noua, din piele maro inchis, cu cusaturi albe, iar transportul cade în sarcina cumpărătorului. Pentru acest ceas puteți alege o frumoasă curea din piele autentică de struț, șarpe sau vițel (găsiți curele pentru ceas la secțiunea „curele piele”). Alte accesorii pentru ceasuri găsiți la secțiunile „pernițe” și „cutii”.

Atenție: feriți ceasul de lovituri sau șocuri mecanice puternice. Deși are un mecanism solid cu amortizoare la balansier, este totuși doar un ceas ! Feriți ceasul de apă și atmosfere umede, acide. Chiar dacă are garnituri de etanșare, în timp acestea slăbesc cîte puțin. Evitați apropierea de cîmpuri (electro)magnetice intense. Spirala balansierului este sensibilă, putînd rămîne cu un slab magnetism care îi perturbă funcționarea. Periodic, la 3-4-5 ani, e bine să-i faceți o nouă revizie la ceasornicar. Chiar și cel mai bun ulei se degradează în timpul unei funcționări mecanice îndelungate.

Data anunt: 01 februarie 2014 Actualizat: 24 martie 2015 Vizualizari: 1880

Ceasornicar

Anunturi: 1380
Anunturi marcate ca vandute: 898
Membru din: 10-2012
Recomanda daca ai cumparat de la el:

Comentarii:

vlad_kohai - 12 martie 2014
Raporteaza Buna ziua.
Nu vreti sa facem schimb cu ASTROMASTERUL?
owner - 12 martie 2014
Raporteaza Buna dimineata. Suna tentant, dar... eu nu fac niciodata doua lucruri: reduceri si schimburi :D Repet, pare interesant Astromasterul, dar principiile mele de colectionar sint destul de rigide :) Va multumesc oricum pentru interes si va stau la dispozitie daca va decideti la vreo piesa. Cu stima.
vlad_kohai - 12 martie 2014
Raporteaza Eu m-as decide, dar banii astia nu vor sa se decida dom-le!! Oricum, sa stiti ca eu, spre deosebire de bisnitarii de pe site-urile de ceasuri, nu fac magarii. Ce zic ca vand aia vand. Nu am colectie, si daca vand, o fac pentru ca nu am nevoie de acel produs, sau nu mi se potriveste. (ex: Astromasterul pare batranicios si nu-mi sta bine, ca altfel imi plac ceasurile si nu vand din ele) Numai bine!
owner - 12 martie 2014
Raporteaza Va inteleg perfect, si eu procedez la fel, renunt doar la ceasurile care imi prisosesc, sau din care am dubluri, tripluri ori chiar mai multe. Bineinteles, cu banii respectivi imi cumpar alte ceasuri :D Si sa stiti ca nici unul dintre clientii mei nu s-a plins pina acum ca n-a primit ce a comandat :)
vlad_kohai - 12 martie 2014
Raporteaza Foarte frumos. Altii nu fac asa si am avut multe batai de cap cu reparatii si sa nu mai spun de bani cheltuiti. Daca vand ceasul sau daca intra alti bani in contul de cheltuieli :D il iau pe acesta. Nu sunt disperat dupa pobeda, dar am ceasul bunicului care are carcasa terminate si nu gasesc unul cu carcasa intacta.
vlad_kohai - 12 martie 2014
Raporteaza mai ieftin, bine-nteles :P


Adauga comentariul tau:






Recomandari
Alte ceasuri de la Ceasornicar
Exakt
450 lei
Dugena
60 lei
Mir
270 lei
Start
320 lei
Ural
450 lei