Poljot cu sonerie

CEAS BARBATESC POLJOT Inscris de danielvd
2 LEI OMUL
Share on facebook Tweet this Salveaza pe mail Recomanda

Revine la vanzare acest Poljot cu sonerie achizitionat de la un tepar(ANP din Patarlagele)PIVNICERU pe numele lui real,de la care am mai achizitionat si in trecut
un Poljot care ramanea in urma 3 ore la 24 de ore,ducandu-l la ceasornicar pt servisare,acesta a descoperit ca parul ceasului era lipit cu lac de unghii doar sa
mearga si el fara a conta cum.
La achizitionarea acestui ceas am discutat la telefon in prealabil si l-am intrebat daca totul este ok pt ca am mai avut surprize cu el,ma asigurat ca totul este ok si ca probabil asa a achizitionat el acel ceas nefiind ceasornicar si chiar ma intrebat de ce nu l-am sunat sa i-l trimit inapoi.
La ridicarea coletului am avut surpriza sa constat ca ceasul din otel inoxidabil avea indicatorii aurii (poleiti) iar indicatorul de la sonerie rupt in doua,ceea ce nu se vedea in pozele postate de el (pozele fiind f proaste) probabil are un aparat foto de 2 bani perfect sa ascunda defectele ceasurilor,deasemenea are pe cadran o zgarietura in dreptul orei 2,coronita pt sonerie scapa la armare iar ceasul ramane in urma 7 minute la 24 de ore.
Iata cum suna anuntul lui:,,Vind ceas rusesc Poljot cu sonerie.Ceasul a fost servisat,functioneaza bine atat mers cat si soneria.Se vinde insotit de curea (noua de piele) la pretul de 90 plus 10 lei taxe postale.
Daca acesta este un ceas care functioneaza perfect trageti dumneavoastra concluziile.
L-am sunat pe ,,Maria Sa ANP" si l-am intreba tcum poate sa vanda asa ceva ca fiind functional perfect si l-am rugat sa-l ia inapoi,raspunsul lui a fost ca el ce a vandut vandut ramane.
Cu alte cuvinte,,Fraiere bine ca te-am tepuit"
Atentie la aceasta scursura ANP daca nu vreti sa va treziti si voi cu o raie de ceas din care eu unul nu as putea folosi decat carcasa care arata bine in rest...
Poate administratorii acestui site gasesc o modalitate ca userii care au mai multe reclamatii de la clientii inselati sa fie eliminati de pe ceasuridemana.ro,caci cu 3-4 tepari pe acest site o sa avem o reclama tare proasta.
Eu unul am cumparat de la peste 40 de useri din toata tara si am fost f multumit.
UN OM AVERTIZAT ESTE PE JUMATATE SALVAT!

Data anunt: 29 martie 2015 Actualizat: 15 aprilie 2016 Vizualizari: 1576

danielvd

Anunturi: 73
Anunturi marcate ca vandute: 70
Membru din: 02-2013
Recomanda daca ai cumparat de la el:

Recomandari
Alte ceasuri de la danielvd
Luch
100 LEI
Sekonda
140 LEI
Titan
170 LEI