Poljot De Luxe, rarisim, calibru 2415 „Orbita” automatic, 29 de rubine

CEAS BARBATESC POLJOT Inscris de Ceasornicar
0033
Share on facebook Tweet this Salveaza pe mail Recomanda

Ceasul prezentat, fabricat într-un volum limitat și foarte greu de găsit astăzi, este echipat cu un mecanism automatic Poljot 2415, avînd 29 de rubine și secundar central. Ceasul are cîteva particularități senzaționale pentru industria orologeră a acelor timpuri: datorită înălțimii reduse a mecanismului, arcul ................ .................. ........................ ............... .................. ................... ..................... ................ ............. ..............
Mecanismele "Orbita" si "Kosmos" ......... .............. ........... ........ în posesia unui exemplar ca acesta ! ...................................................
.......................................................................................................................

Ceasul provine din colecția personală și se află într-o stare tehnică și estetică foarte bună ! A fost verificat și reglat, dar recomandăm o revizie completă. Piesa se vinde fără cureaua de prezentare, iar transportul cade în sarcina cumpărătorului.

Data anunt: 05 aprilie 2013 Actualizat: 21 aprilie 2013 Vizualizari: 3295

Ceasornicar

Anunturi: 1380
Anunturi marcate ca vandute: 898
Membru din: 10-2012
Recomanda daca ai cumparat de la el:

Comentarii:

Mihai - 09 aprilie 2013
Raporteaza va salut. am unul identic in colectia mea, dar e defect, asa l-am luat (am cautat multa vreme unul si cand l-am gasit n-a mai contat ca e defect, l-am luat :D). de fapt, e intreg si functioneaza, dar secundarul se opreste in dreptul orei 3, dupa ce da o tura sau uneori mai multe. stiti cumva ce-ar putea avea si cit costa reparatia ?
owner - 09 aprilie 2013
Raporteaza se opreste in orice pozitie ar fi ceasul ?
ceasornicar - 09 aprilie 2013
Raporteaza Am sa-i raspund eu d-lui Mihai: in mod sigur secundarul atinge geamul sau cadranul, in zona in care se opreste. Ori geamul este mai jos in partea aceea, ori secundarul trebuie pur si simplu indreptat. E simplu si nu costa mai nimic. Ceasul este insa unul greu de gasit astazi, caci s-au fabricat putine exemplare, asa ca va sfatuiesc sa aveti grija de el ;)
Sfrancioc - 22 aprilie 2013
Raporteaza Si, pana la urma, care e concluzia, in cazul Rudolf Hess? Dezertor sau mesager? Eu cred ca dezertor.
owner - 22 aprilie 2013
Raporteaza Ca in toate enigmele celui de-al II-lea Razboi Mondial, parerile expertilor sint impartite. Oricum, dupa atita vreme, fara dovezi concludente, toate aceste carti se bazeaza pe frinturi de documente si pe speculatii. Cred ca e foarte posibil ca Hess sa fi fost intr-adevar si mesager, doar ca baiatul acela cu mustacioara mica sub nas n-a mai apucat sa ne spuna :D
Sfrancioc - 22 aprilie 2013
Raporteaza Si, chiar daca apuca, cred ca nu ne-ar fi spus. Multumesc pentru raspuns, a fost o placere sa intalnesc si oameni cultivati pe acest site!
owner - 22 aprilie 2013
Raporteaza Pentru putin, asemenea !
bunduri - 07 mai 2013
Raporteaza Buna ziua domnu' Mircea
adresa mea de e-mail este:
abunduri@yahoo.com
bunduri - 07 mai 2013
Raporteaza Buna ziua domnu' Mircea
adresa mea de e-mail este:
abunduri@yahoo.com
owner - 07 mai 2013
Da, dl. Bunduri, v-am trecut in adress book si veti primi un newsletter de cite ori apar piese noi. Multumesc si sa stapiniti sanatos ceasul, inca cel putin atitia ani citi are el !


Adauga comentariul tau:






Recomandari
Alte ceasuri de la Ceasornicar
Ricoh
610 lei
Cometa
860 lei
THERMIDOR
400 lei
Certina
1.340 lei
Paris
450 lei