Poljot Chronograph 3133 OKEAN

CEAS BARBATESC POLJOT Inscris de arteom86 (Jud. Galati, com. Ivesti)
280 USD
Share on facebook Tweet this Salveaza pe mail Recomanda

Ceas foarte rar, folosit in programele spatiale ale URSS. Serie mica, chronograph functional, la o singura armare, ceasul functioneaza 63 de ore. Are si telemetru, data, rezistenta la apa.

Astept propuneri...oferte mai putin.

Data anunt: 23 decembrie 2013 Actualizat: 25 ianuarie 2014 Vizualizari: 1484

arteom86

Anunturi: 287
Anunturi marcate ca vandute: 282
Membru din: 12-2013
Recomanda daca ai cumparat de la el:

Comentarii:

Gigi de la scularie - 08 ianuarie 2014
Raporteaza astepti propuneri cu pozele alea neclare si fara poza mecanism ? eu zic ca astepti degeaba baiete :)))))
arteom86 - 09 ianuarie 2014
Raporteaza Pace tuturor! Cer iertare pentru calitatea fotografielor. Cer calitate la comentarii. Mecanismul se fotografiaza la asa ceas doar pt. cei cu adevarat interesati. Sper sa intelegeti dece. Stiu ca va intereseaza ceasul, dar vad si diferenta-unii sunt mai amabili ca dvoastra si de aceea primesc mai mult. Sanatate tuturor. Luati exemplu.
danielvd - 09 ianuarie 2014
Raporteaza care este pretul dumneavoastra pentru acest ceas?Ati putea sa ma lamuriti ca 000 nu i-mi spune nimic.STIMA!
Metro Last Light - 09 ianuarie 2014
Raporteaza Dupa ce jucati Metro 2033 tot, la sfirsit Artiom va spune pretul-Bafta!!
marius - 09 ianuarie 2014
Raporteaza Moamaa, ce ceas tare vinzi tu ! Deci numai pentru cei interesati ! Pai ce cauti pe internet cu el atunci ? Hai c-am luat exemplu :))))))))
arteom86 - 09 ianuarie 2014
Raporteaza atita interes pentru acest ceas...baieti...oricum toate ceasurile vor arde, si nu va ramine nimic pe-acest pamint din ce a fost facut de mani omenesti... cei interesati sa scrie personal pe mail...asa procedeaza altii.
MetroSenzual - 09 ianuarie 2014
Raporteaza Pai poate-ar trebui sa vorbesti cu contzaranii din Transnistria si alte coclauri sa apese pe butonul rosu mai devreme :P
ion69 - 09 ianuarie 2014
Raporteaza stai linistit ca nu e nimeni interesat de o posibila tzeapa (cam cati oameni cunosti tu care-ar plati un colet venit din Rep.Moldova fara teama ca inauntru e un cartof, sau o blinea, sau in cel mai bun caz o seliotca ?) venita direct de la Chisinau ?
arteom86 - 09 ianuarie 2014
Raporteaza Vreti sa spuneti ca exista oameni buni in Romania? Deja am o experienta cu ceasurile, si vinzari, si prieteni, si dezamagire, dar merg si eu cu curaj inainte, chiar daca si in Moldova oamenii sunt la fel ca dupa hotarele tarii. Toti avem paduri...cu uscaturi. Sincer. Apropo, chiar azi am trimis un colet in Romania, cu 2 ceasuri. Eu sunt crestin, si pentru mine cel mai mult conteaza sa fiu sincer si curat cu Dumnezeu, ca el e mai just si mai sus decit noi toti, si vede. Apropo, ca sa mai dau o informatie despre ceas...mecanismul ceasului e din cele mai rare, are serie din doar 4 cifre
florin - 10 ianuarie 2014
Raporteaza frate basarabene faptul ca faci parte dintr-o secta neoprotestanta asta nu te face automat si cinstit cine este jigodie este jigodie indiferent de religia pe care o are asa ca fa bine si pune niste poze clare si pune-ti si pretul pe care il doresti pe el si nu mai umbla cu cioara vopsita in porumbel ..........si apropo uita-te la preturile pe care le au altii pe acest site pentru acelasi model de ceas ca nu o sa-ti dea nimeni 200 usd (pret de pornire) pe un ceas care se vinde cu 200 lei ca nu este tara asta plina de fraieri .............
arteom86 - 11 ianuarie 2014
Raporteaza multumesc pentru ultimul comentariu...face claritate dintre cine si ce suntem...dar pentru sfat, inca odata multumesc. Dumnezeu sa judece.
cristi - 14 ianuarie 2014
Raporteaza fa-mi-l pachet.ti-l iau eu in 180 de dolari...stiu istoria acestui ceas...lasa-mi niste poze mai clare la cristid@yahoo.com
edy - 16 ianuarie 2014
Raporteaza buna seara! va ofer la schimb un zenith de colectie automatic 31 rubine ,masina in casa !
ion69 - 16 ianuarie 2014
Raporteaza Buna ziua. Va ofer la schimb un Omega cronograf automatic, masina si casa !
george11 - 16 ianuarie 2014
Raporteaza nu-i bagati pe nasparliii astia in seama,ceasul e bengos...cat vrei pe el,ultimul pret?
Elena - 16 ianuarie 2014
Raporteaza Buna seara. Buna buna ! Buna tare ! Ce ziceti, poate ne intelegem la ceasul asta. N-am casa si masina, dar va pot oferi multe alte lucruri interesante ! Mmm !?
arteom86 - 17 ianuarie 2014
Raporteaza Cred ca am intrecut tote comentariile la ceasuri...Fiti mai intelepti. Imi faceti mie imagine (buna rea) - nu voua. OPRITI-VA!!! Ceasurile bune nu au nevoie de prezentare. Ultimul pret pentru ceas: 280 USD. LUATI-L ca m-am plictisit de voi...mari comentatori...de fotbal.
cristi - 17 ianuarie 2014
Raporteaza si tu ne plictisesti bai cu preturile tale aberante !
cristi - 17 ianuarie 2014
Raporteaza nu ti-e rusine cu kakatul asta de ceas sa ceri cat pe ma-TA...???nici baietii care vand ceasuri elvetiene n-au tupeul tau sa ceara asa mult...care alea sunt ceasuri cu istorie...nu tinichele rusesti fara valoare....
ceasornicarul - 17 ianuarie 2014
Raporteaza In primul rand ca Okean inseamna "Ocean", deci este fals ce spuneti, ca are legatura cu "programele spatiale" ! Dimpotriva, n-are nici o legatura oceanul cu cosmosul ! In al doilea rand, pozele sint foarte neclare si pot ascunde orice. In rest, da, Okean a fost un ceas bun rusesc, de calitate, dar in nici un caz nu se ridica la o suma asa de mare. Probabil undeva la 100 USD.
arteom86 - 18 ianuarie 2014
Raporteaza Imi cer iertare dela cei pe care i-am suparat, si prin cuvinte, si cu pretul. Dela voi invat sa pun asa preturi. De fapt, un Okean, ca la meu, costa 500-1000 usd. Au fost create pentru marina, dar au fost foarte des folosite de cosmonautii sovietici, si nu doar, in programele spatiale, inclusiv in spatiu. Si lasati va rog frumos probabilitatile. Mai cititi carti, mai vedeti istoria, eu stiu ce vorbesc. Nu va faceti de rusine. Mai mult nu va mai raspun la nici o provocare, ca pina la urma se vede ce aveti in inima, fratii mei. Si nu e bine. Da, eu o sa ma rog pentru voi. Si va rog frumos, nu folositi apelative la persoana, ca nu e normal asa. Fiti si voi mai amabili. Eu cind cumpar ceasuri dela voi, nu procedez asa, cu toate ca aveti preturi fantastice. La mine cel putin produsul e bun, arata adecvat. Nu va mai raspun la nici un comentariu. Sunteti invidiosi din cale afara. Nu vreau sa ma mai ciorovaiesc. Sa fiti binecuvintati.
ceasornicarul - 18 ianuarie 2014
Raporteaza Nici macar nu recunoasteti ca sunteti pe dinafara ! Deci domnule, daca dumneata gasesti un fraier sa dea atata pe un ceas, e problema dumitale, te felicitam ! Dar intelege ca oceanul n-are nici o legatura cu cosmosul ! O data spui ca a fost folosit in programele spatiale, apoi ca la marina ! Moldoveanul tot moldovean, ma scuzati !
arteom86 - 18 ianuarie 2014
Raporteaza Cititi cu atentie detaliile din anunt!
Vladimir - 18 ianuarie 2014
Raporteaza Vai si-amar ! Cu astia vrem noi sa ne unim ?
ceasornicarul - 18 ianuarie 2014
Raporteaza Aveti dreptate dl. Artioma, limba romana este total necunoscuta pt. dumneavoastra din moment ce scrieti "Ceas foarte rar, folosit in programele spatiale ale URSS" si ne mai si indemnati sa citim cu atentie. Probabil or fi oceane prin spatiul cosmic...
arteom86 - 18 ianuarie 2014
Raporteaza Sunteti crestin?
ceasornicarul _ - 20 ianuarie 2014
Raporteaza nu sunt crestin,sunt penticostal...s-ar putea sa am cinci coaste pe partea stanga...
adrianadrian - 22 februarie 2014
Raporteaza asebgh


Adauga comentariul tau:






Recomandari
Alte ceasuri de la arteom86
EDOX
170 Roni
Molnija
170 Roni
Bertolucci
700 Euro
Molnija
170 ronI