Poljot calibru 2614.2H

CEAS BARBATESC POLJOT Inscris de Ceasornicar
0065
Share on facebook Tweet this Salveaza pe mail Recomanda

Ceasul prezentat este echipat cu un mecanism Poljot 2614. 2H, cu secundar central și calendar. ............................................................... Arcul motor cu spirală dublă Cornu asigura o autonomie impresionantă de.... de ore ! .............. ..................... Carcasa este placată cu un strat de aur de 10 microni grosime.

Marca Poljot (Zbor), este una din cele mai cunoscute din gama industriei orologere sovietice. ........ din ordinul lui Stalin, ..................... O perioadă a purtat și numele de „Kirova” după un fruntaș al revoluției bolșevice, ........................................................................... Consacrarea ei s-a produs cînd Iuri Gagarin, .............. ceas „Sturmanskie” (Navigator), ..................... ............. ceas cronograf „Strela” (Sageata), tot produs de serie al acestei fabrici. În anii ’70 cronograful Strela a fost înlocuit cu o variantă sovietică a celebrului Valjoux 7733, respectiv Poljot 3133, care a înregistrat ................ ceas în spațiul cosmic, fiind purtat de Valery .........................................................................................................

Ceasul este într-o stare tehnică și estetică foarte bună. Provine din colecția personală, unde a stat ani buni, deci recomandam o revizie. Piesa se vinde cu tot cu brățara de prezentare, iar transportul cade in sarcina cumpărătorului.

Data anunt: 10 martie 2013 Actualizat: 29 iulie 2013 Vizualizari: 2473

Ceasornicar

Anunturi: 1379
Anunturi marcate ca vandute: 889
Membru din: 10-2012
Recomanda daca ai cumparat de la el:

Comentarii:

Andrei - 13 aprilie 2013
Raporteaza Arata foarte solid ceasul, nici nu se discuta.. Dar eu daca sunt din Republica Moldova, pot sa fac rost de el??
owner - 13 aprilie 2013
Raporteaza Mda, cam complicat... Nu stiu ce sa va spun, o sa ma interesez la posta, sa vad daca Posta Romana va poate livra acolo cu ramburs. Daca nu se poate cu ramburs, o varianta ar fi sa-mi trimiteti banii anticipat, iar eu ma oblig sa-l livrez negresit. Pina acum n-am trimis in strainatate, dar poate gasim o varianta...
Andrei - 13 aprilie 2013
Raporteaza Ok. Atunci voi astepta pine ce va interesati de posta daca poate sa livrezi si in R.Moldova. Asta va fi foarte bine! 100 lei asta se primeste 20-25 eruro corect?
Andrei - 14 aprilie 2013
Mai exista o varianta. Am un cunoscut care ar citeodata treaba in Romania si daca Dvs. sinteti din Bucuresti sau Iasi, el ar putea sa-l procure pentru mine.
Andrei - 14 aprilie 2013
E Bine asa?
Andrei - 14 aprilie 2013
Raporteaza Mai exista o varianta. Am un cunoscut care ar citeodata treaba in Romania si daca Dvs. sinteti din Bucuresti sau Iasi, el ar putea sa-l procure pentru mine. Ramine doar sa ne intelegem cind. E Bine asa?
owner - 14 aprilie 2013
Raporteaza Sigur ca da, eu sint acum in Bucuresti. Daca imi da un telefon, pot sa il dau persoanei respective. Ma anuntati si se rezolva...
Andrei - 14 aprilie 2013
Raporteaza Da, dar vedeti care e problema ca el periodic merge in Romania si cred ca saptamina care vine va fi acolo si ca sa poata contacta ar fi bine ca Dvs sa lasati un numar de contact si cum va numiti.
Si inca ceva: cit doriti ca sa adaug la suma ca sa-l procur cu tot cu bratara, daca e posibil? (daca nu doriti sa lasati un numar de telefon in chat atunci am gmail: gatmanandrei91@gmail.com)
owner - 14 aprilie 2013
Raporteaza V-am trimis un mail pe adresa dumneavoastra.
ceasornicar - 26 aprilie 2013
Raporteaza moldovene, ti-ai luat saracule ceas ? ca vad ca e tot aici :P nu mai bagati in seama toti teparii, asta era "moldovean" din Bucuresti, un ordinar care incearca mereu sa scada din pret si isi da diverse identitati false, sperand sa obtina 10-20 de lei reducere :)))))
Andrei - 27 aprilie 2013
Raporteaza Dl ceasornicar, daca vorbiti de mine, va inseleti amarnic. Eu am vorbit cu stapinul ceasului si nu s-a primit ce am planuit. De asta voi vorbi cu stapinul.
owner - 27 aprilie 2013
Raporteaza D-le Gatman (daca asa va numiti, desi e posibil sa va numiti si Ghitulescu si altfel), dl. ceasornicar are dreptate, mai ales ca dinsul stie exact cine sint cei care trimit mesaje pe site, cu asta se ocupa, daca ma-ntelegeti :) Cum puteti sa spuneti ca "nu s-a primit ce-ati planuit" ? Vreti sa va reamintesc eu ca imi trimiteati mailuri peste mailuri ca vine nush cine si ma suna sa i-l dau si bineinteles ca n-a sunat nimeni si de-atunci n-ati mai dat nici un semn de viata pina acum citeva zile, cind v-ati dat drept altcineva care iarasi n-a mai raspuns la telefon, etc. Haideti sa fim seriosi, ce fel de om se preteaza la chestiile astea ? :) Sa stiti ca pe mine nu ma afecteaza, le privesc cu mila, eu nu fac niciodata reduceri pt. ca stiu ce vind. Preturile sint corecte si asa vor ramine !
ceasornicar - 01 septembrie 2013
moldovene, ramasesi fara ceas, teparule :P


Adauga comentariul tau:






Recomandari
Alte ceasuri de la Ceasornicar
Dugena
450 lei
Mir
250 lei
Tissot
750 lei
Buler
450 lei
Poljot
700 lei